V64 tisdag 23/07

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 5 Diana Zet som vann ett lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie senast. Första halvvarvet tillbringades i tredjespår och sen blev det dödens resten av vägen och när hon kopplade greppet med 200 meter kvar fanns det bara en häst på banan. Gången innan det så gjorde hon en vass avslutning och nådde andraplatsen bakom vinnande Ring Of Fire. Här tror jag att Örjan Kihlström som kör hästen trycker sig till spets i ett tidigt skede och väl i ledningen så tror jag hon blir svårslagen här men hon är bra nog att vinna loppet från dödens med om det skulle behövas.

V64-1 1,2,4
V64-2 1,6,7,9,11
V64-3 2,6,8
V64-4 1,2,5,6
V64-5 5 Diana Zet
V64-6 1,5,7

540 rader x 1 = 540 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 5 Diana Zet
DD2: 1,5,7

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Solvallaserien II - Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Missle Hill fick inleda en bit i tredjespår senast innan han hittade ner i andraspår och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Mister F Daag. Gången innan det så var han duktig när han plockade ner den ledande Evaluate på Solvalla under Elitloppshelgen efter en bra löpning. Nu har han inte startat på ett tag och är behandlad efter senaste starten på Bjerke men från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till direkt och eventuellt i ledningen då han kan öppna vasst och han ska räknas tidigt här, 1 Betting Gangster vann sin årsdebut näst senast men var aningen sämre gången efter det. Här tror jag han kan få en fin resa i rygg på tipsettan och skulle en lucka uppenbara sig så kan det vara läge för en ny seger, 4 Evaluate fick det inte att stämma fullt ut i SprinterMästaren senast utan fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Tae Kwon Deo. Med en bra löpning i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 2 Missle Hill
Spets efter 500m: 2 Missle Hill
Skrällen: 9 Maze Runner
Ranking: A 2 B 1,4,9,8,3 B 5,6,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 1 New Aviator klarade inte volten senast och galopperade men nu är det bilstart istället och om Björn Goop som kör hästen kan hålla upp ledningen här så är mycket vunnet fast oavsett så ska han räknas tidigt även om det inte skulle bli spets, 7 Llama Tooma var hårt betrodd i ett V86 lopp på Visby senast. Han fick aldrig fritt från rygg på ledaren då och hade krafter kvar som tvåa bakom vinnande Matilda Cash. Här har han fått ett spår långt ut men om Oskar J Andersson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här, 9 Digital Catapult blandar och ger en del och har mest galopperat på sistone men felfri här så har han kapacitet att vara långt framme. Han har varit ute mot hårdare motstånd än det här och med en bra rygg att gå i under slutrundan så fäller han många hästar till slut och kan då bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 1 New Aviator
Spets efter 500m: 1 New Aviator
Skrällen: 9 Digital Catapult
Ranking: A 1,7 B 9,11,6,2,3,12 C 4,5,10,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Sommarfavoriten - Treåringslopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Ultion Face är inte att lita på men han skötte sig senast och gjorde då en bra avslutning som tvåa bakom vinnande Power. Här är det ett litet fält med endast sju motståndare och felfri här så kan han bli farlig över upploppet om Adrian Kolgjini kan servera honom en bra löpning och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 6 Belker var bedrövligt dålig i finalen av E3 och utgick felfri men har nu laddat om och tar sats mot Kriteriet i stället. Här testar han på lång distans för första gången fast han är stark så distansen borde inte vålla några större problem. Han kan öppna fort och om Torbjörn Jansson som kör hästen kan nå ledningen utan någon större strid så är mycket vunnet men det är inte säkert att det blir spets och då kan han få göra jobbet i dödens istället men oavsett så ska han räknas tidigt, 2 The Bald Eagle visade prov på fin startsnabbhet vid segern näst senast. Gången efter det så blev det galopp från start när hästen blev rädd för vingen men felfri här så tror jag att han komma iväg bra och då är det inte omöjligt att han kan fånga upp den stora favoriten och då kan det räcka en bit här. Det blir barfota bak samt open eye huvudlag och en vanlig vagn rapporterar man från stallet.

Min Vinnare: 8 Ultion Face
Spets efter 500m: 6 Belker
Skrällen: 8 Ultion Face
Ranking: A 8,6,2 B 4,7 B 1,5,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Fyraåringslopp Ston över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Bay View kördes till ledningen i ett tidigt skede senast och gick undan till seger via 10,5 sista 800 meterna. Här har han fått ett bra spår fast det är inte säkert att han kan hålla spets men oavsett så ska han räknas tidigt här. Det blir barfota runt om samt murphybländare på vänstersida och jänkarvagn meddelar Reijo Liljendahl, 2 Vivacious Allie har gjort tre starter för Daniel Redén och hon gjorde en väldigt bra insats i den senaste starten när hon travade utvändigt om ledaren på Solvalla. Hon blev endast slagen av en smygkörd Flash Am då. Från ett perfekt utgångsläge här så sitter hon bra till omgående och hon kan blanda sig i segerstriden här, 5 Fanny Chenal har ännu ingen seger i år men hon höll godkänt till fjärdeplatsen bakom vinnande Zeta Wise As i finalen av StoSprintern senast. Här finns det risk att hon får göra en del av grovjobbet på nytt men om det löser sig med positionerna så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 6 Flash Am fick en helt perfekt resa näst senast och hon avgjorde kort före mål. Gången efter det hade hon ett risigt utgångsläge men gick en godkänd avslutning till femteplatsen bakom vinnande Miss Golden Wine. Här är det ett litet fält med endast sex motståndare så om Torbjörn Jansson kan ge hästen en bra löpning så kan hon bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 1 Bay View
Spets efter 500m: 1 Bay View
Skrällen: 4 Viking Grace
Ranking: A 1,2 B 5,6,4,7 C 3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Sommarfavoriten Ston - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Diana Zet som vann ett lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie senast. Första halvvarvet tillbringades i tredjespår och sen blev det dödens resten av vägen och när hon kopplade greppet med 200 meter kvar fanns det bara en häst på banan. Gången innan det så gjorde hon en vass avslutning och nådde andraplatsen bakom vinnande Ring Of Fire. Här tror jag att Örjan Kihlström som kör hästen trycker sig till spets i ett tidigt skede och väl i ledningen så tror jag hon blir svårslagen här men hon är bra nog att vinna loppet från dödens med om det inte skulle bli spets, vid gardering kan 2 Margaretasjöhammar som har två segrar på två försök hon har travat i ledningen vara tänkbar om Erik Adielsson som kör hästen skulle lyckas snuva min spik på ledningen, 8 Dior Ima gav sig från ledningen senast men var sjuk då och hon har även blivit struken inför en tilltänkt start efteråt. Här har hon ett dåligt spår men om Mattias Djuse kan ge henne en bra resa så kan hon duga en bit i comebacken här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Diana Zet
Spets efter 500m: 5 Diana Zet
Skrällen: 8 Dior Ima
Ranking: A 5 B 2,8,7,9,6 C 4,3,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Uttagningslopp Dam-SM över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 One Two Beat har både formen och läget och här tror jag att Alice Molin lyckas hålla upp ledningen och i den positionen så kan hon bli svårslagen. Hon vinner inte så ofta men hon kan bli segerfarlig även om kusken väljer att släppa täten och hon ska räknas tidigt här, 7 Vega Etoile fick aldrig fritt senast och hade krafter sparade i mål som trea i ett lopp som vanns av Exciting Chip. Här har hon ett spår långt ut på vingen men om det löser sig med positionerna så kan hon bli farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden här, 5 Flashdance gör första starten på svensk mark och är svårbedömd. Maharajah-dottern är segervan från Schweiz med sex segrar på tio starter så om Kim Moberg som kör hästen nu kan servera henne en bra löpning så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 1 One Two Beat
Spets efter 500m: 1 One Two Beat
Skrällen: 11 Orkidee Skift
Ranking: A 1 B 7,5,11,12,4,2 C 3,9,6,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

DrTrav - 23 Juli 2019 - 13:41

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -2
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:45  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Svenska Cupen - Ö 3,5 gula kort
1.67
18:00  Mjällby - Malmö FF
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian hcp -1
2.10
19:00  Everton - Southampton
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.75
19:00  Bournemouth - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2
1.72
21:15  Aston Villa - Man United
Fotboll - Premier League - MU ö 5.5 hörnor
1.72
21:45  Hellas Verona - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.72
22:00  Athletic Bilbao - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.12
19:30  Real Sociedad - Granada
Fotboll - La Liga - 1
1.75
22:00  Real Madrid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1 + BLGM
3.25
22:00  Atletico Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Torsdag 9/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 11 Juli
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Årjäng Lördag 11/7
Insats: 972 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Årjäng Lördag 11/7
Insats: 180 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming