iffiff

VM 2014!

12 December 2013 - 17:42
Imorgon är den dagen som man har längtat till så länge, ända sedan Taylor vann finalen mot Van Gerwen i år med 7-4. En final som var otroligt bra.

Van Gerwen och Taylor kommer att vara favoriter till att mötas i finalen även i år. Dock finns det en tredje som även vill vara med i leken. Arian Lewis har visat uppåtstigande form inför VM, han kommer att bli livsfarlig och en eventuell semifinal mellan Van Gerwen-Lewis vill man för allt i världen inte missa. Den matchen bör gå till historieböckerna precis som förra årets möte.
Jag tror det kommer att stå mellan 3 namn:

Adrian Lewis
Michael Van Gerwen
Phil TaylorJag blir förvånad om någon av dessa 3 inte står med titeln som världsmästare 2014 den 1 januari.
Favorit är nog ändå han som kan ta sin 17:e VM-TITEL. Taylor har dominerat som vanligt i år men han har aldrig spelat så bra som han gjort i år. Innan senaste turneringen så trodde alla att han var omöjlig att vinna över men Van Gerwen visade återigen vilken talang han är och vann väldigt övertygande. Taylor kommer vara väldigt revanschsugen och personligen tror jag det blir nästintill omöjligt att vinna mot Taylor i en final. För till final kommer Taylor att gå om inget utöver det vanliga inträffar!

Van Gerwen är killen som har utvecklats mycket de senasta åren. Han är just nu rankad 2.a bakom Taylor. När Van Gerwen är på topp så är det ingen som kan slå han men han är dock ojämn i matcherna, framförallt i långa matcher. Hittar han vägen till finalen och sitt bästa spel mot Taylor i finalen så kan jag nästan garantera att det blir den bästa matchen som någonsin spelats. Där dock rutin lär avgöra. Van Gerwen har ALDRIG vunnit VM…

Adrian Lewis hittar alltid ett sätt att hitta sin absoluta toppform när det vankas VM. Han är just nu rankad 3.a i världen. Lewis har ett otroligt naturligt kast. Han är den på touren som garanterat har kastat flest 180´s. När han är i 180 form kan han slå precis vem som helst när som helst, speciellt om formen är på topp vilken den alltid är när det är VM. Den eventuella semifinalen mot Van Gerwen lär som sagt bli en helt sjuk match!

Skrällen då? Nja, det är ingen som kan ta titeln förutom dessa tre.
Thortons form lär räcka väldigt långt.
Barneveld brukar alltid höga sig några snäpp när det är VM. Annars ser det ganska klent ut bland övriga deltagare.

Ni som har följt mig hela vägen, varje spel inför VM ligger just nu otroliga (120 Units +). Insatsen har varit 1-5 Units men inför VM kommer insatsen bli annorlunda. 1-10 Units kommer jag använda mig av under VM.

Nu till den första omgången och första kvällen som spelas under Dart-VM 2014.
Min första spel blir:
Burnett-Winstanley 1 till 1.95, Unibet, 6/10 Units
Burnett har inte alls varit sig lik på senaste tiden, formen är ett frågetecken. Men är det något Walesaren kan så är det att vara bra och vinna mot motståndare som är jämnbra. För det tycker jag Winstanley är, året där han skulle gå från klarhet till klarhet har inte alls gått som han velat. Winstanley har kastat dåligt och har egentligen inte presterat på sin högsta nivå i någon match förutom i en match mot K. Huybrechts. Då var han fenominal, ska dock tilläggas att det var i turneringen som är Winstanleys favorit. Utanför William Hill GrandSlam så har han inte presterat. Jag har en stark känsla av att Burnett hittar en form som är fullt tillräcklig för att vinna över Winstanley i en bäst av 5 sets match (Varje set vinns genom 3 vunna leg). Till oddset 1.95 kan jag inte motstå att kliva in på Burnett, hittar han bara något av det spel som han hade när han nollade Van Gerwen med 6-0 så ska Winstanley få det väldigt tufft. 6 Units får det bli på Burnett som blir VM´s första spel!
Let´s go Burnett!!

Fler spel kommer att dyka upp, var så säkra!

Följ gärna mig på Twitter under namnet@iffiff1 för full uppdatering under VM. Kommer även att hänga på klotterplanket i vanlig ordning när det vankas Dart och framförallt nu när VM närmar sig!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74

Skador & Avstängningar