V75 lördag 24/08

Lördagens V75 tävlingar avgörs på Bergsåker med Sundsvall Open Trot som höjdpunkt. Det är multijackpot med 100 miljoner i potten och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-2 på nummer 7 Pydin som hade tre raka segrar innan det blev en fjärdeplats i Bollnäs bakom vinnande Odd Herakles. Här tror jag att Ove A Lindqvist söker sig framåt mot ledningen i ett tidigt skede och när han nu slipper möta alla tuffa norska och finska kallblodshästar så tror jag han har mycket bra chans att ta en ny seger här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det inte skulle bli spets.

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 1 Ringostarr Treb som var mycket bra i Hugo Åbergs Memorial senast där han var med i en stenhård öppning med Uza Josselyn och blev av med ledningen men kunde ändå vinna och stå emot en bra avslutande Propulsion över upploppet och kom i mål på 09,4 över 1609 meter. Här har han fått ett perfekt utgångsläge och om Wim Paal skulle få bestämma en del som han vill i spets här så tror jag han blir mycket svår att plocka ner för övriga ekipage.

V75-1 Alla
V75-2 7 Pydin
V75-3 5,8,11,12
V75-4 1,2,6,7,8,13
V75-5 5,12
V75-6 1,4,6
V75-7 1 Ringostarr Treb

1728 rader x 0,50 = 864 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,4,6
DD2: 1 Ringostarr Treb

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 3 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 8 Guillaume Boko svarade för en bra svepning vid vinsten i näst senaste starten. Gången efter det så hade han ingen chans mot Staro McMillan utan fick nöja sig med en andraplats då. Kan Björn Goop hitta loss i god tid före mål här så kan han bli att räkna med över upploppet och han ska räknas tidigt här, 10 Aston D.K. var mycket bra när han kördes till ledningen efter ett drygt halvvarv senast och stack sedan undan till en överlägsen seger via 10,8 sista 800 meterna. Oskar Kylin Blom tror han kan gå en låg 12-tid och skulle han göra det så tror jag det räcker en bit här, 4 Chocoboy fick ge sig kort före mål mot vinnande Miss Silver från spets näst senast. Gången efter det så var han ute i Klass II finalen på Åby och avslutade då bra till andraplatsen bakom vinnande Velten Versailles. Nu är han upp en klass och har ett snävt spår i volten men om han kliver iväg i rätt gångart så kan han utmana om en framskjuten placering här, 3 Everest Sisu krossade sitt motstånd på ett övertygande vis från utvändigt ledaren senast. Han är bäst utan rygg så jag tror att Ingvar Nyberg synar dödens i ett tidigt och kan då visa sig vara starkast i det här gänget.

