master

Dragovoljac tar sin första seger

13 September 2013 - 10:27
Godmorgon. Fredag. Den 13:e. Läskigt. Man kanske inte borde spela på nåt idag, värsta oturen ju. Men jag ""skiter i"". Första spelet är ju redan om mindre än en timme då Air21 Express tar emot Talk n Text i Governors Cup. Inlägg om det skriven igår.

Men ville tipsa er om ett bra spel till ikväll. Det handlar om HNL, kroatiska högstaligan där bottenlaget Dragovoljac tar emot Osijek som också befinner sig långt ner.

Dragovoljac har ännu inte tagit en seger trots att man spelat bra fotboll i vissa matcher. Allt som oftast är det knappa förluster. Man har bl.a spelat 1-1 hemma mot självaste Dinamo Zagreb.

Osijek har tagit två segrar, det på hemmaplan. På bortaplan är man urusla. Det sämsta laget. Fyra raka förluster denna säsong. Och det med flera bollar. Om man kollar deras bortamatcher över ett år så har man inte vunnit en enda. Senast man vann var för drygt ett år sedan.

Dragovoljac är otroligt taggade inför denna match. Tränaren är sugen på tre poäng och säger att man kommer allt för att knipa sin första vinst. Och möjligheterna till det är väldigt goda. Jo, Dragovoljac har värvat in tre intressanta spelare under den här korta pausvilan. Klara förstärkningar. Dessutom är Osijek som sagt det överlägset sämsta laget på bortaplan.

Här har Dragovoljac en väldigt bra chans alltså och jag lirar ettan till finfina 2.15!

Matchstart: 18.00

Lycka till vid rygg!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
18:15  Erzgebirge Aue - Karlsruher
Fotboll - 2 Bundesliga - Erzgebirge -1 hörna
2.18
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91

Skador & Avstängningar