bandytipset

bandytipset

Förnamn:
Efternamn:
Ålder:
Stad:
Sysselsättning:

Grande Finale!

14 Mars 2014 - 01:15
Hallå där alla glada!
Har inte skrivit ett inlägg här på otroligt länge vilket beror på tidsbrist och att alla spel lagts upp på Twitter istället. Nu kommer det passande nog ett inlägg lagom till årets sista match.

Det är finalen mellan Sandviken och Västerås den 16/3 som jag har hittat en hel del intressanta spel. Blandade ihop herr och damfinalen på Twitter vilket i detta fall är något positivt då min match är lördag och Sandviken-Västerås är på söndag. Missar därmed tyvärr damfinalen men inte herrfinalen vilket ger oss en chans att plocka lite fina odds live också! Ni som följer mig på Twitter har koll på vad jag precis yrade om, ni andra får ha överseende med att ni inte begrep allt för mycket av tidigare meningar. Summa summarum vi kommer kunna lira live på finalen!

Dags att lägga lite fokus på själva spelen nu.
Vi kan ju börja med att höja ögonbrynen lite extra då Nordicbet ligger ute med en hel drös intressanta odds på målskyttar! Det är nästan så att jag tror oddssättarna haft firmafest och satt oddsen på efterfesten!

Tobias Holmberg att göra mål @3.80 2/10 units.
Tobias har gjort 8 mål på 9 matcher i slutspelet och har bara blivit vassare under slutspelets gång. Han gjorde 3 mål på 5 matcher i kvartsfinalerna mot Vänersborg och sedan 5 mål på 4 matcher mot Hammarby. Hängde 2 mål i sista matchen mot Hammarby vilket han garanterat kommer bära med sig in i finalen. 3/8 av målen har kommit på hörna. Tror på Tobias i finalen och 3.80 känns riktigt fint!

Magnus Muhrà©n att göra mål @3.75 7/10 units.
Nu undrar ni säkert om jag är allvarlig när jag lägger 7 units på en spelarprestation till 3.75 och svaret är att jag skulle göra detta val alla dagar i veckan till detta odds. Magnus gör sin sista match i karriären och han behöver 2 mål till för att nå 700! Magnus har efter sin comeback i andra kvartsfinalmötet med Broberg gjort 9 mål på 6 matcher (missade 2 i kvartsfinalerna mot Broberg) och det är en del minst sagt spektakulära mål han mäktat med. Lägg där till att han gjort mål i ALLA matcher han medverkat i under slutspelet. Visst skulle det kunna sätta sig i huvudet på honom att han ät 2 mål ifrån 700 och att i sista matchen kunna få lyfta SM-bucklan för 5 gången men för en man som har 8 finaler, 4 årets man inom svensk bandy och 3 VM-guld bakom sig så tror jag nervositet är ett minimalt problem. En annan anledning till att jag gillar detta spel så mycket är pga Magnus förmåga att kunna glida igenom försvaret hos motståndarna på egen hand vilket ger oss större chans att sätta detta spel. Sen lär han nog få en del bollar att jobba på med tanke på det att det som sagt bara är 2 mål kvar till 700. Skulle kunna tänka mig att han får lägga straffar vid ledning osv. Notera att Nordic inte tillåter hur höga summor som helst på detta spel direkt utan att man då måste "ansöka" om att få lägga den summan man vill lägga.

Erik Pettersson att göra mål @2.30 5/10 units.
Här har vi återigen ett riktigt bra spel då vi får hela 2.30 på att magiska "EP" ska näta. Han har gjort 9 mål på 8 matcher i slutspelet men vi vet nog alla vilken kapacitet denna unga kille besitter. Kan lugnt påstå att detta är en blivande världsstjärna som kommer dominera bandyvärlden många år framöver, killen är ju faktiskt bra 19 år! Helt omöjligt att se det när han spelar men hans galler på hjälmen skvallrar om hans unga ålder. Viktigt för Erik här att kliva fram och visa att han även är att räkna med i dessa sammanhang. Kan tillägga att han gjorde ett mål i sin finaldebut förra året då man föll mot Hammarby med 9-4. Varför jag inte lägger mer än 5 units här beror på att jag är rädd att hans orutin ska lysa igenom mot ett rutinerat monster som Bergwall.

Alla spel ovanför är från Nordicbet.


Då har vi avklarat del 1. Nu är det dags att ta itu med del 2 och där hämtar vi spel och odds från staten i form av Svenska Spel som har riktigt roliga h2h.

Muhrà©n att göra fler mål än Esplund @3.45 3/10 units.
Här har vi helt klart en match i matchen mellan båda lagens spelmotorer. Muhrà©n har presterat bäst sett till hela slutspelet då han har haft en jämnare nivå än Esplund. Intressant här är att Esplund gjorde 7 mål på de 5 matcherna man spelade mot Vänersborg i kvartsfinalserien men på de fyra kommande matcherna mot Hammarby mäktade han bara med 1 mål. Har det tagit stopp eller får vi islossning på söndag? Hur som helst så har Muhrà©n haft en jämnare nivå och sett till att spotta in mål i som sagt ALLA matcher under slutspelet och totalt 9 mål på 6 matcher. Låt oss hoppas att Magnus gör en kanonmatch i sitt sista framträdande på söndag. Alla förutsättningar finns för ett sånt scenario!

Det var alla spel såhär långt. Resten tar vi live på söndag och då är det Twitter och @bandytipset som gäller där!

Vi ligger ute med 17 units för tillfället vilket är en del men jag hade spelat dessa spel med samma insatser alla dagar i veckan oavsett utgången på söndag. Är väldigt nöjd!

Låt oss nu hoppas på en grym söndag och en underhållande bandymatch. Trevlig helg!

http://www.spreadsheet.se/bandy13-14

/Bandytipset
  Mina 10 senaste speltips Odds
Ytterhogdals IK v Sala FF
Div 3 S Norrland , Fotboll
1.72
Sampdoria - Roma
Serie A, Fotboll
1.95
Sassuolo - Inter
Serie A, Fotboll
1.77

Min spelbok

Visa spelbok
Nuvarande spelkassa: 24.46 kr Insättningar 0 kr Antal Levande spel 1
Startspelkassa: 0 kr Uttag 0 Kr Levande i Kr 4
Return on Investment:
205.41 %
Spel 6 Vinster 5
Oavgjorda 0 Förluster 0