Buccaneers möter Panthers och är en av de största favoriterna i en enskild match hittills den här säsongen. Dels är Buccaneers ett topplag som börjar bli friska, och dels är Panthers numera officiellt i 100% rebuild mode efter att ha trejdat sin i princip enda riktiga kvalitetsspelare i Christian McCaffrey till 49:ers.

Buccaneers ska inte ha några problem att ta hand om den här matchen, och jag har dels en tanke om en spelare som kommer få var en stor del av anfallsspelet i första halvlek, och dels en tanke om en spelare som kommer få spela mycket i andra halvlek, när laget leder stort.

1. Chris Godwin är en av lagets bästa spelare, och det måste vara skönt för Tom Brady att ha fått tillbaka en frisk Godwin. Det var stora tveksamheter kring Godwin efter hans allvarliga skada, men han har sett bra ut under sina första matcher.

Godwin får en stor mängd passningar i princip varje match, och kan även ta emot långa passningar från Brady.

De tre matcherna han spelat efter sin comeback har han fått 28 targets och tagit emot 19 av dom för 215 yards. Ändå känns det som att det finns mer att ta av för Godwin.

I en match där Panthers inte bör kunna vara något större hot så bör Brady vilja få göra en riktigt bra match efter att ha haft det kämpigt på slutet, med bara en seger på de fyra senaste matcherna.

Jag tror att Buccaneers kör över Panthers här, och att Brady passar ett gäng yards, varav uppemot 100 av dom går till Godwin.

Rek 1: Chris Godwin över 62,5 receiving yards @1,90 (Bet365) 10/10


Eftersom jag är övertygad om att Buccaneers kommer ha god kontroll om den här matchen så är jag också övertygad om att backup RB:n Rachaad White kommer få spela lite mer än vanligt. White är en RB med sin styrka i passningsmottagandet, och har de tre senaste matcherna trots jämna matcher fått vara på plan och tagit emot 3-4 passningar/match, för 50, 28 och 11 yards.

Så chansen finns att han löser sin lina även utan utökad speltid, men jag tror att han kommer få spela mer i andra halvlek när laget leder stort, och då får vi ju som en bonus i möjligheterna att klara linan.

Rek 2: Rachaad White över 16,5 receiving yards @1,90 (Bet365) 10/10
This is the stats tab
This is the post tip