Skidskytte Speltips Skidskytte - Dagens Bästa betting tips och odds på Skidskytte

Speltips Skidskytte 2019

Speltips Skidskytte 2019

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Rekar på världscupen

Hos Rekatochklart hittar du rekar inför alla de olika loppen och distanserna för både herrarnas och damernas världscup. Vi erbjuder flera olika analyser per distans. Vi rekommenderar bara bets hos de största och mest seriösa spelbolagen med licens i Sverige. Vårt mål är att erbjuda de bästa speltipsen på skidskytte .

Betting och odds

Betting på olika vintersporter blir allt populärare och idag erbjuder alla stora och seriösa spelbolag odds på det. Inför säsongen och de olika tävlingarna erbjuder spelbolagen odds innan loppen startar men även så kallad livebetting då loppen pågår. De vanligaste marknaderna är vinnare, topp 3 eller att nå pallen, H2H (även kallat head to head) och spel utan favoriten de gånger det finns en allt för stor favorit.

Skidskytte VM i Italien 2020 

Tävlingsprogrammet för VM i Antholtz-Anterselva i Italien 2020 är digert och det tävlas i många olika distanser och discipliner. De olika eventen är mixedstafett eller mixstafett, sprint för herrar och damer, jaktstart för herra och damer, distans för herrar och damer, singelmixstafett, stafett och masstart för herrar och damer. VM pågår 12-23 februari och SVT direktsänder alla lopp via programmet Vinterstudion. Även Eurosport direktsänder tävlingen.

De bästa experterna

Våra experter jobbar hårt under hela vintersäsongen. Vi erbjuder rekar på alla tävlingar i världscupen och VM i Italien. Djupgående analyser inför tävlingarna och snabba livetips på planket då loppen pågår. Vårt mål är att erbjuda minst två rekar per distans och de bästa analyserna i Sverige.

Högst odds på vintersport 

De spelbolag som erbjuder de bästa och högsta oddsen på skidskytte är bet365, Unibet, LeoVegas, Betsson och Nordicbet. Det går att spela på liveodds då loppen pågår, vinnarodds innan loppen startar. Precis som för de största sporterna går det idag att hitta många olika spel och odds inför de största loppen i världscupen och VM.

De bästa speltipsen på skidskytte 

Rekatochklart.com har flera gånger nominerats som en av världens bästa sajter för spelinformation på spelbolagens egen Oscarsgala EGR Operator Awards. Det är ett kvitto på att våra experter tar betting på största allvar och lägger ned mycket tid på att analysera och hitta de bästa spelen. Allt för att våra läsare ska få den bästa tänkbara infon. Det gäller såväl vintersport som alla andra sporter. Inför världscupen och VM i Italien har vi tre rekare som delar med sig av sina bästa analyser.

Liveodds och livebetting

Att kunna spela live då olika evenemang pågår är idag den mest populära formen av betting. Det här har även slagit igenom för vintersport och skidskytte. Under världscupen kan du spela live på alla lopp och du kan dessutom välja mellan flera olika liveodds-marknader. Livebetting är framtiden. Även för vintersporter med många deltagare per lopp.

De bästa spelbolagen för vintersport

Världens största bettingsajt bet365 erbjuder ett väldigt brett utbud på vintersport. Med höga odds och ett stort antal olika spelmarknader. Svenska Spelbolaget Unibet har alltid ett bra utbud på sporter som är populära i Norden och detsamma gäller LeoVegas. Även Betsson, Nordicbet, Betsafe och Svenska Spel tillhör de bästa spelbolagen för skidskytte. Samtliga dessa bolag har spellicens i Sverige.

Bonusar och erbjudanden 

Det är vanligt att spelbolagen erbjuder en rad olika erbjudanden inför stora mästerskap. Och VM i skidskytte i Italien är inget undantag. Det finns en rad olika öppningserbjudanden som oddsbonusar, bettingbonusar, insättningsbonusar, gratisspel mm. Välj den kampanj som passar dig och ditt spelande. Glöm inte att ta reda på vilken omsättningskrav som gäller. Det kan skilja sig mycket åt mellan spelbolagen.