ronaldari

ronaldari

Förnamn:
Efternamn:
Ålder: 23
Stad: Lund
Sysselsättning:

27/2

27 Februari 2013 - 18:05
Februari har varit en riktigt usel månad tycker jag där många skrällar lyckats komma men nu när serien drar ihop sig så hoppas jag på lite "normala" resultat. Ikväll är det full omgång och jag har fastnat för 2 spel.

Lugi HF - Ystads IF, Lugi visar upp storform och målvakten Cleverly gör en godkänd debut. Elitseriens vassate målvaktspar plus det bästa försvaret kommer bädda för seger, förra hemmamatchen mot Ystad var ren utklassning. Förväntar mig något liknande idag då man körde över Drott med 7 bollar förra matchen och då gjorde inte ens Hippe mål. Frågetecken för Erntsson men Hippe är säkert revanschsugen, Hallberg och Tingsvall visar storform precis som Leijonberg. YIF saknar Bager idag som är EXTREMT viktig både offensivt och defensivt, Seifert producerar inga mål nu heller, har säkert problem med axeln igen. -3 till 1.90 är bara att tacka och ta emot.

IFK - Malmö. säger sig självt nästan, malmö har varit riktigt dåliga samtidigt som IFK är IFK på hemmaplan. De har aldrig problem med motivationen där och de vill sluta på en top 4 placering för att få hemmaplans fördel i slutspelet vilket krävs för deras budget. Truppen är inget att snacka om, jag tror det kommer stå mellan dom, lugi eller sävehof i slutet av säsongen med drott som outsider. Malmö har fortfarande skador på Lindahl, Geissler och Kasper där alla tre är viktiga för laget. De har alldeles för tunn trupp för att kunna hota IFK på hemmaplan och de visade det sist mot Aranäs att de är i usel form just nu. Höjer ett utropstecken för Jensen/Nielsen i mål men de kommer tyvärr inte kunna vinna den här matchen åt Malmö. IFK saknar Koch då han legat med feber en vecka samt Johan Persson (tåskada...). Utöver det kommer alla spela och kriga. -3 till 1.54 för en fin dubbel

// Ronaldari
  Mina 10 senaste speltips Odds
Hammarby - GUIF
Elitserien, Handboll
1.4
Lugi HF - Redbergslids IK
Elitserien, Handboll
1.4
HK Malmö - Ystads IF
Elitserien, Handboll
1.95

Min spelbok

Visa spelbok
Nuvarande spelkassa: 1041.5 kr Insättningar 0 kr Antal Levande spel 1
Startspelkassa: 2000 kr Uttag 0 Kr Levande i Kr 500
Return on Investment:
95.2 %
Spel 18 Vinster 8
Oavgjorda 0 Förluster 9