V64 måndag 20/05

Startskottet för Elitloppsveckan sker på Mantorp i samband med kvällens V64 tävlingar och här följer min lösning av omgången. Jag spikar endast i V64-5 på nummer 7 Jaques Noir som har varit duktig som tvåa i tuffa sällskap två gånger i rad på slutet. Han avslutade klart bra via 09,7 sista 800 meterna men kunde inte rå på Coogan senast. Här är det enklare motstånd så om Erik Adielsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och eventuellt nå ledningen efter en bit så tror jag han blir svår att stå emot här och en invändig strykning underlättar en del med.

V64-1 3,8
V64-2 2,3,6,8,10
V64-3 4,5
V64-4 3,6,7,8,11
V64-5 7 Jaques Noir
V64-6 1,3,7,9,10,13

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 7 Jaques Noir
DD2: 1,3,7,9,10,13

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 It's Time är snabb från start och trivs bra i ledningen. Senast blev han slagen med liten marginal från spets och fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Sinfonia D'Amore den gången fast fick då utstå en del press under slutrundan. Gången innan det var han nära att hålla undan från samma position i ett V75 lopp som Dallas vann. Här tror jag att Stefan Persson som kör hästen har ledningen i sikte på nytt och om han skulle få trolla bort en del av loppet i spets så kan han bli svårfångad från den positionen, 8 Zinco Jet återkommer nu efter ett par månaders frånvaro men har tidigare gjort bra insatser direkt efter vila och om Jorma Kontio som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så har han en vass avslutning och kan bli farlig över upploppet, vid ytterligare gardering kan 6 Vespertilio Jet som vann enkelt senast och har visat bra form på sistone vara tänkbar här om Kevin Oscarsson som kör hästen kan servera honom en bra löpning men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 It's Time
Spets efter 500m: 3 it's Time
Skrällen: 9 Jula Hamron
Ranking: A 3,8 B 6,9,12,4,2,7,5 C 1,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Hingst/Valack-lopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Balzac gjorde det bra vid vinsten näst senast efter att ha kommit till ledningen efter ett halvvarv. Här har han ett bra utgångsläge och om Kim Eriksson som kör hästen kan servera honom en fin resa så kan det räcka långt här, 6 Elche har gått bra varje gång i år och vid andraplatsen senast så gjorde han mycket jobb på egen hand, men fick se sig slagen av en smygkörd Kattis Palema då. Här tror jag att Christoffer Eriksson som kör hästen har ledningen i sikte och om han skulle nå spets utan alltför hård strid så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 8 Accolade har gjort tre starter i ny regi för Eric Martinsson och har segrat i en av dessa. Han gick starkt som tvåa efter galopp senast och felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden här. Eventuellt helstängt huvudlag kan vara intressant nu, 2 Lionel Brodde har inlett karriären lovande med två segrar på fyra försök men såg lite trög ut vid tredjeplatsen bakom vinnande Johana Baker senast men från ett bra spår här så sitter Pierre Nyström som kör hästen bra till direkt och kan bli att räkna med här, 10 Fredric Palema gick bra i skymundan efter galopp senast och om Mikael J Andersson som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 3 Balzac
Spets efter 500m: 6 Elche
Skrällen: 3 Balzac
Ranking: A 3,6 B 8,2,10,5,1 C 9,4,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 4 Ritz Guiness återkom efter en paus senast och gick då bra som trea i ett lopp som vanns av Staro McMillan. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart vassare den här gången och eventuellt första gången barfota runt om i nuvarande regi kan vara mycket intressant nu och hon ska räknas tidigt här, 5 Olivia Cheri gjorde bort sig med en startgalopp senast men gången innan det så spurtade hon ner sitt motstånd från vinnarhålet via open stretchen till slut. Hon är väldigt startsnabb vid laddning och är loppets spetsfavorit här och om hon skulle nå ledningen utan någon större strid så kan hon leda loppet länge, vid ytterligare gardering kan 6 Callmesally som kan lägga iväg bra från start vara tänkbar men hon visade inget extra i debuten för Mikko Aho senast och då jag tror att det är upptaget i ledningen så kan det bli tufft att vinna om hon skulle få göra mycket av grovjobbet här.

Min Vinnare: 4 Ritz Guiness
Spets efter 500m: 5 Olivia Cheri
Skrällen: 2 Orkidee Skift
Ranking: A 4,5 B 6,2,1,7 C 3,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett B-tränarelopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Perfect Broline spetsade i en snabb öppning näst senast, men fick se sig slagen en kort bit före mål då. Gången efter det så vann han enkelt från samma position och med spetsläge på nytt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 6 Rocky Bear var riktig bra vid vinsten senast. Han har nu fått lopp i kroppen och kan vara ännu vassare den här gången och jag tror att Håkan E Johansson kommer ladda vad som går från start och då är det inte omöjligt att han kan trycka sig till spets och skulle så bli fallet så tror jag han kör i den positionen men det är inte säkert att det blir någon ledning men oavsett så ska han räknas tidigt här, 7 Shutter Island är en speedig dam som har tagit två raka segrar. Hon spurtade vasst till en knapp seger senast och om Petter Karlsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig om hon får spara speeden fram till upploppet, 11 Straight Flush satt långt bak i kön på Åmåls 800 meters bana senast och gick en godkänd avslutning till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Maremma Sock då. Här är utgångsläget inte det bästa men med bra tempo på tillställningen så kan Torbjörn Simbergs styrning bli farlig den sista biten, 8 Deux En Un har inte visat nåt på ett tag och galopperade bort sig i comebacken senast men om Jorma Kontio som kör hästen kan ge honom en fin löpning så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 3 Perfect Broline
Spets efter 500m: 3 Perfect Broline
Skrällen: 8 Deux En Un
Ranking: A 3,6 B 7,11,8,10,5,4,12 C 2,9,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Jaques Noir som har varit duktig som tvåa i tuffa sällskap två gånger i rad på slutet. Han avslutade klart bra via 09,7 sista 800 meterna men kunde inte rå på Coogan senast. Här är det enklare motstånd så om Erik Adielsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och eventuellt nå ledningen efter en bit så tror jag han blir svår att stå emot här och en invändig strykning underlättar en del med, vid gardering kan 6 Nonstop Cheri som var sjuk i sista starten han gjorde i fjol vara tänkbar när han nu ska ut i sin årsdebut här. Han har tränat bra hela vintern och gått två banjobb och kommer väl förberedd meddelar Christoffer Eriksson som tränar men han får ses främst som ett platsbud, 1 Cat's Klondike har spetsat på Mantorp tidigare och skulle kunna hålla upp ledningen initialt men om tipsettan kommer tidigt så tror jag att man släpper och kan då lifta med till en framskjuten placering bakom min spik.

Min Vinnare: 7 Jaques Noir
Spets efter 500m: 1 Cat's Klondike
Skrällen: 1 Cat's Klondike
Ranking: A 7 B 6,1,4,5 C 11,9,10,8,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 9 African Coast var mycket bra vid vinsten senast när han vann från ledningen. Från bakspåret här så kan han bli farlig om Jörgen Westholm som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan och det blir bra tempo på tillställningen och ska då räknas tidigt här. Det blir troligen barfota runt om och jänkarvagn meddelar man från stallet, 1 Barista Oak ståtar med två raka segrar. Här tror jag Christoffer Eriksson försöker att försvara innerspåret och siktar sedan in sig på att leda loppet runt om men även om det inte skulle bli någon ledning så kan det lösa sig bra ändå med en lucka till slut, 13 Choco Garline galopperade bort sig som slagen senast. Här har han många hästar att runda från spår 13 i spårtrappan men om det klaffar med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här, 3 Nisse Roc avslutade positivt till andraplatsen bakom vinnande Min Bråten senast. Här sitter Carl Johan Jepson som kör hästen bra till direkt och kan bli att räkna med här.

Min Vinnare: 9 African Coast
Spets efter 500m: 1 Barista Oak
Skrällen: 7 Mister Xaxis
Ranking: A 9,1 B 13,3,10,7,15,6,2,14,5 C 11,12,8,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

DrTrav - 20 Maj 2019 - 13:41

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Djurgården - AFC Eskilstuna
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
2.60 / 3.3
19:00  Elfsborg - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.89
19:00  Helsingborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
1.80
21:00  Wolverhampton – Man Utd
Fotboll - Premier League - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Topptipset mån 19/8 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Livestreaming