IB.

IB.

Förnamn:
Efternamn:
Ålder: 24
Stad: Uppsala
Sysselsättning:

Speedway - Grand Prix

10 Maj 2018 - 09:51

Då var det dags att surra upp årets Grand Prix i speedway. Först på tur att arrangera en deltävling är Polen, närmare bestämt i Warszawa. PGE National Stadium är arenan som den första deltävlingen ska avgöras på.

Förra årets vinnare: Fredrik Lindgren

Att sia om vem som vinner en deltävling varje gång är i stort sett omöjligt. I speedway måste man gå på formen samt vad det är för sorts bana. Denna arena bjuder alltid på bra speedway inför galna hemmafans. Just hemmafansen kommer att få se mängder mer polacker som givetvis siktar på pallplatserna. 

Ska man titta på förarform så är det en del toppförare som levererat oerhört bra i ligorna samt i enskilda tävlingar. Den som stuckit ut mest är väl Fredrik Lindgren som nästan är oslagbar just nu. Vi har ett långtidsspel på honom till 19,00 men som efter hans storform nu är nere i 3,50. Andra förare som visat fin form är Nicki Pedersen, Emil Sajfutdinov, Bartosz Zmarzlik och Patryk Dudek.

Det är ju en del förare i denna tävling som inte alls kommit upp i nivå. Niels K Iversen är väl en av dessa som levererat kassa resultat i ligorna och i enskilda tävlingar. Bara nu i onsdags så åkte han en enskild tävling i England där han bara skrapade ihop några enstaka poäng mot halvskralt motstånd. Craig Cook kan jag inte se som en utmanare heller på denna nivå. Storebror Pawlicki är oerhört upp och ner och jag inte heller se honom utmana om semifinalplatser. Chris Holder går inte att känna igen just nu. Levererar oerhört låga resultat.

Tänkbara vinnare:

Patryk Dudek @ 11,00 1u Nordicbet

Var väl den förare som hade mest finaler förra året men aldrig(!) lyckades ta förstaplatsen. Oerhört hög lägstanivå på Dudek och att han ska nå semifinal på hemmaplan ser jag som mycket troligt. Väl där ska han ha fin chans på finalplats.

Nicki Pedersen @ 17,00 1u Nordicbet

Kan vara lite chansartat då han skadade sig i en ligamatch i Polen för ett litet tag sen. Körde ändå en match efter det och levererade otroligt mycket poäng trots skada. Stod över Elitseriepremiären för att vila upp sin hand till GP-premiären. Ska absolut nå en semifinal då han har visat en grym form i inledningen på säsongen.

Artem Laguta @ 34,00 1u Nordicbet

Artem Laguta – Att nå semifinal @ 2,60 3u Svenska Spel

Detta tycker jag är ett mycket bra spel på ryssen. Laguta levererar otroligt bra i ligorna där han nu senast tog 15 av 15p i Elitseriepremiären. Annars håller han till i polska Grudziadz där han kört in mycket poäng och landar väldigt ofta på tvåsiffrigt. Ska även tilläggas att han mött de flesta av GP-förarna de senaste matcherna och vunnit oerhört lätt i vissa heat. Att nå en semifinal innebär runt 7-8p och det tycker jag att Laguta ska nå med dessa förutsättningar och form på motståndarna.

Greg Hancock @ 34,00 1u Nordicbet

Överodds. Var i Eskilstuna under tisdagskvällen när Smederna fick Dackarna på besök. Ett Dackarna som hade en ruggigt bra Hancock. Som vi nämnt under tidigare säsonger så är Hancock oerhört startsnabb och det visade han i denna match. Flera heatsegrar efter klara starter för att sedan få se sig besegrad i nomineringen. Hancock ska man aldrig någonsin räkna bort och att få 34,00 på honom? Max 10x skulle jag säga i detta läge. 

Inlägget kommer att uppdateras ...  

Tävlingen sänds på TV6 och Viaplay. Kommer även köra livespel på heaten (Twitter)

  Mina 10 senaste speltips Odds
Grand Prix: Topp 3
Grand Prix, Speedway
3.00
Falkenberg - Öster
Superettan, Fotboll
1.80
Vinnare Ekstraliga Polen
Ekstraliga, Fotboll
11.00
Storvreta IBK - IBF Falun
Superligan, Innebandy
1.90
Salems IF v FBC Kalmarsund
Kval till Superligan, Innebandy
1.76
Speedway Best Pairs - Torun
Best Pairs, Speedway
3.25
IKSU v Malmö FBC
Superligan Damer, Innebandy
1.72
Växjö IBK v IK Sirius IBK
Superligan Herrar, Innebandy
2.00
Jönköping IK v IBK Dalen
Superligan Herrar, Innebandy
2.03
Granlo BK v Djurgårdens IF
Allsvenskan Norra, Innebandy
2.00