wibbe

tv match DAMER

13 November 2013 - 13:48
4 oddsaren senast v sånär att sitta då thoren till slut vann hemma med 5-4 , visar tydligt vilket felaktigt odds det var, kul för thoren, som nu är 2a, men oss i kaismora ligger dom inte före=)


Tvmatch alltså, Umeåderby, såg att IB rekat Överspelet, vilket jag tycker är ett bra spel, för tror faktiskt att IKSU ensamma klarar den linan !

Som vanligt när man bor i Mora så har man inte mkt att göra så i lördags tog man sig till Unihoc Arena för att se vart damlag kaismora möta Dalen hemma, oftast kommer alla polare dit med lappar där det är hcp kais, vilket brukar löna sig, men efter att sett rent statistiskt på Dalen så tänkte jag bryta mönstret, +2,5 mål Dalen va mitt spel, då jag redan satt 3 andra innebandymatcher på lappen så var det guldläge för stora pengar, efter 30 sek gjorde kais 1-0, visserligen kvitterade Dalen efter en enorm målvaktstavla av kais andramålis men sedan var det ZzZZZzzZZzZZZzZ !

Dalen är absolut det sämsta laget jag sett i Unihoc, 0 spelide 0 spelare 0 fantasi ! visst dom parkerar bussen i knät på stackars målvakt, ( som förövrigt inte kunde göra utkast ens) och ja det funkar mot huddinge, sala , jönköping osv ! men spelar dom mot bra lag som faktiskt Kais är så funkar det inte, Kais va seriösa i 30 min sen slog dom på pausmode och gick på halvfart, 7-3 slutade det, och det borde DAlen jubla över!

Rent spelarmässigt har dom inget av kvalite, att Linn Lundström är med i landslaget är för mig helt obegripligt !, men tydligen är det hon som ska göra det i Dalen, vilket säger en del !

Iksu såg jag på försäsongen då dom körde över Kaismora i miljönären cup, dom har 3 kedjor som är riktigt bra där 3e kedjan mkt väl skulle kunna vara 1a, efter 9 raka har dom tagit rekord, och eftersom alla damer, i alla sporter, tjatar efter mer mediatid så tror jag inte dom går in i denna match och chillar direkt, blir det inte 6-7 måls skillnad här blir jag oerhört förvånad !

Tips : 2-9

twitter : winbergdaniel


Spelstopp 1910 onsdag -2.5 Iksu 1,90 bet365
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
wibbe - 2013-11-13 20:49

vilken grusdag !!!

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
15:00  Malmö FF - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76
17:30  Vasalund - Lidingö
Fotboll - Division 2 norra Svealand - 1/1 HT/FT
2.20

Skador & Avstängningar