Dolphins tar emot Steelers, och då ska QB Tua Tagovailoa göra comeback efter sina otäcka skador för ett par veckor sen med hjärnskakning osv. Han har ju varnats av experter att han bör lägga ner karriären osv, men det tror jag aldrig var särskilt aktuellt. Nu ska han vara frisk och redo för spel, och då får man ju utgå från att lagets medicinska stab verkligen gjort jobbet och säkerställt att han faktiskt är redo - för skulle någonting hända kommer exakt alla att synas i sömmarna rejält.

Med Tua på banan har Dolphins visat att man med Tyreek Hill och Jaylen Waddle har två spelare som båda kan prestera rejält fina siffror samtidigt. Vi har flera matcher där båda spelarna har över 100 receiving yards. Nu möter Dolphins ett Steelers som fortfarande saknar sin storstjärna TJ Watt i defensiven, och det är ett Steelers som det hittills verkligen går att flytta bollen emot, framförallt via passningar.

Jag tror att Dolphins kommer fortsätta på den väg som gav framgång i början av säsongen, vilket är att Tua sätter bollen i händerna på sina två största playmakers, Hill och Waddle. Jag tror att chansen är stor att båda spelarna dels har 6+ mottagningar och åtminstone någon gång var bryter sig loss för en längre mottaning. Jag tycker båda spelarna ska ha goda möjligheter att landa på 100+ receiving yards.

Det som gör att Hill är ett lite "säkrare" kort eventuellt är ifall det skulle visa sig vara några problem med Tua och att han inte fortsätter. Hill har visat att han kan producera rejält oavsett vem som passar honom bollen, så skulle Tua kliva av och Teddy Bridgewater komma in så lär Hill fortfarande producera. Waddle har haft det lite svårare med Bridgewater, men det troliga är såklart att Tua spelar hela matchen eftersom han är friskförklarad och då ska även Waddle ha en bra dag på jobbet.

Rek 1: Tyreek Hill över 78,5 receiving yards @1,85 (Svenska Spel)
Rek 2: Jaylen Waddle över 59,5 receiving yards @1,90 (Bet365)
This is the stats tab
This is the post tip