38 000 kontantpriser!

29 November 2018 - 09:15

bet365 kommer att inom loppet av en dryg vecka lotta ut hela 11 miljoner kronor till alla som spelar på spelbolagets casinospel!

Det finns över 38.000 kontantpriser som ska vinnas under fyra prisdragningar, med högsta priset för varje dragning på 55.000 kr!
Så det är många som kommer ta del av prisregnet!

1) Tjäna prisdragningslotter för varje 118 kr kontant som satsas på behöriga spel.

2) Få en lott för att satsa på behöriga spel och två lotter på relevanta dubbellottspel.

3) Vinn kontantpriser upp till 55.000 kr, flera priser kan vinnas!
Det finns fyra prisdragningar för 2.750.000 kr som kommer att ta plats varje måndag och fredag genom hela kampanjen.

Prisdragningar tar plats på förjande datum: den 26 november, den 30 november, 3 december och den 7 december 2018.

Läs om här om spelbolahets prisregn här och vilka spel som är behöriga för att ge lotter till den stora dragningen!

Det är bet365 som anordnar den stora utlottningen.

0 Kommentarer

Grus-VM med Ymer

29 Maj 2018 - 09:32

Franska Öppna – eller Grus-VM som det kallades förr – rullar vidare.

Och det är som vanligt topptennis vi får se hela dagarna/kvällarna.
+++
Världens största spelbolag - bet365 - streamar matcherna!
+++
Dagens program är höginntressant med svenska ögon.
För Elias Ymer har kvalatin till huvudturneringen och fick en drömlott; Dudi Sela!
Ymer ger 1.16 som vinnare.
3–0 i set ger 2.00 hos bet365.
3–1 i set ger 3.50 hos bet365.
3–2 i set ger 7.00 hos bet365.
+++
Förklaringen till Ymers lyft!?
Robin Söderling.
- Han har fått ett jättelyft sedan han tog in Robin Söderling som tränare, det har betytt hur mycket som helst. Han har blivit jämnare i spelet med Robin vid sin sida, han börjar hitta tillbaka till sitt spel, men självklart behöver han få till det där extra för att nå topp-100. Det är tufft, det är många spelare med liknande spelstil som Elias, men samtidigt har han ju så pass bra hjälp med Robin vid sida, säger Jonas Björkman till Eurosport.
- Det hade varit fantastiskt om Robin kunde hjälpa Elias till att få en lite bättre serve så att han få lite fler gratispoäng. Det är kanske det som krävs, att man har vapnen så att man inte behöver slita så hårt hela tiden. Jag hoppas att de tillsammans kan ta klivet.
+++
Vår expert, Poldans rek på matchen:
Jag håller verkligen hårt på Elias Ymer idag men inte ens en supporter kan tro att Ymer vinner det här i raka set. Jag menar, hur ofta vinner han matcher i raka set? Och även om han är en bättre spelare så han ett genomgående problem genom karriären varit nervositet...hur nervös lär han inte vara i en grand slam?
+++
Inför RG hade Ymer vunnit åtta matcher i raka set under 2018 vilket är rätt tunt med tanke på att han mest huserat på challengertouren. Och på just challengertouren är Dudi Sela en av de absolut bästa, tyvärr är han ingen större grusspelare och har inte ens värmt upp på gruset i år men att Ymer vinner här i raka set...nej alltså det känns för orimligt.
Kommer bli en breakfest det här, båda spelarna är sjukligt mycket bättre i returspelet än i servegemen och båda är djupt beroende av momentum. Det känns upplagt för många swings och minst fyra set.
Över 3,5 set finns till 1,90 hos bet365 och Betsson.
+++


0 Kommentarer

Stanley Cup Final!

28 Maj 2018 - 18:08

Äntligen är vi framme vid Stanley Cup-finalen.
Underdogen med stort U – Vegas Golden Knights mot stora och mäkta Washington Capitals.
+++
Det är som vanligt bäst av 7 matcher och vi startar i natt i Vegas (02:00).
+++
Vår NHL-rekare TheBetHockeyStick har haft en mycket fin säsong och hoppas nu kröna den med bra spel även under finalerna.
Här är hans rek för i natt:
+++
Vegas Golden Knights - Washington Capitals
Goalies: Fleury (probable) vs Holtby (probable)
+++
Då var vi äntligen här. Stanley Cup finalen säsongen 17/18 är här och vi har en MYCKET intressant matchserie framför oss där Vegas Golden Knights motbevisat ALLA och tagit sig hela vägen till final, och ställs alltså mot Washington Capitals, laget som alla sågat och som alla säger misslyckas varje år i slutspel.
Vi har alltså två lag som kan skapa historia här och jag är oerhört taggad inför denna final!
Förhoppningsvis ska jag kunna hitta rätt i serien, och kunna leverera en del bra speltips till er fina läsare.
+++
Vegas Golden Knights sagolika säsong verkar som sagt inte kunna ta slut, och man har i hela detta slutspelet visat upp en lagmoral utan dess like. Vegas har tillskillnad från många andra topplag i ligan ingen utpräglad superstjärna (notera att jag menar ”superstjärna”) utan man har slitit som en enhet och hittat vägar att vinna tillsammans. Hela slutspelet har i mina ögon präglats att ett fantastiskt försvarsspel på bortais som man kompletterat med snabb hockey på hemmais. Spelare som vanligtvis inte klivit fram har gjort det och med en viss Marc Andre Fleury längst bak i kasen har man knappt släppt in några mål.
Washington Capitals slutspel började likt det man förväntade sig och laget inledde med att förlora de två första hemmamatcherna mot Columbus Blue Jackets. Efter ett målvaktsbyte till ordinarie Brandan Holtby så växte hela laget och man vände inte bara serien, utan hela laget pondus. Efter att man slog ut Columbus Blue Jackets gick man in mot spökmotståndarna Pittsburgh Penguins med självförtroende, och trots underläge så kunde man vända till seger och äntligen slå ut laget som satt stopp för Ovie och co så många år nu. Matchserien mot Tampa Bay trodde jag och många andra skulle bli en för tuff uppgift, men laget fortsatte att visa upp ett fantastiskt bortaspel och när laget stjärnor i Ovechkin, Kuznetsov och inte minst Brandan Holtby klev fram till giganter så kunde inte ens Tampa stoppa laget.
+++
Inatt har vi alltså Game 1 mellan dessa lag och Vegas spelar hemma och är satta som favoriter i matchserien. Efter att ha studerat dessa lag lite så förväntar jag mig en matchbild likt de sista två vi fick i serien mellan Tampa och Caps. Vegas på hemmais är laget som ska föra spelet och tempot. Caps på bortais spelar en helt annan ishockey där man spelar fysiska spelare mot motståndarnas förstalinor där exempelvis man spelar Wilson extremt mycket mot motståndarnas stjärnor. Man vill spela ett fysiskt spel och främst hitta ett bra försvarsspel och göra jobbet lätt för Holtby. Detta gjorde man utomordentligt bra mot Tampa där Holtby belönades med att hålla nollan i de sista två matcherna i serien. 

+++
Detta tror jag kommer prägla matchen i natt där vi alltså har två orutinerade lag i finalsammanhang som jag tror vill känna lite på varandra i Game 1. Vegas kommer vara laget som pressar på till en början, och Caps kommer vilja spela tajt och bra D. Tror därför på jämn och målsnål match och hur tråkigt det än än känns underspelet i matchen mycket bra. Blir inte förvånad om vi får ett 2-2 resultat efter 60 minuter och en övertid får avgöra Game 1. Jag kommer hur som helst spela
Match: Vegas Golden Knights - Washington Capitals
+++
Spel: Under 5,5 mål
Odds: 1.82
Insats: 4/7u
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 02:00

/@bethockeystick

0 Kommentarer

Steven Lee-succé!

30 April 2018 - 08:52

Vi på Rekatochklart.com är stolta över våra experter.
Som håller absolut Sverige-toppklass.
Det visar inte minst Dagens Bästa Spel-facit – en ständig intäktskälla för våra läsare.
Förra veckan gick 6 av 7 Dagens Bästa Spel in.
+++
Ulrik Sandebäck har elva (11!) raka rätt i sin blogg här på Rekatochklart – och satte igen 4/4 spikar på Stryktipset i lördags.
+++
Men bäst av allt?
Det måste vara Steven Lee Holmdahls golfrekar.
Han har på slutet dragit in en massa platsspel – men i helgen blev det jackpott då han fick in en 41-oddsare!
+++
Denna motivering:
Horschel/Piercy - odds 41.00 Scandibet
Billy Horschel missade kvalgränsen i fjol, tillsammans med Matt Every. Torsdagens foursome som förstörde allt, för spelade riktigt bra under fredagen. Ny spelkamrat nu. Billy Horschel är alltid att räkna med på Pete Dye-banor och vi får inte glömma att han har vunnit på TPC Louisiana tidigare (2013). Scott Piercy, nära vän, kompetent, rutinerad spelare, känns som ett bra komplement.
+++

Det slutar dock inte där för Steven-Lee han fick även in trean på Europatouren (China Open) i Jorge Campillo – alltså ett nytt platsspel som gick in.
+++
Vi tackar åter alla våra rekare och läsare för en guldvecka – och blickar nu framåt.
Mot nya fina spel.

0 Kommentarer

Zlatan deläger Bethard

26 Mars 2018 - 20:53

Zlatan Ibrahimovic är klar för Bethard.
Han blir inte "bara" spelbolagets ansikte utåt.
Utan blir även delägare i det svenskägda spelbolaget med sätet på Malta!
Det uppger sajten 8till5.

– På sikt tittar vi på att utveckla nya spelprodukter och det ska Zlatan vara involverad i. Han är en fantastisk kravställare och ska bli en aktiv delägare, säger Bethards vd och medgrundare Erik Skarp när han nu för 8till5 bekräftar affären.

Enligt uppgifter till sajten Breakit får Zlatan Ibrahimovic mellan 80 till 100 miljoner kronor för att gå in som partner – dels i pengar men även i aktier i spelbolaget.

Zlatan ska enligt uppgifter bli 4:e största delägare i Bethard.

– Med Zlatan kommer närmast obegränsat med möjligheter. Det här visar att vi är allvarliga i vår ambition att ta en position på den europeiska spelmarknaden, säger Erik Skarp till 8till5.

Erik Skarp grundade Bethard tillsammans med kompanjonen Johan Svensson 2012. De har båda bakgrund som professionella pokerspelare, skriver sajten.

Erik Skarp är självklart mycket nöjd med att ha fångat in Zlatan:

– Zlatan kan ju i princip välja att arbeta med vem han vill, för oss ar det starkt att han väljer just oss. Min uppfattning är att han är noggrann, engagerad och professionell i sina affärsuppgörelser.

Vill du testa Zlatans nya bolag?

Via Rekatochklart får du 1500 direkt att spela för när du sätter in 500 kronor. Klicka på Bethard (i gult) så kommer du direkt till den förmånliga bonusen.

0 Kommentarer
Fler inlägg: