Många skadade inför denna tävlingen, ett helt gäng med Österrikare är tex borta för hela säsongen. Bla Raich som slet av korsbandet i lagtävlingen i veckan, suuurt för honom, han hade haft bra chans idag.

Ligety har blivit lite för stor favo tycker jag, han har inte visat något riktigt bra result efter vinsten i Alta innan Jul, massa uråkningar o resultat som inte imponerat alls, att man bara får 3 ggr på honom är inte vettigt i o m tycker jag. Att han sen är amerikan och att dom taggar extra på stora mästerskap är såklart en liten fördel för honom men 3 ggr är för snålt.

Öppet som vanligt när herrarna åker men jag fastnar för en norrman, nej inte Svindal , utan hans landsmann Jansrud.
Jansrud har visat upp en jämn o bra form både denna och förra säsongen utan att få till den där 1a vinsten, han har kommit 2a 2 ggr iår, han har åkt jämnt o bra i dom andra tävlingar oxå men lyckats få till 1 misstag per tävling som förstört lite. Förra säsongen så va han på pallen i hälften av tävlingarna och krönte den säsongen med ett fint silver i OS, han är alltså inte rädd när det drar ihop sig inför mästerskap, han har nog lyssant en del på dom gamla hjältarna Aamodt och Kjus.....

9 ggr får vi på Jansrud (sportingbet) vinnare och så har jag hittat Jansrud topp3 @ 3 Bwin (finns även topp5 @ 2 ggr Betsafe )
Största hoten såhär i förväg kommer nog från förra tävlingens vinnare Philipp Schoerghofer och Janka som är försvarande OS o VM-mästare.
Innehåller dessa 3 (hoppas på att Jansrud drar längsta strået)

Jansrud vinna 2 Unit
Topp3 3 Units


Nostalgi! Pallen förra gången dom hade VM i Garmisch såg ut såhär:

1. Ingemar Stenmark
2. Piero Gross
3. Paul Frommelt

Klassika namn.....

This is the stats tab
This is the post tip