master

Fredagens Aussie: Brisbane med god chans

22 November 2013 - 00:12
De två bästa lagen än så länge i Aussie - Brisbane & WSW ställs mot varandra. Där jag ser hemmalaget som en favorit som kan dra det längsta strået.

Brisbane har varit oerhört vassa. En andraplats efter ettan WSW så här sex matcher in på säsongen. Hemma har man 7-0 målskillnad efter 4-0 mot Sydney och 3-0 mot Melbourne Heart. Starkt. Det gjorde man dessutom utan sin stjärna Berisha.

Brisbane har stått för flera bra resultat trots att man saknat bra spelare. Berisha har bl.a missat 4-5 senaste, medan viktiga Franjic och McKay missade senast - då det blev förlust borta mot Jets som är på uppgång. Då tackade man hjärtligt bolagen för fina oddset på Jets. Men Brisbane var faktiskt bra trots flera tunga avbräck och Jets hade en del tur som fick tre poäng från den matchen.

Nu kommer laget på hemmaplan igen det med tre nya namn i truppen - tillbaka från landslag och skador. Berisha, Franjic och McKay. Och då är Brisbane ett otroligt starkt lag.

Motståndaren WSW tycker jag har spelat bra, men har haft en hel del flyt och snart lär första förlusten komma - för det har redan varit nära några gånger..

Nu när både Juric och Hersi fortsatt saknas gör det inte saken lättare. Tunga avbräck offensivt sett!!

Det känns som det är dags för en WSW-förlust medan Brisbane förlorade senast och är direkt ute efter revansch och seger i nästa möte. Och när man får tillbaka flera viktiga spelare så är det en klar boost.

Raka ettan på Brisbane finns till finfina 2.30 hos bet365!

Tänkbar målgörare: Ivan Franjic @ 5.50

Lycka till vid rygg!!!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15

Skador & Avstängningar