England möter Belgien i något som vi hoppas blir en fantastisk gruppfinal i grupp G i VM 2018. Matchen spelas på Kaliningrad Stadion i Kaliningrad. En arena som är ganska liten så det blir säkert en fantastisk stämning och tät match. Jag tycker mig ha hittat ett mycket bra speltips i den här annars mycket svårtippade matchen.

England spelar en väldigt fin och offensiv fotboll och jag gillar verkligen det här nya unga England som inte har samma press på sig som tidigare upplagor av det engelska landslaget. England har bra spelare från toppklubbar på alla positioner och flera av dem är några av Premier Leagues mest intressanta spelare. En bra målvakt i Joe Hart från West Ham, en stabil backlinje med Danny Rose från Totenham och Gary Cahill från Chelsea. Intressanta spelare som Dele Alli från Tottenham och Raheem Sterling från Manchester City på mittfältet och såklart med vassa forwards som Harry Kane från Tottenham och Daniel Sturridge från Liverpool.

Jag tycker om det Gareth Southgate har gjort med det engelska landslaget och trots tufft motstånd tror jag att England lyckas göra minst ett mål i den här matchen. England har den offensiva kraft och det kunnande som krävs för att göra mål på Belgien.

Precis som inför de senaste turneringarna har Belgien blivit det här mästerskapets stora snackisar. Belgien har ett väldigt bra lag på papperet men har ännu så länge inte levererat till fullo då det verkligen gäller. Enligt många är det dags i VM 2018. Frågan är dock om Belgiens defensiv är tillräckligt stark för att gå hela vägen. Jag tvivlar.

I kvalspelet var dock Belgien helt överlägsna i en på papperet svag VM-kvalgrupp. Man vann gruppen före Grekland och Bosnien och var obesegrade över tio matcher. Det finns mycket kvalité i Belgien, särskilt vad gäller offensiven, och de har toppspelare som Eden Hazard från Chelsea, Kevin de Bruyne från Manchester City och Romelu Lukaku från Manchester United. Tre riktiga kanonspelare och några av världens allra bästa fotbollsspelare.

Både Belgien och England har mycket kvalitet och fantastiska anfallsspelare. Ett England dubbla skyttekungen från Premier League och ett Belgien med spelare som Hazard, de Bruyne och Lukaku borde borga för en målrik match och mitt speltips blir båda lagen gör mål.

Speltips: Båda lagen gör mål

This is the stats tab
This is the post tip