handbollstoken

handbollstoken

Förnamn:
Efternamn:
Ålder:
Stad:
Sysselsättning:

Säsongen 2012/2013

21 September 2012 - 22:43
Nya tag ska tas nu när säsongen återigen är igång. Fjolåret slutade med 30 förlorade spel och 28 vunna med en ROI på dryga 93% vilket förstås är allt annat än godkänt! I år SKA spelen bli betydligt bättre.

Det som förvånat mig i inledningen på säsongen i Elitserien är att Alingsås tagit poäng både av Sävehof och Guif trots att man tappat storskytten Bliznac. Annars tror jag det blir en ganska ojämn serie i år där det finns fyra lag(Skånela, Hammarby, Västerås och Aranäs) som är lite för dåliga. Hammarby har visserligen börjat med 4 poäng men man var riktigt illa ute mot Skånela.

I Allsvenskan har jag ännu inte sett någon match i år(Ricoh-Tumba blir den första på söndag) så har lite svårt att uttala mig om lagens chanser. Tumba har stora chanser att ta hem serien enligt mig. Känns spontant som allsvenskan är svagare än på många...

I division 1 känns det som att jag har riktigt bra koll på den norra serien(då jag själv spelade där förra säsongen) och jag bjuder i morgon på ett spel som borde stå i 1,05 men där bjuds vi på 40 procents ränta så det är bara tacka och ta med den i alla era dubblar!

Även i år kommer jag starta med en kassa på 10000 kronor och insatsen kommer att ligga på 2-8 % av kassan beroende på spelvärdet, lycka till!

Spel1

Division 1 norra, spelstopp lördag 16:15

Swithiod-Nyköping 2, odds: 1.40

Ja, vart ska jag börja?? Kommer inte dröja många omgångar innan Swithiods motståndare står i 1,05 så vi får passa på nu i början! Swithiod kvalade sig kvar genom att i tredje avgörande kvalmatchen mot Sollentuna vinna i förlängningen i en match där allt gick Swithiods väg. Swithiod har inte lyckats knyta till sig någon spelare av rang och har verkligen ingenting i division 1 att göra. Man överpresterade förra säsongen och sett till material är man nog ett lag för en mittenplacering i division 2. Man ska också veta att division 2 östra där Swithiod spelade förra året inte höll någon vidare klass. Nyköping har inför den här säsongen fått hem Hampus Asp från CaperioTumba vilket är ett riktigt klassnyförvärv. Man har ett helt okej lag för division 1 och är alltid bra tränade och man kommer fullständigt springa sönder Swithiod i morgon. Bara tacka för 1.40!

Blir alltså ett maxspel direkt, 8% åker in på Nyköping till 1.40!

Nyköping spelas också i en dubbel med Rimbo(1.35) som är mycket svårslagna på hemmaplan. 4% spelas på den dubbeln till 1.89.

Inga direkta vågade spel så här i inledningen på säsongen men skrällspelen kommer så håll ut :)

//Kul att vara tillbaka! Lycka till


  Mina 10 senaste speltips Odds
Dagens handboll
VM , Handboll
Flera
Dagens handboll
VM , Handboll
1.84
Norge - Chile
Handbolls-VM, Handboll
1.88
Argentina - Egypten
VM , Handboll
1.90
Ungern - Qatar
VM , Handboll
1.81
Dagens vintersport
Stafett, skidskytte, Skidor
2.25
Tyskland-Brasilien
VM , Handboll
1.72
Vintersport lördag
Världscupen , Skidor
2.50
Egypten - Sverige
VM , Handboll
1.85
Saudiarabien-Österrike
VM , Handboll
1.88

Min spelbok

Visa spelbok
Nuvarande spelkassa: 144109 kr Insättningar 0 kr Antal Levande spel 1
Startspelkassa: 100000 kr Uttag 0 Kr Levande i Kr 2000
Return on Investment:
104.96 %
Spel 296 Vinster 145
Oavgjorda 4 Förluster 146