Speltips Helsingborg - Göteborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2022-04-10 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.80
Tips: 2 (+0)
18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller
Tycker att IFK Göteborg ska ha goda chanser att ta en trea borta mot Helsingborg. Hemmalaget skrällde, som ni säkert vet, i kvalet till allsvenskan och är egentligen inte ett lag som är bra nog för den högsta divisionen.

Som om inte det vore nog, man har både Wilhelm Löper och Brandur Hendriksson långtidsskadad - två spelare som var bärande i förra årets trupp. Tillsammans gjorde de 26 poäng i superettan.

Göteborg känns som ett lag för mitten i år, kanske till och med plats 6-7. Man har, tack och lov, gjort sig av med Anestis som i mitt tycke kastade in en och annan boll för mycket. I övrigt är det ju en rätt så stark trupp med Berg, Thern, Sana och Gurra Svensson. Man kan ju tycka att Berg ska hänga 14-15 kassar i år (för att tysta kritikerna).

För mig är IFK så pass mycket bättre på pappret - åtminstone om man ser till bortfallen av Löper och Hendriksson.

IFK Göteborg +0 till 1,80 blir mitt spel (pengarna tillbaka vid oavgjort).
  Helsingborg - Göteborg
Spela på Speltips Helsingborg - Göteborg
18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller
PontusB - 8 April 2022 - 22:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mitchx - 2022-04-09 12:04

Jag tror du överskattar Göteborg. I slutändan är det en klubb som inte mått bra på flera år och inget har ännu pekat på att man brutit den trenden. Vinsten mot Värnamo stavas i mångt och mycket Markus Berg. Matchen Berg missar kommer bli tunga för Göteborg tror jag. Med ökad ålder ökad skaderisk, så fler behöver visa att de kan bidra. Känslan var inte att försvaret imponerade mer än tidigare och man behöver en stabilare defensiv grund i första hand om man ska börja avancera i tabellen. Värnamo hade varit förtjänta av en poäng. Det här med bättre på pappret har ju kunnat stämma de senaste åren också, men vad har det varit värt för Göteborg att man räknat upp namn som inte presterat ändå? Börjar man sätta försvaret så håller jag med dig, men vil se att så är fallet först och i svenska cupen imponerade man inte heller. nej Helsingborg skulle aldrig spelat allsvenskan i år. De var inte bra nog att ta sig dit egentligen. Men nu är de här och det är inte exakt samma lag. Det har kommit in nya spelare också. Så man kan inte bedöma dem för vad de var förra säsongen och det är svårt att då bedöma exakt vad de kan göra i allsvenskan så här tidigt, men de visade stundvis mot Hammarby att det fanns genombrottskraft på mitten och Van der Hurk vet vi ju levererar i allsvenskan. Så får de till försvaret så kan det kanske bli bra. Davidsen på vänsterbacken ska vara en klar förstärkning t.e.x. och en spelare de saknade i superettan. Hur matchen slutar har jag ingen aning om. Men Göteborg känns svajiga ända tills de bevisat motsatsen och nykomlingar brukar börja bra och tappa sen heter det. Van Der Hurk gör mål bästa spelet kaaanske?


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
04:30  LA Galaxy - CF Montreal
Fotboll - MLS - X2
2.06
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming