Browns tar emot Bengals i vecka 8s sista match, i en uppgörelse i AFC North.

I AFC North har vi följande tabell:
Ravens 5-3
Bengals 4-3
Browns 2-5
Steelers 2-6

Vid seger för Bengals så skapas en tydlig lucka mellan övre och undre halvan i divisionen, och avståndet börjar då bli lite jobbigt stort för Browns och Steelers.

Bengals inledde säsongen med 2 raka förluster, men har sen spelat upp sig och har nu 4 segrar på de 5 senaste matcherna.

Det som funkat för Bengals är passningsspelet, springspelet är något sämre än förväntat och det känns hittills som att RB Mixon kanske tagit ett steg tillbaka i utvecklingen.

Fokus passningsspel för Bengals alltså, som dock får klara sig utan sin allra största stjärna på WR-positionen i Ja’Marr Chase. Dock har man ypperligt kompetenta och livsfarliga Tee Higgins likväl som mycket duktige Tyler Boyd kvar, och de båda bildar ’in their own right’ en högkvalitativ passningsmottagarduo.

Med Chase ute ur bilden så är det till dessa två som QB Burrow främst kommer luta sig mot.

De kommer från en match senast mot Falcons då Boyd tog emot passningar för 155 yards medan Higgins ’nöjde sig’ med 93 yards.

Jag blir inte förvånad om vi får se snarlika siffror, även om det kanske är troligare att Higgins är den som passerar 100-strecket (det kan dock såklart även Boyd göra!).

Rek 1: Tee Higgins över 78,5 receiving yards @1,90 (Bet365)
Rek 2: Tyler Boyd över 59,5 receiving yards @1,90 (Bet365)
This is the stats tab
This is the post tip