Min Vinnare: 8 Guillaume Boko
Spets efter 500m: 7 Hennig Lixarve
Skrällen: 10 Aston D.K.
Ranking: A 8,10 B 4,3,9,1,2 C 7,12,5,11,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Svenskt Mästerskap - Kallblodslopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 7 Pydin som hade tre raka segrar innan det blev en fjärdeplats i Bollnäs bakom vinnande Odd Herakles. Här tror jag att Ove A Lindqvist söker sig framåt mot ledningen i ett tidigt skede och när han nu slipper möta alla tuffa norska och finska kallblodshästar så tror jag han har mycket bra chans att ta en ny seger här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det inte skulle bli spets, vid gardering kan 3 Järvsöodin som gick väldigt bra vid vinsten senast vara tänkbar. Han gillar den långa distansen och om Rikard N Skoglund som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud, 12 Granetta har galopperat bort sig i de två senaste loppen men om hon skulle hålla ordning på benen den här gången så kan hon bli farlig om Jimmy Jonsson kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet och det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 7 Pydin
Spets efter 500m: 7 Pydin
Skrällen: 3 Järvsöodin
Ranking: A 7 B 3,12,4,6,10,1,8 C 9,11,5,2
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Silverdivisionen, Försök 3 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 12 Esprit Sisu kommer med två raka segrar och var helt strålande bra vid vinsten i den starten när han gick på med dryga varvet kvar av loppet och fick trava i tredjespår utan rygg hela sista varvet och trots det så kunde han plocka ner ledaren och stå emot en vasst avslutande Comanche Moon via 10,8 sista varvet. Här har han dragit ett uselt utgångsläge på nytt men om han kan göra om den senaste insatsen och få lite draghjälp den här gången så fäller han många hästar till slut, 11 Bucks To Burn åkte dit från spets i en snabb avslutning mot Milliondollarrhyme och fick nöja sig med andrapriset senast. Med ett uppskruvat tempo på tillställningen och en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden och ska räknas tidigt här, 5 Eldorado B. vann på ett bra vis från spets via 11,5 sista varvet näst senast. I finalen gången efter det så saknades det rätta trycket och han slutade oplacerad. Här tror jag att Torbjörn Jansson kan nå ledningen utan någon större strid och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge, 8 Ural fick ett snällt lopp i ryggar senast och gick godkänt. Det finns risk att han hamnar på vingel här men om Jorma Kontio kan slinka ner i en hygglig position så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 12 Esprit Sisu
Spets efter 500m: 5 Eldorado B.
Skrällen: 7 Une Etoile Gar
Ranking: A 12,11 B 5,8,7,4,1,3 C 2,9,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Lars Lindbergs Minne - Stolopp - Lärlingslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 8 Visa As gör ofta bra prestationer och var väldigt tapper som tvåa bakom vinnande Queen Of Sand senast. Här har hon ett stängt spår från start fast om Rebecca Dahlén kan hitta loss i god tid från mål så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 2 Queen Of Sand besegrade tipsettan efter en stark avslutning senast och från det här läget så kanske Clara Jonasson kan nå spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan då bli att räkna med, 6 Hunkydory Degato har gjort bra lopp under en längre tid nu och hon är rätt snabb ut fast motståndet är väldigt tufft den här gången men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka en bit här. Det blir troligen första barfota runt om nu vilket kan ge en extra växel, 13 Hevin Boko fick svar senast när hon gick på och fick trava hela sista varvet först i tredjespår men knäckte ledaren fast kunde inte stå emot en smygkörd Emmylou utan fick nöja sig med andrapriset då. Kan Kai P Jussila hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 8 Visa As
Spets efter 500m: 2 Queen Of Sand
Skrällen: 6 Hunkydory Degato
Ranking: A 8,2 B 6,13,1,7,15,10,4,11 C 14,3,12,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass II, Försök 4 i Meeting 6 över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 12 Highspeed Dynamite svarade för en stark insats när han rundade sitt motstånd till seger via 13,8 sista varvet i comebacken senast. Med det loppet i kroppen nu så tror jag på en ännu bättre prestation den här gången och trots ett risigt utgångsläge här så tror jag på ett offensivt upplägg och han ska räknas tidigt här, 5 Mellby Galanga gav ett läckert intryck vid segern i den senaste starten. Nu förstärker Örjan Kihlström i vagnen och dessutom barfota runt om och bike och tränare Oscar Berglund låter mycket nöjd med sin häst och den långa distansen är passande här och med ett bra lopp i den främre träffen nu så kan det bli en ny seger, vid ytterligare gardering kan 9 Simb Triumph som tog en mycket enkel spetsseger med bra spänst i benen senast vara tänkbar om Thomas Dalborg kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Highspeed Dynamite
Spets efter 500m: 3 Imola Boko
Skrällen: 9 Simb Triumph
Ranking: A 12,5 B 9,1,2,3,4,10 C 11,8,6
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
STL Bronsdivisionen, Försök 4 i Meeting 6 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Track Angle vann på ett bra vis över aktuell distans näst senast. Han är inte snabb ut men om Anders Eriksson kan hitta en fin position här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Intressant med första gången med helstängt huvudlag nu, 6 Final Dream kan lägga iväg mycket bra från start och jag tror att Linda Sedström är ute efter spets här och om han kan ta sig förbi de invändiga hästarna och hitta till täten utan att ödsla för mycket krut så kan han leda loppet länge över en passande distans här, 1 Sir Henry P.Hill har gjort bort sig med galopp i de tre senaste starterna och innerspår nu och kort distans är väl inte riktigt hans optimala förutsättningar fast han är bra för klassen och skulle det lösa sig så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 4 Track Angle
Spets efter 500m: 6 Final Dream
Skrällen: 1 Sir Henry P.Hill
Ranking: A 4 B 6,1,7,8,9,5,3,2 C 10,11,12
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Sundsvall Open Trot - STL Gulddivisionen över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Ringostarr Treb som var mycket bra i Hugo Åbergs Memorial senast där han var med i en stenhård öppning med Uza Josselyn och blev av med ledningen men kunde ändå vinna och stå emot en bra avslutande Propulsion över upploppet och kom i mål på 09,4 över 1609 meter. Här har han fått ett perfekt utgångsläge och om Wim Paal skulle få bestämma en del som han vill i spets här så tror jag han blir mycket svår att plocka ner för övriga ekipage, vid gardering kan 6 Makethemark som radar upp bra prestationer vara tänkbar. Han var ute i Åby Stora Pris över lång distans senast där det blev en andraplats bakom vinnande Propulsion. Han har en stark slutrunda att tillgå och skulle min spik ha en sämre dag eller göra bort sig med galopp så kan han dyka upp i segerstriden här, 9 Milliondollarrhyme gjorde det mycket bra i Jubileumspokalen men klarade inte att hålla emot Who's Who som liftade med i ryggen senast. Kan Fredrik B Larsson få spara speeden fram till upploppet och det blir bra tempo på tillställningen så kan han duga en bit här men han får ses främst om ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Ringostarr Treb
Spets efter 500m: 1 Ringostarr Treb
Skrällen: 9 Milliondollarrhyme
Ranking: A 1 B 9,6,4,10,2,8,7 C 5,3
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

DrTrav - 23 Augusti 2019 - 16:00

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Colorado - Arizona
Ishockey - NHL - 1
1.84
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Barcelona - Bayern München
Fotboll - Champions League - 2
2.03
02:00  Washington - NY Islanders
Ishockey - NHL - 2
3.00
12:00  Shandong Luneng - Shenzhen
Fotboll - Super League - 2 asian hcp +1
1.88
16:00  Örebro - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.75
17:30  GIF Sundsvall - GAIS
Fotboll - Superettan - 1/1 ht/ft
2.40
18:00  Carolina - Boston
Ishockey - NHL - Över 4,5 mål
1.64
21:00  Manchester City - Lyon
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1,5
1.77
21:00  Manchester City - Lyon
Fotboll - Champions League - City ö11,5 fri
1.72
14:30  Hammarby - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.70
14:30  Falkenberg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.15
21:00  Sevilla - Manchester United
Fotboll - Europa League - Sevilla går vidare
2.10
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 14/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Romme Fredag 14/8
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Romme Fredag 14/8
Insats: 180 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 15/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 15 Aug
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 15/8 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Romme Lördag 15/8
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Romme Lördag 15/8
Insats: 200 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Umåker Lördag 15/8
Insats: 600 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 16/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming