V86 Tips Bergsåker & Solvalla 20/11

Kvällens V86 tävlingar delas mellan Bergsåker & Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V86-3 på nummer 6 Arabesque som har galopperat i tre av sina fem senaste starter men han har vunnit de övriga två. Han visade ett gott intryck när han gick undan till en överlägsen seger senast över kort distans. Nu är det ett halvvarv längre distans men felfri nu så tror jag att Ulf Eriksson som sitter upp bakom hästen kan glida till ledningen i ett tidigt skede och från spets här så säljer han sig dyrt om han kan hålla sig lugn där framme. Senast så hade man ändrat en del i utrustningen och det föll väl ut så det blir skor runt om samt ett öppet huvudlag och svensk jänkarvagn igen meddelar Magnus Träff. Vinnarodds 2.00 hos Unibet & LeoVegas

V86-1 4,6,7,9,12
V86-2 4,5
V86-3 6 Arabesque
V86-4 1,3,4,7,10,12
V86-5 1,13
V86-6 4,6,12
V86-7 1,2,11
V86-8 4,8

2160 rader x 0,25 = 540 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,11
DD2: 4,8

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Tsar Brodde har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro nu. I comebacken näst senast fick han bestämma i ledningen och höll godkänt till andraplatsen bakom vinnande Global Winner. I Klass I finalen gången efter det så kom han aldrig riktigt in i matchen och slutade oplacerad. Tråkigt spår här men han är stark och är gynnad av den långa distansen så han ska räknas tidigt här, 12 Corroded står tufft placerad här men han är stark så löser det sig med positionerna och blir lite tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och kan då ställa till med en rejäl överraskning, 4 Coal Trader kommer från två fjärdeplatser i tuffa långlopp på slutet. Han kan ha gått framåt med dom två loppen i kroppen och med duktiga Magnus A Djuse i vagnen här så borde han kunna hitta ner i ett bra slagläge och då kan han bli att räkna med här. Eventuellt jänkarvagn för första gången på länge är intressant nu, 6 Global Unlimited har startat över aktuell distans åtta gånger tidigare med tre vinster och två andraplatser som resultat. Senast så hängde han på godkänt till andraplatsen bakom vinnande Reverend Wine och klaffar det med löpningsförloppet här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 9 Heading Reference har avslutat positivt till två raka andraplatser fast näst senast så fick han inte behålla den placeringen eftersom han blev diskad för trängning. Med en fin smygare här så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 7 Tsar Brodde
Spets efter 500m: 2 Kövras So Far
Skrällen: 12 Corroded
Ranking: A 7 B 12,4,6,9,2,3,1 C 8,11,10,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 On Track Piraten var sjuk med en halsinfektion i sin senaste start i början av oktober. Nu ska han vara bra igen och från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Torbjörn Jansson kan servera honom en fin resa i den främre träffen och han ska då räknas tidigt här, 5 Chianti är ännu segerlös i år men han spurtade klart bra till andraplatsen bakom Dibaba näst senast. Han är snabb ut vid laddning fast jag tror han får svårt att ta en hel längd på nummer 3 Star Advisor Joli som är spetsbudet initialt men det är inte omöjligt att han kan få ta över i ett andraskede och skulle Chianti komma till ledningen smärtfritt så är det hästen att slå fast skulle han få vandra i dödens så blir det tuffare att vinna loppet, vid ytterligare gardering kan 3 Star Advisor Joli som är startsnabb och trivs i ledningen vara tänkbar. Han har gjort det bra i monté på slutet och med sin startsnabbhet här så tror jag han tar ledningen till en början och kan då få ett bra lopp i antingen spets eller om man släpper till någon mer betrodd och kan då duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 On Track Piraten
Spets efter 500m: 3 Star Advisor Joli
Skrällen: 8 Order To Fly
Ranking: A 4,5 B 3,8,2,10 C 7,9,1,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Arabesque som har galopperat i tre av sina fem senaste starter men han har vunnit de övriga två. Han visade ett gott intryck när han gick undan till en överlägsen seger senast över kort distans. Nu är det ett halvvarv längre distans men felfri nu så tror jag att Ulf Eriksson som sitter upp bakom hästen kan glida till ledningen i ett tidigt skede och från spets här så säljer han sig dyrt om han kan hålla sig lugn där framme. Senast så hade man ändrat en del i utrustningen och det föll väl ut så det blir skor runt om samt ett öppet huvudlag och svensk jänkarvagn igen meddelar Magnus Träff, vid gardering kan 8 Adrianunow som inte heller är att lita på vara tänkbar men han gick en godkänd avslutning efter galopp senast och nådde fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Persos Lime. Kan han hålla ordning på benen nu och min spik skulle göra bort sig så kan han bli att räkna med här, 4 Cobol Performer galopperade bort sig som slagen senast. Gången innan det skötte han sig och kördes fram i dödens med ett drygt varv kvar av loppet och knäckte sitt motstånd till seger. Han är inte helt fläckfri i aktionen så han ska få knäkappor på sig den här gången meddelar man från stallet och med ett bra lopp i den främre träffen här så kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Arabesque
Spets efter 500m: 6 Arabesque
Skrällen: 8 Adrianunow
Ranking: A 6 B 8,4,5,7,12,2,1 C 14,15,3,10,11,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Ti Punch Broline laddades lite för mycket senast och galopperade bort sina möjligheter. Hon har skaffat sig nyttig hårdhet i årgångslopp under året och hon såg fin ut med sparade krafter bakom vinnande Conrads Rödluva näst senast. Här har hon ett spår långt ut men om Örjan Kihlström kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden här, 10 Bon Ego hade tre raka segrar innan det bara blev en tredjeplats senast. Insatsen senast var ändå mycket bra för hon gick en rejäl repa på sista bortre långsidan men hon fick inte tag i Amalia Cash som satt i ledningen. Hon är startsnabb och trivs allra bäst där framme så bakspåret nu är ingen fördel men kan Jorma Kontio som kör hästen få lite draghjälp under slutvarvet här så biter hennes avslutning bra och kan då vara långt framme igen, 4 Musique D'Inverne har ännu ingen seger i år efter 11 tidigare starter och har varit struken för en korsförlamning i början av månaden. Hon kan öppna bra så här tror jag att Erik Adielsson har ledningen i sikte och från den positionen så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 12 Lady Youline kommer med en fin rad efter bra prestationer hemma i Visby. Klaffar det med positionerna och blir överpace på loppet så kan hon komma in i matchen från ett svårt utgångsläge.

Min Vinnare: 7 Ti Punch Broline
Spets efter 500m: 4 Musique D'Inverne
Skrällen: 1 S.G.Maleficent
Ranking: A 7,10 B 4,12,3,1 C 5,9,6,11,8,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Norrlands Elitserie, Stofinal över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 1 Caipirinha Razz är inte att lita på och får inte alltid aktionen att flyta men hon var mycket bra i den senaste starten. Hon fick då trava i dödens innan hon tog över ledningen med dryga halvvarvet kvar till mål och gick sedan undan till en ohotad seger via 13,5 sista 800 meterna. Man hade ändrat upplägget lite för henne inför senast och det föll väl ut så det blir brodd bak precis som senast meddelar man från stallet. Hon kan öppna bra så om Kaj Widell som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 13 Hope And Dreams återkommer efter en tids frånvaro nu och hon blev behandlad efter den senaste insatsen och har nu tränat på rejält. Från stallet så har man siktat mot den här finalen och hon kändes fin i ett tufft banjobb nyligen så trots att hon står tufft placerad med dubbla tillägg så ska hon räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 11 Keycard som slutade tvåa bakom tipsettan senast vara tänkbar. Hon gick med skor då och hon är klart bättre barfota och skulle hon tävla utan skor så kan hon bli farlig om hon får spara speeden fram till upploppet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Caipirinha Razz
Spets efter 500m: 1 Caipirinha Razz
Skrällen: 6 Jazza Håleryd
Ranking: A 1,13 B 11,6,15,5,7,10,9,8,4 C 14,2,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Stonetastic har inlett karriären lovande med två vinster på tre starter hittills. Senast blev det galopp utvändigt ledaren med 1300 meter kvar av loppet. Kan han hålla ordning på benen nu och om Örjan Kihlström som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden och ska räknas tidigt här, 4 Kinky Boots satt i andra utvändigt innan han gick på med 700 meter kvar av loppet och via en bra avslutning i 13 tempo sista 800 meterna så tog han karriärens tredje seger efter sex starter senast. Brad De Veluwe sonen får nu Carl Johan Jepson i vagnen för första gången och från ett trevligt utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen eventuellt i ledningen och kan då utmana om en framskjuten placering på nytt, 12 Conrads Janne har oerhört svårt att hålla sig i rätt gångart och har galopperat i 10 av 14 starter hittills. Nu har han skött sig två gånger i rad och då har det också blivit vinster så felfri nu så kan han vara långt framme här även om det behövs en del klaff från ett jobbigt utgångsläge.

Min Vinnare: 6 Stonetastic
Spets efter 500m: 4 Kinky Boots
Skrällen: 12 Conrads Janne
Ranking: A 6,4 B 12,11,3,5,2,9 C 10,8,7,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Nyhet har tävlat flitigt på V75 och vann i lägsta klassen för fyra starter sedan och i finalen sedan så blev det en andraplats bakom Deede Star. Nu kliver han ner i klass och trots ett dåligt läge här över den korta distansen så ska han räknas tidigt, 2 Cavalier Brodde har gjort tre tidigare starter för Björn Röcklinger ochar gjort det bra i två av dessa. Han var duktig som tvåa bakom Mr Southwind från dödens senast. Han har haft dåliga utgångslägen varje gång på slutet men har nu fått ett bättre spår så här sitter Ulf Eriksson som kör hästen bra till omgående så med en fin resa i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden, 1 Power Broline är kvick ut och är loppets troliga ledare fast han har gjort sina bästa lopp i ryggar men samtidigt är det kort distans så Rikard N Skoglund kanske provar i ledningen då. Eventuellt blir det bike nu meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 11 Nyhet
Spets efter 500m: 1 Power Broline
Skrällen: 6 Blytung Am
Ranking: A 11 B 2,1,6,9,3,8 C 4,10,5,12,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Veritas Grif vann senast enkelt från spets och det ser ut som att hon inte riktigt tar i bakom hästar. Nu blir det troligen ledningen på nytt eller kanske dödens och när nu Björn Goop förstärker i sulkyn för första gången så ska hon räknas tidigt här. Det finns dock en del galopphistorik så jag vill ha med en häst till här, 8 Ester Rich återkommer nu efter två månaders frånvaro men hon var riktigt vass när hon tog karriärens första seger för tre starter sedan. Hon kom då loss med 175 meter kvar av loppet och spurtade till seger. Hon hade även då pausat ett tag inför den starten och hon har bra farter i sig för att kunna ställa till med en överraskning och är således mycket intressant till en låg procent på spelet, vid ytterligare gardering kan 7 Wishing Noon som är obesegrad i ledningen efter tre gånger hon har travat i den positionen vara tänkbar. Hon är snabb ut och kan nå ledningen initialt men tränaren vill helst se henne i ryggar så hon får ses främst som ett platsbud här, 10 Pastorns Lady blir en del betrodd här fast han var inte så bra senast och rankas ner en bit.

Min Vinnare: 4 Veritas Grif
Spets efter 500m: 4 Veritas Grif
Skrällen: 8 Ester Rich
Ranking: A 4,8 B 7,6,3,10,2 C 12,1,9,11,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

DrTrav - 20 November 2019 - 14:03

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Shaktar Donetsk - Basel
Fotboll - Europa League - 1
1.89
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:30  Vegas - Chicago
Ishockey - NHL - 1
1.86
14:00  Beijing Guoan - Hebei
Fotboll - Super League - 1 asian hcp -1,5
1.88
16:00  Sandvikens IF - Team TG FF
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM + Ö 2,5
1.83
19:00  Malmö - Örebro
Fotboll - Allsvenskan  - 1 asian hcp-1.5
1.81
19:00  Jönköping Södra - Dalkurd
Fotboll - Superettan - 1
1.98
19:00  Halmstad - Öster
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
2.00
19:00  Djurgården - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
2.00
21:00  Atalanta - PSG
Fotboll - Champions League - 2
2.00
19:00  Elfsborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.96
21:00  Leipzig - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Atletico går vidare
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
21:00  Powerplay Tips Tisdag 11/8
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Onsdag 12/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 12 Augusti
Insats: 1152 kr - USandeback
19:20  V86 Tips Boden Onsdag 12/8
Insats: 720 kr - DrTrav
21:25  DD Tips Boden Onsdag 12/8
Insats: 200 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming