Stormatch i Italien: Lazio v Inter

Publicerad på 16 Feb 2020 - 14:10

LelleSandahl

LelleSandahl

Lennart Sandahl

16 Feb 2020 - 14:10

Vilken kväll vi har framför oss! 

Särskilt för alla som gillar Serie A. 

Juventus spelar redan på eftermiddagen mot Brescia och där bör det vara tre poäng som gäller hemma mot ett bottenlag tillika nykomling i serien. Samtidigt finns ju en viss Mario Balotelli där... Men, men - jag har i alla fall en stark tro på Juve där vilket ni kan läsa på sajten. Avspark 15:00. 

***

Framåt kvällskvisten har jag två matcher som jag spanat in extra på. 

Robin Olsen är fortsatt ingen viktig del av Cagliari som den här kvällen tar emot Napoli - lett av Gennaro Gattuso. Ja, det är ingen tränare jag är särskilt förtjust i. Som spelare var det den typen som alla vill ha i sitt lag, men som tränare har han ingen vidare meritlista så här långt. Och jag tycker inte att man ser någon taktisk skicklighet i hans ledarskap som känns 2020. Med det sagt så är Cagliari inte i någon bra form och har nyligen torskat både hemma mot Lazio och mot Milan. Man har inte vunnit sedan i början på december och saknar dessutom Radja Nainggolan. Napoli kommer från en fin skalp i den italienska cupen där man slog ut Inter på bortaplan. Rätt bra skadeläge i Napoli dessutom som gör att jag tror att man tar hem tre poäng här till ett fint odds. 

  Speltips Odds
Cagliari - Napoli
Serie A, Fotboll
2.00

Strax före nio i kväll är det så dags. Lazio, den stora överraskningen i årets Serie A, mot Inter som coachas av Antonio Conte. Lazios tränare Simone Inzaghi fick se sig slagen sist lagen möttes. En jämn match i Milano slutade 1-0 till hemmalaget. Det har varit jämnt sista tre mötena mellan lagen där målen aldrig gått över två stycken. Och jag är lite inne på att dessa två lag kan ta ut varandra även den här kvällen. Trots galet fina offensiver med Immobile, Correa, Caicedo i ljusblått och Lautaro och Lukaku på andra sidan så är jag inte helt främmande för målsnålt och kanske till och med oavgjort i matchen. Men det är ofta tillfälligheter som avgör mellan två toppklubbar där det bara skiljer en enda poäng. Juventus spelar som sagt mot Brescia på eftermiddagen och ska av allt att döma vinna den matchen. Då vill man inte torska detta toppmöte för att halka efter den gamla damen. Läs mer hur jag tänker i detalj nedan men som sagt, X är inte uselt för något av dessa två gulddrömmande lag. 

  Speltips Odds
Lazio - Inter
Serie A, Fotboll
1.94

Hur spelar ni i dag?

bet365/11/" target="_blank"> bet365 livestreamar alla Serie A-matcher.

@lellesandahl på twitter

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto