V64 Tips Åby Torsdag 21/11

Det är V64 tävlingar från Åby ikväll med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 4 Princess S.W. som inte är helt att lita på men hon har nu två raka segrar. Hon vann ett lärlingslopp på V75 senast i mycket fin stil. Hon fick en väldigt bra start från sitt bakspår då och satt i ledningen efter 400 meter och trots bra tempo under vägen så gick hon undan till seger. Nu är det lång distans och innerspår på tilläggsvolten men med en bra start här så tror jag hon hittar ut omgående och då det endast är två motståndare på startvolten så tror jag Peter Untersteiner provar mot ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon svårstoppad här men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

V64-1 1,4,5
V64-2 1,4,5,6,8,12
V64-3 6,9
V64-4 3,6,8,9,12
V64-5 4 Princess S.W.
V64-6 5,6,7,10

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 4 Princess S.W.
DD2: 5,6,7,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Tropicana Ås kördes till ledningen efter ett knappt halvvarv senast och gick sedan undan till en klar seger från den positionen. Hon kan öppna bra men det är längre distans än senast nu så jag tror att Carl Johan Jepson släpper och då kan hon få en fin löpning i vinnarhålet här och kan då bli farlig via open stretchen till slut för hon är vass på speed så hon ska räknas tidigt här, 4 Höwings Unbeatable blev fast med sparade krafter i ett V75 lopp som vanns av Harran Boko senast. Han är snabb ut och i ett litet fält här så tror jag att Robert Bergh är ute efter ledningen och skulle han komma till spets utan någon större strid här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 5 That's Art var mycket bra vid två överlägsna segrar innan han senast var ute i Klass I finalen på Solvalla men där räckte han inte till utan fick nöja sig med sjätteplatsen. Han riskerar att få vandra i dödens en bit här men det är ett litet fält och han kan duga en bit här även med en tyngre löpning.

