1 Manchester United-Crystal Palace 1 - under 2.5 mål & över 2.5 mål.
Inte bara för att man gör det mesta rätt under Erik ten Hag utan också för man möter ett Crystal Palace i helt rätt läge.
Gästerna saknar nämligen sin mest lysande stjärna då Wilfried Zaha är skadad. Tungt!
Även ordinarie mittbacken Joachim Andersen har fått kasta in handduken här.
Då är alltså läget inget bra då en tuff bortamatch väntar på Old Trafford – där en Marcus Rashford i rent magisk form väntar.
I veckan gjorde han förvisso inget mål i cupsemin (Ligacupen), men när han väl hoppad in låg han bakom både 1–0 och 2–0.
Lär sänka Palace med.
Given spik!

Kupongens underspel:
3 Newcastle-West Ham 1x - under 2.5 mål.
Newcastle går mot en kanonsäsong.
Ekonomiskt dopade?
Nja.
Trots att man ägs av en av världens rikaste så är det mer ett nästan chockerande bra jobb av Eddie Howe som ligger bakom klassresan.
Från att vara nedflyttning för ett år sedan till att nu vara ligatrea.
Och klar för Ligacupens final!
I det här fönstret har man förstärkt med Evertons Anthony Gordon, som inför säsongen var ytterst nära att gå till Chelsea. Gordon är en ny klockren värvning av Howe.
Inför säsongen värvade han in stabilitet i Sven Botman, Matt Targett och Nick Pope. Samt då en viss Alexander Isak. I jämförelse
Det är just försvarsspelet som ligger bakom succén – "Skatorna" bjuder på ytterst lite chanser.
Och försvarslinjen med nyförvärven Pope, Trippier, Dan Burn och Sven Botman hyllas ständigt. Och med all rätt.
Lördagens ligamatch mot West Ham kommer lite knepigt.
Newcastle har matchats stenhårt på slutet och fick verkligen kriga i 180 minuter för att slå ut Southampton. Och till matchen mot West Ham är spelgeniet Bruno Guimarães avstängd. det här är ett stort avbräck.
Skatorna kan mycket väl vinna igen, tack vare sin starka defensiv, men jag tror inte på någon champagnefotboll. Utan tvärtom, det här blir ett krig mot ett desperat West Ham.
Så spelet känns givet: under 2.5 mål till 1.80 hos bet365.
Newcastle har gått under 2.5 mål i fyra av de fem senaste Premier League-matcherna.
West Ham?
Har gått under 2.5 mål i fyra av de fem senaste tävlingsmatcherna.

7 Sassuolo-Atalanta WildCard
Sassuolo kan vara ett av de mest svårtippade lagen i Europas högstadivisioner.
Man blandar och ger.
Nästan hela tiden.
Efter en lite tyngre period körde man plötsligt över Milan på San Siro med 5–2 förra helgen! Då stämde plötsligt allt...
Nu förstärker bland andra Nedim Bajrami laget, förväntas gå in från start och man har läge för att överraska igen.
Gästerna får klara sig utan både Zappacosta och Palomino.
Atalanta kommer närmast från 1–0-förlust i Coppan borta mot Inter och såg då slitet ut. Harspelatmycketmatcher på slutet och möter här ett betydligt fräschare hemmalag.