Speltips: Giants - Cowboys

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2017-12-10 19:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.95
Tips: 2 hcp -6
Sådär ja, Saints hittade till slut ganska enkelt hem med handikappspelet mot Panthers, där segersiffrorna landade på 31-21, men där marginalen egentligen kunde/borde ha varit större då jag tycker man lämnade lite väl mycket poäng banan med missade field goals och så vidare. Nu täckte man linan vi spelade på som sagt, så då gör det ju inte så mycket.

3 av 3 på mina "veckans NFL"-rekar här, och vi hoppas att vi fortsätter på det spåret.

-----------------------------------------------------------------------------------

Jag väljer redan nu att kliva in på ett spel till kommande helg, då jag har en känsla av att linan kommer att sänkas närmare matchstart. Det gäller Cowboys som åker till Metlife stadium i New York där man ska ta sig an årets dominanter... eh.... Giants!

Giants har ett fantastiskt år. Med det menar jag att de inte har haft det. De har lyckats skramla ihop 2 segrar och 10 förluster. Nu har man äntligen fått tummen ur och sparkat både GM och Head Coach McAdoo, vi får väl se vem man tar in istället, men oavsett vem man får in som coach så är det inte SÅ mycket man kan komma in och ändra på en knapp vecka. Och frågan alla ställer sig; kommer nya coachen låta Eli få tillbaka sin rättmätiga plats som startande QB, eller kommer Geno Smith (hahahahahaha) få fortsatt förtroende?

Oavsett vilket ser det dystert ut för Giants, eftersom problemet för dom i år inte varit QB-positionen, utan i stort sett allt annat. Man har en totalt urusel O-line, som inte klarar av att skydda vare sig passpelen eller springspelen. Man har inga receivers att prata om efter att OBJ skadade sig tidigt under säsongen och även det tilltänkta stornyförvärvet Marshall försvunnit pga skadeproblem, och ptja.. Då är det jobbigt. Man har heller inget springspel att luta sig emot, vilket gör att driverna oftast blir korta och snabba. Vissa matcher har försvaret ändå lyckats hålla laget kvar i matchen, men det räcker liksom inte till när de får spela HELA TIDEN...

Cowboys då? De imponerade till slut mot Redskins senast. Första kvarten såg dock katastrofal ut, precis som de senaste matcherna när Elliott varit borta. Men man hittade något direkt i andra kvarten, lyckades få till en TD-drive och sen var det som att allt släppte för laget. En tyngd från deras axlar försvann, och helt plötsligt började de få till spel och kunna driva sina drives ner för fältet och göra poäng. Till slut vann man med hela 38-14, och det gjorde nog väldigt gott för självförtroendet.

Tack vare segern lever faktiskt Cowboys slutspelsdrömmar i högsta grad. Man har 6 segrar och 6 förluster, och kan man gå rent resterande 4 matcher tror jag man går till slutspel. Det är ett par knepiga matcher kvar, men till de 2 på pappret svåraste matcherna är Zeke tillbaka, så det gäller att ha fullt fokus här - vilket jag tror man kommer ha - och ge sig själva chansen. Vinner man mot Giants och nästa vecka mot ett Raiders som inte går superstarkt så fixar man nästan en extra "slutspelsmatch" när man tar emot Seahawks som är laget som just nu har den sista wild card-platsen. Och då är som sagt Zeke tillbaka... Kan bli spännande!

Jag har väldigt svårt att se Giants, som har noll och ingenting att spela för, som egentligen tjänar på att förlora (få högre draftpick i draften) ska gå ut och offra sig och ge allt i den här matchen. Man saknar, precis som större delen av säsongen, viktiga offensiva pjäser, och det bör Cowboys kunna hantera. Lagen möttes i premiären, och då vann Cowboys i Dallas med 19-3.

Det brukar sägas att motivation slår klass. I den här matchupen så finns ett överskott av både motivation och klass hos bortalaget. Man har inte råd med några misstag, så jag tror att man går all in för att vinna matcherna som är kvar, och då ska man köra över Giants.

Jag tror att Cowboys går ut och dominerar den här matchupen, och man vinner komfortabelt med ungefär 27-13

Mitt spel blir därför Cowboys -6 @1,95. Void om man vinner med exakt 6 poäng. Rygga på egen risk, och lycka till!
  Giants - Cowboys
Spela på Speltips Giants - Cowboys
Bjorken128 - 4 December 2017 - 23:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
linguino - 2017-12-08 12:47

Bjorken128: La spelet nyss. Linan nere på -3.5@1.90 nu på b367

Bjorken128 - 2017-12-08 02:16

linguino, jag gissar att linan sänkts pga att McAdoo fått sparken och man gått ut och bekräftat att Eli kommer vara starter. Marknaden tror helt enkelt att Giants kommer få ett uppsving. Jag tror det inte, så tackar bara och tar emot för den lägre linan. :)

emilean - 2017-12-08 01:18

Att du får betalt för dina rekar:)

linguino - 2017-12-07 11:41

Cowboys -4@1.90 finns på b365 nu. Vad beror detta på?

Mackan12 - 2017-12-06 12:32

Bra rek som vanligt, Björken1

Bjorken128 - 2017-12-06 09:53

Hej emilean,

Vad hade du tänkt dig?

emilean - 2017-12-05 23:49

Om du är intresserad av ett samarbete, kontakta mig på wood4lle@gmail.com.

Bjorken128 - 2017-12-04 23:53

Jag tror att linan kommer HÖJAS, alternativt ODDSET sänkas. Nåja. :P


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:45  Rosenborg - Valur
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.83
21:44  Volnik Du Kras - Villiam
Trav - Eskilstuna - H2H 1
1.95
17:00  Dinamo Minsk - Derry City
Fotboll - Europa League-kval - 1 asian hcp -1.5
1.70

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar