Mitt kära Packers spelar inte alls så bra som man hoppats på, och som många s.k. experter hade trott, inför säsongen.
Några som dock levt upp till förväntningarna är Bills som jag rekat som super bowl-vinnare till 7 gånger degen. Jag ser hittills ingen anledning att ändra det synsättet så här, nästan halvvägs in i serien. Jag tycker man är det lag som konsekvent sett bäst ut, detta trots att Eagles är enda obesegrade laget i ligan.

Det startar med lagets QB Josh Allen som varit helt fantastisk. Han har hittills kastat 297 yards eller mer i alla utom en match, och det var en match där vädret ställde till stora problem för passningsspelet när man mötte Ravens i en jäkla regnstorm.

Packers har bra statistik hittills under säsongen sett till antalet passningsyards motståndarnas QB:s fått till under matcherna. Men nu ställs man mot en helt annan utmaning än vad man gjort tidigare under säsongen, och jag tror inte man får stopp på det tåg som rullar.

Rek 1: Josh Allen över 277,5 passing yards @1,87 (Unibet)

Bills stora stjärna bland övriga offensiva spelare är Stefon Diggs. Han lär dock markeras hårt av Jaire Alexander, en av ligans bästa CB:s. En annan spelare som börjat leverera på slutet är Gabriel Davis, som hade 74 receiving yards senast, och 171(!) matchen innan det. Dock har han samlat ihop dom yardsen på endast 3 mottagningar per match. Med allt som man behöver hålla koll på när man möter Bills så tror jag att det är lätt hänt att Davis slinker emellan och får ta emot ett par djupa bollar från Allen, och då kan det lätt bli väldigt många yards.

Jag tycker linan för längsta mottagning för Davis är i lägsta laget, ser den som väldigt lockande.

Rek 2: Gabriel Davis längsta mottagning över 24,5 yards @1,90 (Bet365)


För Packers ser det dystert ut. Man har inga vettiga passningsmottagare och har svårt att generera någonting särskilt offensivt pga det.
I den här matchen tror jag Bills dessutom kommer sätta Rodgers under press rätt ofta, och han är visserligen inte så aktiv som han brukar vara med sina ben längre, men han kommer nog tvingas springa med bollen ett par gånger i varje fall. Han har bara sprungit över 2 yards 1 gång den här säsongen, men här kan han bli så illa tvungen att göra det igen.

Rek 3: Aaron Rodgers över 1,5 rushing yards @1,83 (Bet365)

Den sista reken bygger på samma sak egentligen. Packers brist på vettiga passningsmottagare. En spelare som senast visade upp sin effektivitet i passningsmottagandet är RB Aaron Jones som tog emot hela 9 passningar (och gjorde 2 TD:s). Innan förra matchen hade han dock inte haft mer än 3 mottagningar i någon match (exakt 3 mottagningar i alla utom en match, då han hade 2).

Med tanke på att Bills förväntas dominera den här matchen så är det en god chans att game script kommer tala för färre springspel för Packers. Samtidigt kommer man vilja sätta bollen i händerna på Aaron Jones = fler passningar till Jones.

Även om matchen är jämn så kommer Jones blandas in i passningsspelet mer än tidigare under säsongen, så jag tycker denna är för bra ändå.

Rek 4: Aaron Jones över 4,5 receptions @2,23 (Unibet)
This is the stats tab
This is the post tip