Min Vinnare: 1 Tropicana Ås
Spets efter 500m: 4 Höwings Unbeatable
Skrällen: 6 Angie Simoni
Ranking: A 1 B 4,5 C 6,2,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 12 Zinzan Cash startar från ett jobbigt utgångsläge men han har varit ute mot hårt motstånd inom V75 spelet tidigare och om Mikael J Andersson som kör hästen kan få bra draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut, 5 Arvid S.H. har ingen vidare rad men här tror jag att Carl Johan Jepson kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Welcome Malcolm var ute i treårseliten på Jarlsberg senast och satt i tredje inner. Han var väldigt pigg och galopperade sedan i en trång situation. Utgångsläget nu blev bra och med en fin löpning på innerspår här så kan han avsluta bra på open stretchen till slut och kan då utmana om en framskjuten placering här, 6 Andover Hudson gör en intressant debut i ny regi för Peter Untersteiner. Han är inte speciellt vässad inför den här starten men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han duga en bit direkt i comebacken här, 8 Tricky Face fick ett väldigt tungt lopp senast och är ursäktad för nollan. Han trivs bra över den långa distansen och löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme här, 4 Springbank är inte att lita på men om han skulle hålla ordning på benen nu så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 12 Zinzan Cash
Spets efter 500m: 5 Arvid S.H.
Skrällen: 8 Tricky Face
Ranking: A 12,5 B 1,6,8,4 C 10,7,11,9,2,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Easy Winner galopperade bort sig sist han gästade Åby i september. Efter det har han gjort en start i Norge där han drog till ledningen och släppte och avslutade sedan fullt godkänt till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Iggy B.R. som vi såg vinna på V75 så sent som i lördags på Bjerke. Han kan öppna rätt så bra och med spetsläge och ett lopp i kroppen nu så ska han räknas tidigt här, 9 Ceasar Spin gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Bambi A.F. senast. Han har efter det varit struken för hälta men om Allan Kristensen som sitter upp bakom hästen kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 8 Pint Of Choc som var duktig vid vinsten för tre starter sedan vara tänkbar. Han travade en stor del av loppet i dödens då och trots det så var han starkast den sista biten. Efter det så har han inte varit lika bra men om det klaffar med positionerna här så kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Easy Winner
Spets efter 500m: 6 Easy Winner
Skrällen: 8 Pint Of Choc
Ranking: A 6,9 B 8,5,1,4 C 7,3,2
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Gaya De Pervenche svarade för en strålande insats näst senast när hon stack till ledningen och gick sedan undan till en klar seger från den positionen. Senast var hon hårt betrodd men gjorde bort sig med startgalopp då men felfri nu så kan hon duga en bit mot det här gänget trots att hon möter äldre motståndare nu, 9 Jackson Avery har vunnit hela sju av tio starter hittills. Han segrade den hittills enda gången han ställt upp på en svensk bana på Färjestad i juli. Nu har han bakspår över kort distans och han har inte startat på ett par månader så formen nu är svårbedömd men om Erlend Rennesvik kan komma igenom bra och kan hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan han blanda sig i segerstriden här, 12 Cadillac Shadow är en segervan häst som har tagit två raka vinster efter en tids frånvaro. Tufft läge här men om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen, 6 M.T.Nordic Spirit gjorde comeback senast och tog då hand om ledningen men släppte och avgjorde sedan till en knapp seger via open stretchen. Kan han slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan han få en fin resa i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 3 Gaya De Pervenche
Spets efter 500m: 3 Gaya De Pervenche
Skrällen: 8 Ivory Di Quattro
Ranking: A 3,9 B 12,6,8,1,4 C 7,11,5,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Stolopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 4 Princess S.W. som inte är helt att lita på men hon har nu två raka segrar. Hon vann ett lärlingslopp på V75 senast i mycket fin stil. Hon fick en väldigt bra start från sitt bakspår då och satt i ledningen efter 400 meter och trots bra tempo under vägen så gick hon undan till seger. Nu är det lång distans och innerspår på tilläggsvolten men med en bra start här så tror jag hon hittar ut omgående och då det endast är två motståndare på startvolten så tror jag Peter Untersteiner provar mot ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon svårstoppad här men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 7 Rafale D'Inverne som fastnade med mycket sparade krafter i rygg på min vinnare senast vara tänkbar. Kan Christoffer Eriksson som kör hästen komma före i starten så kan det vara hon som sitter i ledningen efter en bit men jag tror ändå att hon släpper isåfall då det finns open stretch att tillgå och kan då lifta med till en framskjuten placering här, 8 Hickomisschampagne höll starkt från dödens till tredjeplatsen i samma lopp som Princess S.W. vann senast. Hon riskerar att tappa en del från start här men kan hon få en bättre resa den här gången så kan det räcka en bit här fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Princess S.W.
Spets efter 500m: 4 Princess S.W.
Skrällen: 8 Hickomisschampagne
Ranking: A 4 B 7,8,9,5,10 C 1,11,6,2
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 J.H.Respons kommer med två raka andraplatser i raden. Nu har han fått ett spår långt ut men jag tror att Robert Bergh laddar iväg bra för att hitta ner i en vettig position och med en fin resa i den främre träffen så ska han räknas tidigt här, 5 Harbour Eightysix vann inte ett enda lopp ifjol men i år har han fått bra utdelning med 8 vinster på 12 starter. Han tog hand om ledningen senast men fick ge sig mot Glennis Attack som fick fritt från vinnarhålet då. Det är lite tuffare motstånd nu men han har ett bra utgångsläge och kan han komma till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge, 10 Speedy Tilly gjorde bort sig med en startgalopp senast men gången innan det så vann han på ett bra vis från ledningen. Kan Mikael J Andersson som kör hästen komma igenom bra från bakspåret här och kan han få bra draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir lite tempo på tillställningen, 6 Mellby Guard har tagit två raka segrar. Han kördes till ledningen efter ett halvvarv senast och vann sedan på ett bra vis från den positionen med det norska huvudlaget oryckt. Kan Peter Untersteiner servera honom ett bra lopp här så kan det räcka till en ny seger.

Min Vinnare: 7 J.H.Respons
Spets efter 500m: 5 Harbour Eightysix
Skrällen: 10 Speedy Tilly
Ranking: A 7 B 5,10,6,8,2,11 C 1,3,9,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

DrTrav - 21 November 2019 - 12:01

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Shaktar Donetsk - Basel
Fotboll - Europa League - 1
1.89
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:30  Vegas - Chicago
Ishockey - NHL - 1
1.86
14:00  Beijing Guoan - Hebei
Fotboll - Super League - 1 asian hcp -1,5
1.88
16:00  Sandvikens IF - Team TG FF
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM + Ö 2,5
1.83
19:00  Malmö - Örebro
Fotboll - Allsvenskan  - 1 asian hcp-1.5
1.81
19:00  Jönköping Södra - Dalkurd
Fotboll - Superettan - 1
1.98
19:00  Halmstad - Öster
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
2.00
19:00  Djurgården - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
2.00
21:00  Atalanta - PSG
Fotboll - Champions League - 2
2.00
19:00  Elfsborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.96
21:00  Leipzig - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Atletico går vidare
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
21:00  Powerplay Tips Tisdag 11/8
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Onsdag 12/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 12 Augusti
Insats: 1152 kr - USandeback
19:20  V86 Tips Boden Onsdag 12/8
Insats: 720 kr - DrTrav
21:25  DD Tips Boden Onsdag 12/8
Insats: 200 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming