iffiff

Första maxspelet under VM!

18 December 2013 - 16:40
Gårdagen var inte riktigt vad jag tänkt mig. 1/2 inne. Förlust på Lloyd och vinst på Van Der Voorts 180´s.

Idag kommer mitt första maxspel under detta VM.

Följande spel:

Adrian Lewis-Dennis Smith


Maxspel: Adrian Lewis Högsta checkout Över 112.5, 10/10 Units, Bwin, Odds:1.85, Spelstopp 23.30


Den här linan är alldeles för låg. Adrian Lewis är en av 3 som jag tror kan vinna VM. Han har ett sådant naturligt kast och det ser så otroligt enkelt ut när han kastar. 180´s gör han när han vill känns det som och precis samma sak är det när det kommer till checkouts. Han är en sådan spelare som kan blixtra till och göra något som ingen trodde var möjligt. Att linan är så låg förstår jag inte alls och kommer alltså gå in med mitt max. Det räcker med att Lewis gör en checkout som är över linan för att den ska sitta. Skulle inte förvåna mig om han gjorde minst 2 st som är över linan. Han möter idag Smith som inte kommer ha mycket att säga till om. Om Lewis spelar sitt A-game så kommer han att vinna. Detta betyder i sin tur att Lewis kommer att ha minst 9 st chanser att göra en checkout över 112.5. Checkouts gör man när man vinner ett leg, det vill säga: Om man har 160 kvar på tavlan och man vill vinna leget så behöver man göra följande:
Trippel 20, Trippel 20 och Dubbel 20. Då gör man en 160 Checkout.
Att man får 1.85 på att Lewis klarar en sådan låg lina som 112.5 ser jag nästan som otroligt . Jag skulle kanske satt linan på 125.5.
Med detta i beräckning så kan jag inte annat än att göra detta till första maxspelet för VM2014.

C´MON LEWIS

Dagens andra spel blir följande:

S.Brown-A.Smith 1 till 2.23, 7/10 Units, Pinnacle, Spelstopp 20.15Brown är en ung kille från England, 32 år gammal. I Dart sammanhang är det en ung ålder. Varit ute på PDC-touren sedan 2006. Kastat i VM 5 gånger innan och gör sin 6.de start i år.I år är den bästa insatsen hittills varit i en match mot Anderson när han vann med 6-2. Idag ska han upp på den största scenen av de alla. Han kommer att vara nervös. Men har som sagt varit med förr och kommer han igång på rätt sett och hittar dubblarna tidigt så brukar hans spel flytta igång väldigt bra, är det så att han inte träffar tripplarna/dubblarna direkt. Då får han problem. Men jag tror på det förstnämnda! Han fick en mycket bra lottning mot Smith som inte alls har varit i bra form i de senaste turneringarna. Har idel stora förluster i sina första senaste matcher på PDC-touren. Nu är det dags för VM för Smith och jag ställer mig frågande till om han har hittat tillbaka till den formen som han hade innan. Jag är väldigt tveksam. Framförallt om han får en dålig inledning och förlorar första set. Då tror vi för se en väldigt nervös och svettig "Pie-Man" som han kallas.
Personligen tycker jag Brown ska vara favorit i matchen. Tror han har bra chans att ta sig vidare till andra omgången. Och till oddset 2.23, då slår jag till direkt med 7/10 Units.

C´Mon Brown!

Som ni har lärt er nu så är det först till 3 sets som gäller i VM´s första omgång.

För frågor och synpunkter så följ mig på

Twitter@iffiff1

3 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
iffiff - 2013-12-19 00:13

Det första maxspelet under VM sitter alldeles för enkelt efter första leget! Behövdes 3 minuter sen var det klart till underbara 1.85!!

iffiff - 2013-12-18 17:22

Tjena.
Absolut, men samtidigt måste han visa att han är att räkna med. En hög checkout tror jag absolut han klarar av! När linan är så låg på en sådan kapabel spelare så kan jag inte låta bli.
Det hoppas vi på!

Sant, men det har inte stämt för han på senaste tiden. Han har förlorat stort i sina 4 senaste matcher på touren. Är han i samma form idag blir han ett lätt byte för Brown! ;)

Sen undrar man ju varför du inte spelar i Units? ;)

Det får vi! Lycka till!

Jvk - 2013-12-18 17:16

Tja, Lewis kan o ska väl gå ut högt idag men jag tycker han ä klart bäst under press. Han är min absoluta favorit på touren men tyvärr lackar han mot enklare motstånd.
Hoppas den sitter.

Jag tycker Smith ska vara favorit i sin match. Stämmer hans spel ä jäkligt bra.

Vi får se ikväll :)

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar