V64 tisdag 17/09

Det är topplopp på Solvalla ikväll när treåringarna ska kvala in till årets stora uppgift, Svenskt Trav-Kriterium och Svenskt Trav-Oaks. Nedan följer min lösning av V64 omgången.

Jag spikar endast i V64-3 på nummer 4 Bythebook som återkom efter en tids frånvaro senast och tog då över ledningen efter en bit och vann sedan knappt men säkert. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Det är första gången man testar den långa distansen men det tror jag inte ska vara några problem och när mycket talar för tidig ledning här så tror jag han tar en ny seger från spets.

V64-1 3,4
V64-2 1,2,4,10
V64-3 4 Bythebook
V64-4 1,3,5,6,12
V64-5 4,8,9,12
V64-6 5,7,10,11

640 rader x 1 = 640 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 4,8,9,12
DD2: 10 Upset Face

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 4 Civilon har inlett karriären i bästa stil och har vunnit alla sina tre starter hittills. I den senaste starten sändes han fram till dödens efter ett drygt halvvarv och från den positionen så avgjorde han på ett bra vis via 09,6 sista 700 meterna. Nu handlar det om längre distans för första gången men så fin som han såg ut senast så ska han nog klara av det med och han ska räknas tidigt här, 3 Ubiquarian Face gjorde debut över den långa distansen senast och höll godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp där Power vann från spets. Han har mött bra motstånd en längre tid och med tanke på att han har spåret innanför tipsettan här så tror jag att Adrian Kolgjini är ute efter ledningen och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan han rinna undan till en seger, vid ytterligare gardering kan 9 The Bald Eagle som höll tappert till andraplatsen från dödens senast vara tänkbar om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Civilon
Spets efter 500m: 3 Ubiquarian Face
Skrällen: 9 The Bald Eagle
Ranking: A 4,3 B 9,8,10,2,6,7,11 C 1,5,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Uttagningslopp till Svenskt Trav-Oaks över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Destination Zet är väldigt kvick den första biten och hon flög till täten senast men efter ett tufft tempo så orkade hon inte hela vägen utan fick nöja sig med en sjätteplats i ett lopp där det blev delad seger mellan Sashay My Way och Dontlooseallmoney. Här tror jag på tidig ledning på nytt och skulle Örjan Kihlström få bestämma en del där framme i ledningen så kan hon rinna undan till seger, 10 Grande Diva Sisu gör nu första starten sedan hon slutade oplacerad i den långa E3 finalen i slutet av juni. Hon har tidigare visat upp gott kunnande så om Per Nordström som kör hästen kan servera henne en fin resa så kan hon bli farlig över upploppet och hon ska räknas tidigt här, 2 Boxer Shrimp var duktig vid två raka segrar i maj men efter det har hon inte riktigt fått till det. Här har hon ett trevligt utgångsläge och kan få en fin resa i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering, 1 Electric Rain hade ett risigt utgångsläge senast men spurtade bra när hon väl fick fritt. Här kan hon få smyga med på innerspår och skulle en lucka uppenbara sig till slut så kan hon vara långt framme.

Min Vinnare: 4 Destination Zet
Spets efter 500m: 4 Destination Zet
Skrällen: 1 Electric Rain
Ranking: A 4,10 B 2,1,3,6,12,7 C 8,9,11,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium över 2640 meter och jag har spikat nummer 4 Bythebook som återkom efter en tids frånvaro senast och tog då över ledningen efter en bit och vann sedan knappt men säkert. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Det är första gången man testar den långa distansen men det tror jag inte ska vara några problem och när mycket talar för tidig ledning här så tror jag han tar en ny seger från spets, vid gardering kan 8 Gulfstream Am som inledde karriären med fyra raka segrar vara tänkbar. I den senaste starten var han aningen sämre när han fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande M.T.Oscar och nu har han ett uselt läge men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han duga en bit mot det här gänget, 6 Easy Cash gjorde det mycket bra som tvåa bakom Dante Godiva senast. Han är väldigt snabb från början men jag tror inte han tar en hel längd på min spik och då kan han få vandra i dödens istället eller om Jörgen Westholm kan slinka ner i rygg på min vinnare så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Bythebook
Spets efter 500m: 4 Bythebook
Skrällen: 6 Easy Cash
Ranking: A 4 B 8,6,3,9,11 C 1,12,10,5,2,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Uttagningslopp till Svenskt Trav-Oaks över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Dontlooseallmoney kommer från en fin insats där hon avslutade godkänt via open stretchen till andraplatsen bakom vinnande Sashay My Way. Hon är snabb ut och skulle Jim Oscarsson som kör hästen lyckas nå ledningen i ett tidigt skede så kan det räcka långt här men hon kan även bli farlig om hon får gå med i fina ryggar fram till upploppet så oavsett så ska hon räknas tidigt här, 5 Strangerinthenight höll farten godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Barnacle efter att ha fått trava utan rygg sista 700 meterna senast. Kan Peter Untersteiner som kör hästen servera henne ett bra lopp så kan hon bli att räkna med här, 1 Global Anarchy fick ett tufft lopp utvändigt om Mascate Match i den korta E3 finalen senast fast hon höll ändå bra till fjärdeplatsen. Hon kan öppna snabbt och kanske kan svara ut tipsettan i starten fast det kan lika gärna bli vinnarhålet men då kan hon bli farlig med en lucka till slut, 12 M.B.S.Pretty Girl har visat gott kunnande vid ett par tillfällen tidigare. Nu gör hon första starten i Johan Untersteiners regi och om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen trots att utgångsläget är mindre bra.

Min Vinnare: 6 Dontlooseallmoney
Spets efter 500m: 6 Dontlooseallmoney
Skrällen: 5 Strangerinthenight
Ranking: A 6 B 5,1,12,3,4,2,7,10 C 11,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Global Adventure står för klassen i gänget och har tjänat betydligt mer pengar än vad motståndarna har. Senast så kördes han till ledningen med dryga varvet kvar av loppet men han var sedan utan svar mot en mycket vass Aetos Kronos utan han fick nöja sig med andraplatsen. Här tror jag att Erik Adielsson avancerar framåt mot spets i ett tidigt skede och om det inte kostar alltför mycket kraft att komma till täten så kan det räcka långt här, 4 Dante Godiva visade mycket fin klass vid vinsten senast när han krigade ner Easy Cash från dödens. Nu är det tuffare motstånd men han tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och han ska räknas tidigt här, 9 Choco Lane kommer med två raka segrar och om Björn Goop kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden här om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 12 Guzz Mearas gled fram utvändigt ledaren med 1900 meter kvar senast och han plockade ner sitt motstånd på ett mycket bra vis från den positionen. Utgångsläget här är mindre bra men jag tror att Christoffer Eriksson som får chansen bakom hästen nu är offensiv och söker sig framåt i ett tidigt skede och kan då vara med och göra upp om segern på nytt.

Min Vinnare: 8 Global Adventure
Spets efter 500m: 8 Gobal Adventure
Skrällen: 3 Reddington
Ranking: A 8,4 B 9,12,3,6,11,2 C 1,10,5,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Upset Face har tagit sex segrar på nio starter hittills. Joke Face-sonen avslutade mycket bra som tvåa bakom Ecurie D. senast och gången innan det så vann han från spets. Nu har han bakspår men jag tror att Adrian Kolgjini tar ett tidigt initiativ och söker sig framåt när positionerna är intagna och då kan han eventuellt komma till ledningen i ett tidigt skede men han klarar även att gå i dödens om det skulle behövas och han ska räknas tidigt här, 5 Djokovic är ännu obesegrad felfri efter fem starter. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 7 Belker höll farten godkänt till sjätteplatsen i E3 finalen senast. Han kan öppna fort vid laddning så om Torbjörn Jansson kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han duga en bit mot det här gänget, 11 Strong Heartbeat har radat upp segrarna och är ännu obesegrad efter fyra starter. Här är spåret dåligt men om Jörgen Westholm kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan och det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 10 Upset Face
Spets efter 500m: 10 Upset Face
Skrällen: 11 Strong Heartbeat
Ranking: A 10 B 5,7,11,1,9,12 C 3,4,8,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

DrTrav - 17 September 2019 - 10:19

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips Odds
16:30  Ararat Yerevan - Urartu
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
1.98
  Rekatochklart Speltips Odds
16:30  Ararat Yerevan - Urartu
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
1.98
21:15  Lopp 9: Will I Am
Trav - Färjestad - Plats
2.00
18:00  Dortmund - Bayern
Fotboll - Bundesliga - 1 (asian +0)
2.88
20:30  Werder Bremen - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.88
20:30  Union Berlin - Mainz
Fotboll - Bundesliga - Över 2,5 mål
1.80
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Cokstile
11.50
17:45  Elitloppet Försök 2
Trav - Solvalla lopp 7 - V/P Cokstile
7.50/2.25
  Rekatochklart Poolspel
19:30  V64 Tips Färjestad Måndag 25/5
Insats: 560 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad Måndag 25/5
Insats: 180 kr - DrTrav
16:20  V75 Tips Solvalla 30/5 - Tidiga Tankar
Insats: 500 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming