master

A-League: Söndagens match

9 November 2013 - 21:07
Det blev bra med plus i dagens A-League där två av tre huvuddrag satt. Även några härliga livespel satt också, så det är riktigt skönt att det fortsatt går bra där. Vi kör vidare imorgon. En tidig match imorgon 07.00 svensk tid mellan Central Coast och Brisbane! Kanske den tyngsta matchen i denna omgång. Två topplag, helt enkelt.

07.00 - Central Coast Mariners - Brisbane Roar
CCM har än så länge bara tagit en seger, men har ännu inte förlorat. En vinst och tre oavgjorda. Brisbane å andra sidan har tagit hela tre vinster, medan man förlorat en match - borta mot Victory. Två av vinsterna har dock kommit på hemmaplan där man är betydligt starkare. CCM har haft avbräck i inledningen av säsongen(kanske pga det det gått lite knackigt?), men återfår några spelare nu. Bl.a viktige anfallare McBreen som är tillbaka till laget från Kina. En oerhört viktig spelare för detta CCM då man saknar en riktig spets där framme utan honom, även om bl.a Flores gör det bra där uppe. Annars saknar man backen Roux och mittfältaren McGlinchey som är med landslaget.

Brisbane har fortsatt några tunga avbräck. Backen Stefanutto, mittfältaren Liam Miller och sist men inte minst den viktige anfallaren Berisha som inte är tillbaka förrän nästa vecka! Brisbane tappar spets där framme utan Berisha, även om det tre mål framåt senast mot Heart. Dock blev man nollade BORTA mot Victory.

Det känns som att CCM kommer att komma igång närsomhelst och nu när man har återfått McBreen så tror jag att vinsterna kommer att radas upp. En ny vinst kan redan tas mot Brisbane som är svagare utan Berisha. Dessutom har man två andra avbräck i Stefanutto och Miller som försämrar laget. Tyvärr för Brisbanes del, tror jag att de inte räcker till i detta möte med deras avbräck.

Spel: Central Coast Mariners @ 2.25

Annat speltips: Under 2.5 mål i matchen @ 1.80 som också kan vara intressant.
Tänkbar målgörare: McBreen @ 3.20

Lycka till om ni ryggar!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74

Skador & Avstängningar