wibbe

Innebandy 2013/14

18 September 2013 - 13:50
Äntligen är innebandyn tillbaka, och det är här vi gör mest pengar !

För egen del har jag bytt Sveiva från norska elitserien till kaismora i allsvenskan norra inför denna säsong, vilket gör att norra serien bör jag har bra koll på rent spelmässigt, kan hända att de blir lite färre norska rekar men har många goda vänner i olika lag där så lite tips därifrån bör inkomma!


Säsongen har redan startat med en del fina matcher, tänkte reka lite innan men tycker IB hittat bra spel redan, oss själva borta mot Sandviken är otroligt spelvärt i 1.90, det som kan tilläggas i hans rek där är att poängmaskinen max Wahlgren kommer till spel ändå ! vilket gynnar oss mycket, vi har 3 starka kedjor där alla kedjor är bättre än Sandvikens bästa!

Ena minuset är att kaismora har genom åren haft svårt i trötta jernhallen men det ska de bli ändring på nu, själv trodde jag på ca 1,40 så får vara nöjda med de höga oddset till 1,90

Chefen himself har rekat det spelet jag tänkte starta säsongen med,
Örebro hemma mot Lillån, vi i kaismora va iväg till Örebro för ungefär en månad sen, mötte först Örebro , vann efter straffar, men det va faktiskt fina siffror för oss, Örebro va ruskigt bra, hög man-manpress och unga tekniska killar, direkt efter fick vi mötta lillån, kan sammanfatta med ZZzzZzzZZzz, ska mkt till om detta lillån inte ska åka ur södra i år, många äldre spelare som inte alls höll allsvensk klass, medans Örebro kommer överraska många, kan mkt väl ta topp 4 !

så bra rek !

så min första rek blir:


AIK - Sirius (-3) 1a 1.90


Detta Aik som i år verkligen ska blanda sig in i toppen?
Aik har enligt mig haft de bästa silly season, värvat landslagsspelare som simon jirebeck och kevin Björkström bl.a , inga dåliga killar direkt, och när dom redan har ett vasst lag sen tidigare så kommer detta blir ett bra år, att 2 legender tagit över som tränare gör att alla får en nytändning, hemma inför en fullsatt hemmaborg kommer dom rejält taggade, som många vet så är det parkett också vilket gynnar Gnaget,

Sirius har inte alls värvat speciellt, och tillsammans med JIK får man nog räkna att slåss om jumboplatsen.
Minuskontot är även att dom har lite småskador, där bla Dan JOhansson varit borta från spel ett tag, mkt nyttig för laget! han ska enligt rapporter starta på bänken men är alltså inte helt hundra!

nej detta tror jag aik vinner enkelt

twitter: winbergdaniel
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
CashIsKiing - 2013-09-19 10:41

Ajajaj...

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:15  Sverige - Schweiz
Ishockey - VM  - Över 4,5 mål
1.74
20:45  Barcelona - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Inter
Fotboll - Serie A - Inter ö 5,5 hörnor
1.98
21:00  Winnipeg - Vegas
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1 money line
1.69

Skador & Avstängningar