Speltips Oliveira - Gaethje

Sport: Annat
Spelstopp: 2022-05-08 04:00
Land: USA
Liga: UFC
Odds: 2.38
Tips: Gaethje vinnare
Är väl svårt att beskriva det som motvind då vi ändå börjar ha en svensk superstjärna i UFC, men nog var det de berömda metaforerna som gällde för att Khamzat skulle vinna. Förlorade signifikanta träffar och gick i golvet ordentligt där i rond två. En helt suverän match var det i alla fall och det går inte att vara allt för besviken när Burns i slutändan fanns till dryga 5x så givet matchens utveckling ett bra spel. Det blir spännande att se vad som blir nästa match för vårt svenska hopp, men tror definitivt denna fight var en ögonöppnare för såväl honom själv som för oddssättarna.

Nu till storgalan om knappa två veckor. Har ju som skrivet profiterat på Charles Oliveira kring tiotalet matcher då han alltid varit underdog. Därför har det också varit rejäl gåshud när han gång på gång bara bärsärkat sig fram till titeln. Skulle säga att hans senaste vinst mot Poirier tangerar bästa sportupplevelserna någonsin för mig personligen tillsammans med när Kneten smekte lobben över Taffarel och när Foppa varit Foppa. Oliverira är överlägsen vad gäller BJJ och har dessutom blivit allt bättre i sin striking då allt bara ser ut att göra mycket skada. Sammanfattningsvis en riktig favorit som jag nu väljer att gå emot när marknaden går bananas.

Han kommer nämligen ställas mot en annan tuffing som jag gillar - Justin Gaethje. En fighter som vid blotta anblicken inte ser så himla märkvärdig ut, men som ändå är komplett. Gaethje har verkligen utvecklats under åren och blivit några hundra procent smartare i sitt försvar. Förr tog han stryk bara för att han kunde, medan det numera är en ganska smart och strategisk fighter. Mycket förändrades när han hamnade hos Trevor Wittman som uppenbarligen haft bra inflytande. Senaste matcherna mot Ferguson och Chandler har varit ganska talande då alla förutsättningar för regelrätta krig funnits, men där Gaethje ändå bara glidit undan de värsta stormarna och sen gått till attack själv.

Nu möts då dessa titaner och jag tycker att det borde bara helt jämnt på förhand. Matchen har alla förutsättningar för att bli något utöver det vanliga. Nu är det i sammanhanget spelvärde som räknas och knappa 2.40x på Gaethje är väldigt bra, oavsett matchning. Är inte helt säker på vad jag kommer hoppas på väl igång med matchen, men man kan lugnt konstatera att galan kommer presentera en värdig champ, oavsett resultat. Ser bara inte hur Gaethje förlorar.
  Oliveira - Gaethje
Spela på Speltips Oliveira - Gaethje
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Pannben - 25 April 2022 - 16:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pannben - 2022-05-01 06:54

Hehe den tredje gubben. Skrev helt enkelt fel i rubriken.

Aston - 2022-04-29 19:56

Vem är Poirier?


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
04:30  LA Galaxy - CF Montreal
Fotboll - MLS - X2
2.06
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming