Speltips E-Sport 2019

Speltips och rekar på E-Sport. Här hittar du rekar och dagens bästa speltips från våra spelexperter och medlemmar. Bli medlem nu och skriv ett betting tips eller läs mer om spelbolagens insättningsbonusar, unika oddsbonusar, unika gratisspel och erbjudanden.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Rekar och speltips på esport

Här hos Rekatochklart hittar du speltips och rekar på esport. Våra tipsexperter lägger ner mycket tid på att grundligt analysera de olika esportspelen och oddsen för att ge dig som läsare bästa tänkbara spelservice. Rekatochklart har tre gånger nominerats som en av världens bästa sajter för spelinformation på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Awards i London så du är på säker mark när du läser esport speltips hos Rekatochklart.

Om du vill utmana våra experter eller bara bjuda på dina egna spelidéer har du möjligheten att publicera egna speltips på esport här på Rekatochklart. Registrera dig och publicera dina speltips under Läsarnas rekar.

Odds och betting på esport

Betting och spel på esport växer kraftigt och är idag större än för många traditionella sporter. Spelbolagen erbjuder odds och spel på flera esport ligor och det finns mycket att välja bland. Vad gäller oddsen så fungerar det på samma sätt som exempelvis för fotboll. I Sverige listas oddsen alltid i decimaltal.

Nedan listar vi de vanligaste esport spelen. De flesta stora och seriösa spelbolag som satsar på esport erbjuder odds på dessa.CSGO 
LEAGUE OF LEGENDS
DOTA 2
HEROES OF THE STORM
HEARTHSTONE
STARCRAFT 2
OVERWATCH
ROCKET LEAGUE
PUBG
VAINGLORY

Speltips och odds på CSGO

Den esport som är överlägset mest populär vad gäller esport betting i Sverige är Counter-Strike: Global Offensive eller kort och gott CSGO eller CS:GO. Betting på CSGO har blivit väldigt populärt och idag erbjuder så gott som alla spelbolag odds på CSGO. Vi på Rekatochklart vill inte vara sämre och erbjuder ett vasst utbud med rekar och speltips på CSGO.


Övriga esporter som är extra populära vad gäller betting och odds är League of Legendes även kallat LoL och Dota 2.

Oddsbonusar och bettingbonusar på esport

Nästan alla spelbolag erbjuder en bonus för nya kunder. Den här bonusen kan du använda för att spela på esport. Bonusar för nya kunder har många olika namn och en startbonus eller välkomstbonus på esport kan kallas odds bonus, betting bonus eller insättningsbonus. Det finns även andra typer av bonusar på esport som oddsboost, vinstboost, free bets och gratisspel på esport.

Bäst odds på esport

Det finns inget rakt svar på vilket spelbolag som erbjuder de bästa oddsen för esport. Det beror på att bolagen fokuserar olika hårt på olika esporter. En del spelbolag erbjuder de bästa och högsta oddsen för CSGO medan andra spelbolag erbjuder de högsta och bästa oddsen och flest spel på exempelvis Dota 2. Det som går att säga generellt är att alla stora och seriösa spelbolag idag tar esport betting på allvar och erbjuder konkurrenskraftiga och bra odds på esport. Ta del av alla bonusar och prova dig fram!

Liveodds och livebetting på esport

Idag erbjuder alla stora spelbolag betting på esport live. Livebetting och liveoodds på esport har blivit standard precis som för fotboll och tennis och det finns massor av odds och spelmarknader att välja bland. Liveodds på CSGO är vanligast men du kan även betta live på ett flertal andra esporter. Precis som för betting på traditionella sporter så omsätter idag livespelet mer pengar än spelet innan matchstart.

Live streaming på esport

Idag är det inte bara Twitch som gäller för streaming av esport utan du kan även se en rad esporter live via spelbolagens egna livestreaming tjänster. Spelbolag som exempelvis bet365 live streamar massor av esport och du kan se direktsändningarna i din mobil dator eller surfplatta. Allt som krävs för att streama esport, exempelvis, CSGO, LoL eller Dota 2 hos spelbolagen är att du har pengar på ditt spelkonto eller lagt ett spel de senaste 24 timmarna.