holms

holms

Förnamn: Tobias
Efternamn: Holm
Ålder: 32
Stad: Örebro
Sysselsättning: Chefen

29 gånger såsen klickas in!

2 Februari 2017 - 12:25
Naturligtvis inget all in-spel som presenteras, men såväl ett kul lir att följa under kvällens hockeymatcher.Johan Sjödell-Wiklander, kanske den mest sympatiske och trevlige ishockeyspelare jag någonsin träffat (bortsett från Per Edblom, såklart, som står i en klass för sig) och min forne granne i Örebro.
Under några säsonger så bildade han tillsammans med Conny Strömberg och Henrik Löwdahl kanske Örebros Hockeys kanske bästa kedja någonsin (miljonkedjan inräknad), där han sprutade in poäng.
Under debutsäsongen i SHL mest en roll i checking line, numera i formationer som ska prestera poäng. Även om Örebro varit något sånär halvkass på den biten under den här säsongen, som vi alla vet.
Får även mycket speltid i powerplay, vilket såklart ökar möjligheten att göra mål. Att han dessutom är en av få spelare i laget som vågar ta det smutsiga jobbet framför kassen där många av dagens mål bökas och stökas in ska inte heller förringas.

Han känns hetast i Örebro idag. Med vilja och hjärta för klubben. Har redan gjort lika många mål (6) som under hela förra säsongen. I ett Örebro som är klart sämre än i fjol, ska tilläggas.

Och min tanke är lite så här:

50-50 vilket lag som gör första målet mellan KHK och ÖHK ikväll.
Nu när Örebro har tunga skador på offensiva pjäser så ser jag Wiklander som en absolut tänkbar målskytt för Örebro. Får Örebro bara matchens första numerära överläge så kommer han ha minst ett avslut mot/på mål. Vilket inte gör ont till 29,00.
Såg matchen mot Färjestad där han bara skulle raka in pucken i öppet mål i PP, men där den där norrmannen, som egentligen borde åka skidor på längden i stället för att spela hockey, slängde sig raklång mot det öppna målet och räddade mirakulöst.
Bättre lycka ikväll för den gode Johan?
Ja, både hjärna och hjärta säger det.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA WIKLANDER FÖRSTA MÅLSKYTT TILL 29,00!

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA WIKLANDER FÖRSTA MÅLSKYTT I MATCHEN TILL 7,50!


KLICKA HÄR FÖR ATT SAMTIDIGT HÄMTA DIN UNIKA R&K-BONUS PÅ 150 %

Hur själva matchen slutar?
Ja du, ingen jävla aning ...
  Mina 10 senaste speltips Odds
Södertälje v Björklöven
Hockeyallsvenskan, Ishockey
2,55
Hamburg v Köln
DFB Pokal, Fotboll
2,62
Djurgården v Rögle
SHL, Ishockey
1,85
Almtuna v Mora
Hockeyallsvenskan, Ishockey
2,45
Färjestad v Leksand
SHL, Ishockey
1,85
Brentford v Aston Villa
Championship, Fotboll
2,87
Färjestad v Karlskrona
SHL, Ishockey
1,80
Cardiff v Burton
Championship, Fotboll
2,05
Skövde v Kumla
Allettan södra, Ishockey
3,25
Timrå v Vita Hästen
Hockeyallsvenskan, Ishockey
1,98