Dagen är här, andra mötet i Europa League för båda Manchesterlagen. Förra torsdagen tog Manchester Utd emot Athletic Bilbao på Old trafford, matchen slutade 3-2 till Bilbao efter att Man Utd lyckats rädda underläget i andra halvlek, en aning. Idag är det andra bullar, idag tar Bilbao emot Manchester Utd och Bilbao har utlovat att visa sina hemmakrafter, vilket man även kan se i deras hemmastatistik. Bilbao ligger på en 7:e plats i ligan och deras totala poäng hade kunnat sett ännu bättre ut om laget hade presterat lika bra på bortaplan som hemmaplan. Bilbao har inte förlorat en hemmamatch på 6 matcher och det interssanta är att Manchester Utd:s bortastatistik ser liknande ut, förutom att dom har förlorat varje bortamatch. Idag kan Bilbao sparka ut Utd ur turneringen lika hårt som utd blev i CL av Basel. Mitt bett kommer därför läggas på att Bilbao kommer vinna dagens match och gå vidare.

Den andra stormatchen ikväll är Manchester City- Sporting Lissabon. Förra torsdagen åkte City på spö (Sporting vann med 1-0) borta i Portugal efter en, enligt mig, dålig insats där man tog in Balotelli i 70:e minuten. Balotelli skapade alla resterande chanser men lyckades inte trycka dit den. Vissa tror att City kommer göra en svag insats ikväll efter dem har ligan att satsa på men jag tror Europa league är minst lika viktigt för Roberto Mancini. Manchester City är hemma ikväll och det är där dom gör sin magi, city kommer inte ha några problem att trycka på och göra 1 eller 2 mål. Kan även hända att Sporting trycker in ett mål.

Dessa två bett gör jag till en dubbel och slänger in en 500-lapp. ¨Man måste våga satsa för att vinna¨ och det är precis vad jag gör ikväll. Lycka till grabbar och, självklart, rygga på egen risk! Over and out, finns på twitter för liveuppdateringar direkt från matchen: Titta in på http://twitter.com/#!/akeholmberg

This is the stats tab
This is the post tip