nya tag

13 November 2013 - 21:15
2 raka förluster måste vara bottenrekord, men tkr jag hittat ett bra spel, denna skaaaaaa bara sitta,

Jönköping har tagit 1p på hemmaplan, och 4a totalt, ett lag som har en jäkla tur att urusla uppsala spelar i samma serie så dom slipper nedflyttning, och mot div1lagen i ett kval kan bli tufft !

Pixbo däremot har stått för fina insatser, 3a bakom IKSU och Kaismora, har fina nyförvärv i emelie wibron och hanna marklund, 2 givna spelare i svenska landslaget, lägg där till poängdrottningarna Julia Larsson och Sara Helin så besitter Pixbo ett lag för en möjlig final, senast blev det 11-3 mot Sala och minst 10 mål framåt tror jag dom gör denna gång, och då JIK e för dåliga för att göra mer än 4 så bör spelet sitta, MEN.... vi såg hur de gick med giganterna IKSU i kvällens match så!

-2,5 Pixbo borta mot JIK till 1,65 svs spelstopp fredag 1900
5 Kommentarer

tv match DAMER

13 November 2013 - 13:48
4 oddsaren senast v sånär att sitta då thoren till slut vann hemma med 5-4 , visar tydligt vilket felaktigt odds det var, kul för thoren, som nu är 2a, men oss i kaismora ligger dom inte före=)


Tvmatch alltså, Umeåderby, såg att IB rekat Överspelet, vilket jag tycker är ett bra spel, för tror faktiskt att IKSU ensamma klarar den linan !

Som vanligt när man bor i Mora så har man inte mkt att göra så i lördags tog man sig till Unihoc Arena för att se vart damlag kaismora möta Dalen hemma, oftast kommer alla polare dit med lappar där det är hcp kais, vilket brukar löna sig, men efter att sett rent statistiskt på Dalen så tänkte jag bryta mönstret, +2,5 mål Dalen va mitt spel, då jag redan satt 3 andra innebandymatcher på lappen så var det guldläge för stora pengar, efter 30 sek gjorde kais 1-0, visserligen kvitterade Dalen efter en enorm målvaktstavla av kais andramålis men sedan var det ZzZZZzzZZzZZZzZ !

Dalen är absolut det sämsta laget jag sett i Unihoc, 0 spelide 0 spelare 0 fantasi ! visst dom parkerar bussen i knät på stackars målvakt, ( som förövrigt inte kunde göra utkast ens) och ja det funkar mot huddinge, sala , jönköping osv ! men spelar dom mot bra lag som faktiskt Kais är så funkar det inte, Kais va seriösa i 30 min sen slog dom på pausmode och gick på halvfart, 7-3 slutade det, och det borde DAlen jubla över!

Rent spelarmässigt har dom inget av kvalite, att Linn Lundström är med i landslaget är för mig helt obegripligt !, men tydligen är det hon som ska göra det i Dalen, vilket säger en del !

Iksu såg jag på försäsongen då dom körde över Kaismora i miljönären cup, dom har 3 kedjor som är riktigt bra där 3e kedjan mkt väl skulle kunna vara 1a, efter 9 raka har dom tagit rekord, och eftersom alla damer, i alla sporter, tjatar efter mer mediatid så tror jag inte dom går in i denna match och chillar direkt, blir det inte 6-7 måls skillnad här blir jag oerhört förvånad !

Tips : 2-9

twitter : winbergdaniel


Spelstopp 1910 onsdag -2.5 Iksu 1,90 bet365
1 Kommentarer

magiskt odds !!!!

5 November 2013 - 23:46
Rekar redan nu då oddsen kommer sänkas på dom flesta sajterna till helgen :

Team Thorengruppen - Tyresö Trollbäcken 2a odds 4 spelstopp lördag 1300

Många trodde att detta skulle vara en seriefinal när dom skulle mötas här, men så är inte fallet utan lagen ligger på 4e och 5e plats

Och även båda lagen har spelat något under sin förmåga, givetvis kan de vara dessa 2 som står där och spelar playoff-final till SSL men just nu är det nog lite mkt kris i båda lagen

Och värst är det för hemmalaget, alla anser att detta Team Thoren ska gå upp lätt med alla dessa SSL-nyförvärv medans Tyresö tappat lite spelare från SSL-tiden förra året.

Varför oddset är så här högt handlar mkt om att vi i kaismora vann utklassningsvist hemma mot Tyresö senast, hela 13-4, men siffrorna speglar inte alls matchbilden då Tyresö va klart bättre första 20, då våran målvakt gör ett par fantomräddningar!

Sen i mitten av andra börjar de rinna iväg, dom tar ut målvakten med kanske 10 min kvar och sen ger upp totalt, en jämn match i 50 min !

Och på de ska vi säga att deras poängmaskin Sam Jonsson va bortrest!

4 ggr pengarna e helt sjukt odds, jag hugger direkt på Svenska Spel
0 Kommentarer

Torsdagsnöje

15 Oktober 2013 - 17:24
Innebandyn fortsätter att dra in fina pengar på bettingen , 4e raka reken kom i helgen då Granlo tog sin första seger mot Mullsjö !

Hittat mig ett fint odds nu på torsdag , matchen spelas 1900

Warberg tar emot detta urusla Jönköping på hemmaplan , allt annat än en kross är helt otänkbart? Warberg körde över caperio senast med 11-6, en av världens bästa målskyttar i Magnus Svensson gör.... 1+6 alltså ! Imponerande !
Man kan lugna säga att kedjan med Svensson - Tituu - palmen gör succà© just nu,hela 16p tillsammans senast ,
Annars så har Warberg även kört över Vreta hemma men nästsenast åkt på pumpen mot AIK efter att haft en stor ledning!
Warberg är ett lag som kommer slåss om 3e platsen i ssl , ett bra lag med spännande nyförvärv !

Jönköping då? Tyvärr, men detta lag är inte topp 4 i allsvenskan , Andersson och Ojaniemi håller bra Klass !

En målvakt som slänger in bollar och ett anfallspel helt utan finess och tanke!

-3 Warberg ska bara sitta till 2,15 på staten


Twitter : Winbergdaniel
1 Kommentarer

Hattrick

11 Oktober 2013 - 00:17
Pengarna rullar in nu och 3 raka teken satt äckligt lätt , dock trodde jag på 8-3 men blev alltså 7-3 till Storvreta , underbart

Polletterna ska in även denna helg på nå kul och har hittat ett för mig solklart spel till starka 1,50 hos staten


Granlo - Mullsjö 1a spelstopp söndag 16

Granlo var en positiv injektion i ssl förra säsongen med ett väldigt attraktivt anfallspel och var otroligt nära att nå semifinal , i år har pressen varit större och de kan vara en anledning att de gått lite trögt , dock borde nerverna vara borta och i dagarna blev de klart att förra årets vinnare av årets rookie , Patrik Svensson ,gör comeback . Snacka om spetsa truppen

Mullsjö vann som sagt derbyt mot Jönköping men dom är inte bra just nu och i skrivande stund oklart hur de är med superstjärnan David gillek , klev av med befarad bristning baksida lår?!

Åka till Sundsvall och spela hela poäng på parketten i sporthallen är de inte många lag som gör , och förmodligen inte Mullsjö heller
0 Kommentarer
Fler inlägg: