Helt omöjligt att vara missnöjd efter gårdagens gala. Såna regelrätta sheriffer som gjorde upp om bältet. Glover hade matchen i sin hand och brände sig. Han är dock så skön och säger exakt hur det var. Kroppsslagen från Prochazka gjorde att han knappt kunde andas. Stod bokstavligen och skrek att Glover skulle hålla fighten stående, men han var bara slut. Hyfsat mäktigt att dra någon krok och sänka världens bästa lätt tungviktare från de förutsättningarna. Tror inte vi kommer se så mycket mer än en match längst ner på huvudkortet från Glover, men det är hårdaste snubben i UFC. Mäktig.

Skrivit om det förut, men vi har en svensk som är helt överlägsen i boxning, rörlighet och nedtagningsförsvar. Och som plockade isär Glover på ett sätt som ingen annan gjort. Jag ber till gudarna att Alexander bara drar till London som en viking. Kommer knappt kunna kolla matchen på samma sätt som med Charles Oliveira och så sjukt nervös redan nu. Alexanders äventyr i tungvikten var bara fel. Storlek är alltid en faktor inom MMA och Alexander är ett djur i lätt tungvikt, men en fluga i tungvikten. Enligt min mening då.

Nu var det bettingtips och fattar absolut ingenting av att kunna spela Holloway till 2.70 på Pinnacle . Detta är något man kastar in huset för, enligt min mening. Brukar försöka ha nyanser i mina rekar men detta är nog det bästa spelet jag rekat hittills.

Holloway och Volko har mötts två gånger tidigare. Jag tycker att Holloway vann senaste på grund av ren volym, men dom är uppenbarligen jämna. Alla hypar volkanovski efter att ha plockat isär TKZ, men den matchen lutade sig mot kort tid och ett motstånd som saknar sista gnistan. Hade slutat på samma vis ändå, men prestationen ska inte övervärderas. Volko är hård, men tycker Max är bättre och Snabbare . Vi lastar till hutlöst fina 2.71.

This is the stats tab
This is the post tip