rekatochklart Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Då svenskt trav är en av få sporter och evenemang som går att spela på nuförtiden är det föga överraskande att travet fått ett enormt uppsving vad gäller omsättning och intresse.

De senaste rapporterna från spelbolagen säger att travet nu är den sport som det spelas mest på i Sverige. Även bland de spelbolag som inte erbjuder poolspel utan fokuserar på fasta odds på Vinnare, Plats, H2H och Trippel H3H.

Travet är nummer 1 följt av fotboll med de diffusa ligorna i Vitryssland och Turkmenistan i spetsen. Därefter följer esport med CS:GO som mest populära spel. Vem hade kunnat sätta den trion för några månader sedan?!

bet365 och Kambi-bookiesarna Unibet, LeoVegas och Casumo är de spelbolag som har bäst utbud och högst odds vad gäller fasta odds på svenskt trav. Fördelen med fasta odds är att du vet exakt vilket odds du får när du spelar och det kan inte ändras senare. Bortsett från när hästar stryks.

bet365 erbjuder nu en fantastisk travprodukt och är bäst på fasta odds. bet365 erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. Oddsen släpps vid lite olika tider. För ex V75 på lördagar släpps oddsen redan på onsdag eller torsdag medan oddsen för mindre tävlingar släpps några timmar innan spelstopp.

BONUSAR – BÄSTA BOLAGEN FÖR TRAV

bet365 – 1250 kr i spelkrediter!

Unibet – 100% upp till 2000 kr!

LeoVegas – 100% upp till 3000 kr!

Casumo – 100% upp till 1000 kr!

Besök vår bonusguide för samtliga bonusar.

Här hos Rekatochklart hittar du gratis travtips varje dag. Med extra fokus på de stora spelen som V75, V86, V64, GS75 med mera.

/Rekat

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: