mr_england

mr_england

Förnamn: K
Efternamn: J
Ålder: 36
Stad: Midlands
Sysselsättning: Rekar

Wolves tar poäng!

31 Januari 2012 - 17:09
Om vi bara ser till de senaste matcherna då Liverpool slagit ut Manchester City ur ligacupen och Manchester United ur FA-cupen bör kvällens match mot Wolves bli en enkel uppgift för Liverpool.

Nu fungerar dock varken fotboll eller betting på det sättet och tror snarare att att cupsegrarna mot Manchester-lagen kan vara en nackdel för Liverpool inför kvällens match. Jag tänker då inte bara på det faktum att Liverpool bör vara lite slitet fysiskt utan även på att ett redan överskattat lag blir ännu mer överskattat. Jag tror det kan påverka motivationen inför kvällens match. Det är en sak att möta City och United hemma inför The Kop, en helt annan sak att möta Wolves på ett fullsatt Molineux en kall och regnig tisdagskväll.

Wolves och Liverpool spelade båda i Premier League den 21 januari. Efter det har Liverpool spelat två stentuffa matcher mot City och United medan Wolves har varit helt spellediga. Liverpool spelade så sent som i lördags mot United och även om de har en bred trupp är det här något som bör gynna Wolves ikväll.

Då Liverpool redan tappat poäng eller förlorat mot lag som Blackburn, Norwich, Sunderland, Swansea, Wigan och Bolton i årets Premier League ser jag inte varför de återigen inte skulle göra en dålig insats mot ett på papperet svagare lag. Jag tycker mycket talar för att ett heltaggat Wolves kan ta minst en poäng mot Liverpool.

Spel: Wolves +0.5 Asian Handicap (samma som 1X) - odds 2.075 bet365

Ligastatistik på the Molineux: Wolves 21 segrar, Liverpool 15 segrar, 10 oavgjorda.
Liverpool vann det senaste ligamötet lagen emellan, 2-1 på Anfield den 24 september. Liverpool vann det här mötet med 3-0 ifjol. Liverpool har dock endast vunnit ett av de sju senaste ligamötena på Molineux.

Skador och avstängningar:
Wolves: O"Hara, Craddock och Zubar startar troligtvis inte. Henry är avstängd. Frimpong är troligtvis tillbaka efter sin ögonskada.
Liverpool: Lucas är skadad. Suarez avstängd och Steven Gerrard ett frågetecken.

Matchstart: 20.45 tisdag
TV: Viasat PL Xtra 3
  Mina 10 senaste speltips Odds
Centern under 8,5%
Riksdagsvalet 2018, Annat
1.85
Sverigedemokraterna över 23%
Riksdagsvalet 2018, Annat
2.00
Kriteriet: Betting Gangster
Svenskt Travkriterium, Trav
3.40
Lopp 6: Betting Gangster
Gävle, Trav
3.05
Stoke - Manchester City
Premier League, Fotboll
13.00
Lopp 7: Betting Superstar
Halmstad, Trav
5.50
Stoke - Bournemouth
Premier League, Fotboll
2.17
Liverpool - Man United
Premier League, Fotboll
2.00
Mayweather - McGregor
Boxning vs MMA, Boxning
6.00
Stoke - Southampton
Premier League, Fotboll
3.35