ronaldari

13/2

13 Februari 2013 - 18:24
Lite sent men bättre sent än aldrig.

Malmö - Ystad:
Redan imorse så trodde jag på Ystad när jag kolla matcherna och det har stärkts under dagen, fick reda på att Malmö saknar, utöver Kasper, Lindahl & Geissler, Mirsad inför kvällens möte då han sträckte vaden i början av veckan. Man vet dock aldrig med honom, han brukar bita ihop (spelade en gång 3 matcher med en spricka i bröstbenet). Varsamis har dessutom haft problem me sitt onda knä i veckan och varit lite till och från. De möter ett skadefritt YIF med fullt lag med till match.

Lugi - RIK:
RIK i all ära men i den här matchen så har ja redan från början haft svårt att se RIK knäcka Lugis sjuka defensiv med två grymma målvakter där bak. RIK är ett lag Lugi haft lätt för den senaste tiden (4-1 till Lugi de senaste 5 matcherna), deras anfallsspel passar Lugi utmärkt och även om matchen kanske blir jämn så tror ja Lugi vinner med minst 5 mål.
Hippe har fortf hjärnskakning och Roth missar också men med den bredden Lugi har ska de inte vara några problem. Erntsson har dessutom sett bättre ut senaste tiden.

Hammarby - Guif:
Hammarby spelar ett utgrupperat försvarsspel = självmord mot Guif. De kommer fira stora triumfer offensivt och kontra sönder hammarby tippar jag på. Guif är bättre på VARENDA position, de har två målvakter som är flera snäpp vassare än bajens. Deras nyförvärv Luka Sokolic gör elitseriedebut idag med, han spelade mot Göppingen i helgen och gjorde 2 mål och fick massa beröm av tränaren efter match.


Matcherna börjar 19.00 idag!

Oddsen hämtar jag idag från Betfair
Lugi 1.40
Guif 1.40
YIF 1.95

Kör en trippel och en singel på YIF då oddsen på de andra inte lockar speciellt mycket.

// Ronaldari
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar