Colts är en besvikelse i år, helt klart. Ändå är man 3-2-1 (tre vinster, två förluster och en oavgjord) med två raka segrar under bältet.

En sak som gör en besviken på laget är att Jonathan Taylor inte riktigt fått till det, och då inledde han ändå säsongen med att springa över 130 yards i premiären. Men sen har produktionen gått ner, och det kan kanske förklaras av en sliten kropp (letar halmstrån) eftersom han i vecka 4 skadade sig och sen missat vecka 5 och 6.

Nu är JT utvilad och redo för spel igen, när Colts möter Titans för andra gången den här säsongen. Första mötet förlorade man hemma, och då sprang JT bara 42 yards på 20 försök.

När JT nu missat 2 matcher har Deon Jackson försökt fylla hans skor, och har ändå lyckats vara hyfsat effektiv. Men såklart inte på en nivå att det kommer påverka JT:s arbetsvolym när han nu är frisk. Men det är positivt att se att offensiva linan ändå kunnat göra att Jackson kunnat springa helt okej med bollen; då bör JT kunna göra detsamma (och mer).

Förra säsongen fick vi nästan varje match linor på runt 100 rushing yards för JT. Nu ges vi en lina på 67,5, och det kräver inte ens något särskilt för att han ska klara en sådan lina. Visst, han sprang bara 42 yards i förra matchen mot Titans, men i mina ögon så ska man inte klara att hålla honom i schack en match till på det sättet. Med hans vanliga volym på 20+ springförsök så ska JT lösa det här.

Rek: Jonathan Taylor över 67,5 rushing yards @1,90 (Bet365) 10/10
This is the stats tab
This is the post tip