V64 tisdag 09/07

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Solvalla och det är Jackpot ikväll och här följer min analys av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 2 Von Wise As som gjorde sin första start i Sverige i år senast och gick då bra som trea bakom Who´s Who och Voltaire Gifont. Med det loppet i kroppen nu från ett bra utgångsläge här så tror jag på en ännu vassare insats och med en offensiv Jorma Kontio i sulkyn här så kanske han kan trycka sig till spets efter en bit men han är inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet.

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 3 Tangen Haap som fick en perfekt löpning vid vinsten i Elitkampen på Solvalla näst senast. Gången efter det så var han ute i Härmä och svarade återigen för en stark insats när han fick trava i tredjespår och han fick inte tag i den ledande Odd Herakles och kunde inte heller stå emot Smedheim Solan den sista biten utan fick nöja sig med tredjeplatsen. Från ett bra utgångsläge så tror jag att Björn Karlsson har siktet inställt på att nå ledningen här fast det är inte säkert att det går att komma dit men han är bra nog att vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas.

V64-1 2 Von Wise Ås
V64-2 1,2,8
V64-3 2,5,9,10,11
V64-4 1,3,4,7,10,11
V64-5 3 Tangen Haap
V64-6 2,3,5,7,8,9,11

630 rader x 1 = 630 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 3 Tangen Haap
DD2: 2,3,5,7,8,9,11

7 rader x 30 kr = 210 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Von Wise As som gjorde sin första start i Sverige i år senast och gick då bra som trea bakom Who´s Who och Voltaire Gifont. Med det loppet i kroppen nu från ett bra utgångsläge här så tror jag på en ännu vassare insats och med en offensiv Jorma Kontio i sulkyn här så kanske han kan trycka sig till spets efter en bit men han är inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet, vid gardering kan 1 Hazard Boko som nu har två lopp i kroppen efter lång frånvaro och borde gå framåt formmässigt vara tänkbar. Här fick han ett trevligt utgångsläge och borde kunna få en fin position och med bra ryggar och lucka i tid så kan han avsluta vasst, 4 Esprit Sisu har bara startat sporadiskt på sistone men han känns fin i jobben för dagen och formen nog okej meddelar Svante Båth och med en bra löpning här så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Von Wise As
Spets efter 500m: 2 Von Wise As
Skrällen: 3 Västerbo Hard Cash
Ranking: A 2 B 1,4,5,3,9 C 6,8,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Ecurie D. är fortsatt obesegrad efter tre starter och han har imponerat vid samtliga dessa lopp. Här har han fått sämsta spåret men en invändig strykning underlättar en del och Björn Goop som kör hästen söker sig säkert framåt omgående och då borde det kunna bli spets eller dödens och skulle så bli fallet så kan han vara med i segerstriden på nytt, 1 Click Bait kommer från en seger när han tog ledningen och släppte efter 450 meter och när han sedan kom loss från vinnarhålet så slog han av Acciaio på linjen. Han kan öppna bra och jag tror att Örjan Kihlström sitter i ledningen in i första sväng och sedan så får vi se om han släpper till favoriten om denne kommer tidigt fast oavsett så ska han räknas tidigt från ett bra utgångsläge här, 2 Wild N.Crazy W.F. kommer med två raka segrar och här sitter Per Lennartsson som kör hästen bra till i andraspår direkt och skulle det bli ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 8 Ecurie D.
Spets efter 500m: 1 Click Bait
Skrällen: 2 Wild N.Crazy W.F.
Ranking: A 8,1 B 2,7,5 C 3,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Stolopp - Damlopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Bizzi Blizz inledde året med fyra segrar och en andraplats på fem starter. Efter det så var hon ute i Klass I finalen på Solvalla under Elitloppshelgen och där slutade det med en galopp. Senast så drog hon på i ledningen men stumnade med 400 meter kvar och slutade oplacerad. Med en bra rygg att gå i under slutrundan och ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut och ska räknas tidigt, 9 Lady Zappa har två vinster och ett andrapris på årets tre starter och om Linda Sedström som kör hästen kan slinka igenom bra från det här läget så kan hon få en fin löpning och då kan hon bli farlig den sista biten, 5 Hossiana Boko kommer från en knapp seger och hon är mycket kvick iväg så jag tror att Ida Riesterer som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan hon bli svårfångad här. Det blir barfota runt om samt jänkarvagn precis som senast meddelar man från stall Jörgen Westholm.

Min Vinnare: 11 Bizzi Blizz
Spets efter 500m: 5 Hossiana Boko
Skrällen: 10 Zaragoza
Ranking: A 11,9 B 5,2,10,7,4,8 C 6,3,12,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Adriatic Kronos vann i debuten för tre starter sedan. Senast så fick han ett tufft lopp men han borde ändå ha presterat lite bättre så nu aviserar Svante Båth att han ska utrustas med ett helstängt huvudlag för att få hästen lite mer fokuserad och om det faller väl ut så kan han blanda sig i segerstriden här, 3 Eagle Hall vann överlägset med sparade krafter senast och trots att han varit struken för hälta efter det så ska han räknas tidigt här från ett bra utgångsläge, 11 Cruise vann från dödens i sin tävlingsdebut senast. Här är utgångsläget mindre bra men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen och Björn Goop kan hitta en bra rygg att gå i så fäller han många hästar till slut, 1 Harper Seabrook höll emot duktigt från ledningen som tvåa bakom vinnande Awaited näst senast. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Robert Bergh kan hålla upp ledningen och om så skulle bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 4 Adriatic Kronos
Spets efter 500m: 1 Harper Seabrook
Skrällen: 10 Taxi Out
Ranking: A 4,3 B 11,1,7,10 C 9,6,5,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Hjördis lopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Tangen Haap som fick en perfekt löpning vid vinsten i Elitkampen på Solvalla näst senast. Gången efter det så var han ute i Härmä och svarade återigen för en stark insats när han fick trava i tredjespår och han fick inte tag i den ledande Odd Herakles och kunde inte heller stå emot Smedheim Solan den sista biten utan fick nöja sig med tredjeplatsen. Från ett bra utgångsläge så tror jag att Björn Karlsson har siktet inställt på att nå ledningen här fast det är inte säkert att det går att komma dit men han är bra nog att vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 5 Tand Kraft som vann lätt från ledningen näst senast vara tänkbar om Ulf Ohlsson skulle hitta till spets på nytt, 11 Smedheim Solan sluggade sig förbi min spik på upploppet senast men här är spåret risigt fast om Örjan Kihlström som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan här så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Tangen Haap
Spets efter 500m: 3 Tangen Haap
Skrällen: 5 Tand Kraft
Ranking: A 3 B 5,11,6,10,9,4,7 C 1,8,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över över 2640 meter och jag har streckat sju hästar, 11 Order To Fly har två lopp i kroppen efter vila nu. Näst senast så var det Gulddivisionen i Mantorp och då blev det en femteplats bakom vinnande Racing Mange och gången efter det så var han ute i ett montélopp på Solvalla och fick då inte tag i Ladyofthelake utan fick nöja sig med tredjeplatsen. Han trivs bra över lång distans och får han smyga med och spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 9 Muscle Hustle var jättefavorit senast på Bergsåker men fick inte tag i New Joker då utan fick nöja sig med andraplatsen då. Gången innan det så var han ute i Norrbottens Stora Pris där det blev en tredjeplats. Här är det 40 meters tillägg att hämta in jämfört med hästarna på startvolten men om Robert Bergh som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 2 Stand By Ken visade fin form som tvåa bakom en överlägsen Staro McMillan senast och kan få en fin resa i den främre träffen och kan vara långt framme på nytt, 3 Azarayah Ridge galopperade senast men har gjort bra insatser över lång distans tidigare och om Rebecca Dahlen som kör hästen kan hitta till ledningen i ett tidigt skede så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 11 Order To Fly
Spets efter 500m: 3 Azarayah Ridge
Skrällen: 3 Azarayah Ridge
Ranking: A 11,9,2 B 3,5,7,8 C 6,10,1,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

DrTrav - 9 Juli 2019 - 13:58

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Manchester City - Liverpool
Fotboll - Premier League - 1
2.10
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Sheffield U - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2
2.00
19:00  IFK Göteborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.90
19:00  Helsingborg - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.09
19:00  Hammarby - Varberg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.20
19:20  SprinterMästaren 2020
Trav - Halmstad - Don Fanucci Zet
2.40
19:30  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.94
19:30  Atalanta - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10
21:15  Roma - Udinese
Fotboll - Serie A - BLGM
1.85
21:15  Manchester City - LIverpool
Fotboll - Premier League - Liv u 12,5 skott
1.61
21:15  Manchester City - Liverpool
Fotboll - Premier League - 1
2.10
22:00  Real Madrid - Getafe
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +1,5
1.79
19:00  Trelleborg - GIF Sundsvall
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp 0
2.25
22:00  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +1,5
1.89
13:30  Norwich - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.37
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.78
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
17:15  Juventus - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
2.06
22:00  Granada - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1.0
1.95
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Ö 2.5 mål
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Torsdag 2/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:20  V75 Tips Halmstad Torsdag 2/7
Insats: 900 kr - DrTrav
21:20  DD Tips Halmstad Torsdag 2/7
Insats: 180 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4 juli
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming