iffiff

Semifinaler i Grand Prix!

11 Oktober 2014 - 11:21
Det har varit en helt fantastik turnering såhär långt i Grand Prix, helt sjuk dart och dessutom en historisk händelse. 2 st 9-darters i en och samma match! Matchen mellan Thornton och Wade var en sådan match som man kommer komma ihåg hur länge som helst, den hade alltså 2 st 9-darters i en och samma match, och att det sker, ja, oddset på det måste ha varit minst 1000 ggr pengarna! Att man få se en 9-darter är ovanligt för en hel turnering, men att sedan få se 2 st i samma match där man dessutom måste gå ut på bullseye. Ja det är bara sjukt, i denna situation finns det verkligen inga ord att ta till som kan förklara vad som hände den kvällen, 8/8-14.

Men ikväll är det så dags för semifinaler!
Lineupen ser ut som följer:

Wade-Anderson
Van Gerwen-BuntingWade-Anderson
På förhand en väldigt tight match. Wade har hittills gjort en helt fantastik turnering. Först en 9-darter mot Thornton i åttondelen sen slog han ut Taylor igår (världens genom tiderna bästa dartkastare) med siffrorna 3-1 i sets. En fantastisk match från Wade som verkligen har varit helt sjuk på dubblarna matcherna igenom, han har knappt missat alls.
Andersons väg till semifinal har varit lättare, i åttondelen slog han ut Mansell och i kvartsfinalen igår slog han ut Painter i en 5-setare.
Jag kommer att lägga ett spel i denna match baserat på att jag tror det blir en väldigt tight match:

Wade-Anderson Över 5.5 Sets till 1.57, 5/6 Units, bet365, Spelstopp 20.00


Skulle inte förvåna mig alls om detta går hela vägen till en 7-setare, ska man säga ett resultat så får det blir 4-3 Wade.
Bäst av 7 sets är det som gäller.


Van Gerwen-Bunting
Här ska och är Van Gerwen klar favorit. Han är världsetta för tillfället och kastar väldigt bra mest hela tiden just nu, av de 4 som är kvar så är han klar favorit enligt mig, jag kommer att lägga ett maxspel på att Van Gerwen tar hem hela Grand Prix till 1.85 (turneringen avslutas imorgon)
Van Gerwens väg till finalen har varit helt okej, i första omgången slog han ut sin bästa vän Van Der Voort med 2-0 i sets, i åttondelsfinalen ställdes han mot Winstanley. Blev inga större problem för Van Gerwen som vann med 3-1. Igår i kvartsfinalen fick han verkligen kämpa för att nöta ner en otroligt bra kastade King, men Van Gerwen redde ut det och vann med 3-2.
Idag ställs Van Gerwen mot Bunting. Bunting som är ganska ny på PDC-touren har verkligen visat att han är här för att stanna, han har verkligen kastat bra darts och det kommer inte dröja länge innan han är topp 10. Men ikväll tror jag han får det rejält svårt mot Van Gerwen över 7-sets. Jag tror på en väldigt stabil 4-2 för Van Gerwen ikväll vilket gör att han kommer att kasta i finalen imorgon.

MAXSPEL: Van Gerwen vinnare av World Grand Prix Darts till 1.85, 6/6 Units, Unibet, Spelstopp: 20.00


Bäst av 7 sets är det som gäller.

Som vanligt under kvällarna så finns jag på

Twitter@iffiff1C´Mon Van Gerwen!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar