Sista matchen i London för den här säsongen blir mellan Jaguars och Broncos. Broncos som av många sågs som en utmanare i år efter att ha fått in "sista pusselbiten" i QB Russel Wilson. Det kan man ju säga gått käpprätt åt helvete än så länge, då Russel Wilson hittills enbart sett ut som en föredetting som lyckats lura till sig ett sista kontrakt utan att ha kvaliteten kvar i vare sig kropp eller knopp.

Broncos offensiv har varit totalt urusel hela säsongen, endast en gång har man gjort över 16 poäng i en match, och det är såklart för dåligt.

Ändå har man lyckats vinna 2 matcher, vilket är väldigt bra utdelning sett till hur man spelat.

Jaguars har också bara vunnit 2 matcher, men har ändå sett klart mer intressanta ut. Man har hållit alla matcher jämna, och aldrig förlorat med mer än en TD. Man kommer dock till den här matchen med 4 raka förluster, men jag tror att ett disharmoniskt Broncos är ett perfekt motstånd för ett Jaguars som trots sitt record känns som ett lag med framåtanda i organisationen igen.

Jaguars är också ett av de lag som spelat mest matcher de senaste åren i London, så det känns som att de kan ha en liten fördel med det jämfört med Broncos, även om det väl om sanningen ska fram antagligen inte spelar särskilt stor roll.

Oavsett vilket; jag tror på Jaguars här!

Någon jag också tror på här är Travis Etienne, Jaguars RB som nu är ensam herre på täppan efter att Jaguars trejdat James Robinson till Jets. Tidigare under säsongen har Etienne och Robinson delat på uppgiften att springa med bollen, men det har alltid bara legat och väntats på att Etienne ska få ta över och bli den tydliga RB1:an. Nu har man gjort bedömningen att det är dags, och skeppat iväg Robinson.

Etienne har verkligen varvat upp de senaste matcherna med först 71 yards på 10 försök mot Texans i vecka 5, 86 yards på 10 försök mot Colts i vecka 6 och så senast 114 yards på 14 försök mot Giants.

Nu när Robinson inte är med i leken kan vi räkna med att Etienne får springa med bollen åtminstone en 13-14 gånger, troligtvis mer.

När Broncos förra veckan mötte Jets så rekade jag Breece Hall över 71,5 yards. Han sprang bara med bollen 4 gånger innan han drog sitt korsband, men han fick ändå ihop 72 yards efter att vid ett tillfälle kommit loss. Det visar att det går att just komma loss för längre löpningar mot Broncos. Så även om jag inte tror att Etienne kommer klara över 70 yards på 4 försök känner jag mig trygg i att han gör det om han kommer upp i 12 försök i varje fall. Och eftersom jag tycker att det troliga är att han får 15+ springförsök idag så ska även hans lina hamras.

Med Robinson borta så lär Etienne också få lägena att springa in TD:s som Robinson tidigare fått ta hand om. Tittar man på oddsen hos bolagen ger Unibet 1,70 på att Etienne ska göra TD i matchen, medan bet365 erbjuder 2,10. Jag tycker att Etienne åtminstone ska ha 50% chans att göra TD här, och ser därför värde i 2,10.

Rek 1: Jaguars -2 @1,95 (Bet365)
Rek 2: Travis Etienne över 68,5 rushing yards @1,88 (Unibet)
Rek 3: Travis Etienne att göra TD @2,10 (Bet365)
This is the stats tab
This is the post tip