iffiff

Kvartsfinaler, The Masters!

2 November 2013 - 15:45

Gårdagen blev som sagt en bra dag ändå, 3/4 spel gick in.Idag laddar vi om. Det är dags för kvartsfinal:

James Wade-Simon Whitlock
Detta kommer bli en väldigt tight match som kan gå egentligen precis hur som helst. Och de visar även oddsen. Helt jämt 1.90-1.90.
Tycker mig dock ha hittat ett intressant odds. Och det är Whitlocks checkout som intresserar mig. Linan ligger på 108.5. Den lyckades han klara idag. Och idag är det många fler faktorer som talar för att han ska klara av den igen. Dels att det är först till 8 legs idag vilket leder till att han kommer ha fler chanser att lyckas med den. Och dels att Whitlock möter Wade vilket leder till att han måste ta chanserna när de kommer. Och därför vara extremt fokuserad när det är dags för en checkout. Så att linan ligger på låga 108.5 tackar jag för och går in med 4/5 Units på att: Whitlock klarar av en checkout högre än 108.5 till oddset 1.85. Bwin

Adrian Lewis-Robert Thorton
Detta är även det är svårbedömd match. Thorton gick till kvartsfinal genom att få hjälp av hemmapubliken som verkligen psykade Hamilton. Vilket gjorde att Thorton kunde vinna trots att han kastade väldigt dåligt. Lewis däremot spelade extremt bra darts. Han kom direkt från sjuksängen och spelade grym dart. Vann över en formtoppad Huybrechts med 6-5. Mycket imponerande. Men denna match tror jag kommer bli en helt annan story. En helt annan match väntar med en hemmapublik som kommer försöka hjälpa Thorton fram till segern. Jag tror de kan lyckas då Lewis inte är helt frisk än. Och att det är först till 8 legs idag gör att det är liten fördel Thorton även fast Lewis är en bättre dartkastare egentligen så kommer inte Thorton få bättre förutsättningar än idag och vinna över Lewis. Därför spelar jag: Thorton till 2.75, 3/5 Units, William Hill

Phil Taylor-Wes Newton
I denna kvartsfinal ska det inte vara något snack om vem som kommer att vinna. Det som är viktigt för Newton är att komma in i matchen rätt. Vinna första leget som han börjar. Gör han det så kan ha bli farlig.
Men jag siktar in mig på något annat. Newton är topp 3 i världen på att få 180´s. Taylor som är bäst i världen är dock inte alls lika bra som Newton på att få 180´s. Och det skulle förvåna mig om han lyckas få fler 180´s än Newton ikväll..
Därför spelar jag: Newton flest 180´s till 1.80, 4/5 Units, William Hill

Van Gerwen-Barneveld
Kvällens sista match är även kvällens bästa match på förhand.
Jag har skrivit en rek om matchen, läs nedan:
  Speltips Odds

,


Som vanligt kommer jag finnas på Twitter under hela kvällen @iffiff1
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
18:15  Erzgebirge Aue - Karlsruher
Fotboll - 2 Bundesliga - Erzgebirge -1 hörna
2.18
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91

Skador & Avstängningar