Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Torsdag 2/6

Tipsexperten - 1 Juni 2022 - 15:57

Nations League dominerar torsdagens Europatips som sträcker sig över två dagar. Två vänskapslandskamper hittar också in på kupongen, men det råder inget tu tal om att Slovenien - Sverige, Spanien - Portugal, Belgien - Nederländerna och Frankrike - Danmark är godbitar som sticker ut. Häng med i analysen!


Gå med i vårt succélag – köp in dig i vårt supersystem! 150 kr/andelen! KLICKA HÄR!

TV: Europatipset med Sverige på tapeten!


Spelstopp: 20:44

Till Svenska Spel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se1. Slovenien - Sverige 1

Sverige hade ingen större lycka i föregående vända av Nations League och inte heller i VM-kvalet nådde Blågult hela vägen fram. Janne Andersson har deklarerat att hans landslag kommer byta spelsystem från och med denna samling vilket bör främja lirare som Forsberg, Elanga, Kulusevski och Isak. Slovenien får se upp med nämnda lirare men med det sagt ska värdarna inte underskattas hemma i Ljubljana. Här tas inga enkla tre poäng och den lågt streckade ettan är ett tecken som inte får missas. Tvåan agerar följeslagare på större system.

2. Spanien - Portugal 1

Slaget om den Iberiska halvön stundar på Benito Villamarín där Spanien ska ta sig an Portugal. De sistnämnda gjorde bort sig i slutet av VM-kvalet och fick därför säkra biljetten till Qatar via playoff. Spelmässigt imponerar portugiserna inte särskilt ofta, men med en viss Ronaldo på topp krävs samtidigt inte mycket för att hitta nätet. Spanien ser desto bättre ut på det gröna schackbrädet, men värdarna tenderar med det sagt att gå bort sig i sin framtunga filosofi. Får Portugal tillräckligt många omställningslägen går spanjorerna inte säkra trots fördelen av hemmaplan. Gubben (etta-tvåa) gillas i Sevilla.

3. Tjeckien - Schweiz 2

Tjeckien missade VM när Sverige blev för svåra på Friends Arena och i Nations League har Silhavýs mannar hamnat i en på förhand övermäktig grupp. Schweiz, Spanien och Portugal står för motståndet och här väntar en viktig fight mot de förstnämnda. Värdarna får dock klara sig utan storstjärnan Schick vilket gör att Schweiz ska hållas högst trots bortaplan. Murat Yakin har fått gästerna att prestera fotboll som kan mäta sig med de allra bästa och när förbundskaptenen förfogar över starkast möjliga manskap är tvåan en vettig spik till fin procent.

4. Serbien - Norge 1

Serbien och Norge tillhör Sveriges grupp och det är på förhand dessa tre länder som ska göra upp om förstaplatsen. Serberna imponerade i VM-kvalet där de förpassade Portugal från förstaplatsen i den sista omgången. Hemma i Belgrad är värdarna alltid svåra att tas med och trots att Vlahovic saknas får norrmännen en svettig afton framför sig på Stadion Rajko Mitic. Haaland och Ödegaard är med det sagt en duo som kan hitta på väldigt mycket på egen hand. Får dessa herrar ytor att ställa om på är Serbien en favorit i fara. Ettan först, tvåan sedan.

5. Nordirland - Grekland 2

Förmodat destruktiv tillställning från Windsor Park där två länder med defensiven som signum ska mäta svärd. Nordirland viker aldrig ner sig framför de egna fansen, men offensivt har Norn Iron väldigt lite att komma med. Lyckas grekerna freda sig på fasta situationer går det absolut att störa torsdagens kombattanter. Gästerna har kommit ur sin generationsväxling på ett bra sätt och har bland annat en potentiell matchvinnare i Bakasetas. Får han ett läge kan det räcka för tre poäng. Den lågt streckade tvåan lockar hela vägen till spik.

6. Israel - Island 2

Skev streckning förekommer på Samy Offer Stadium där Israel målas upp som enorma favoriter mot Island. Alldeles för stora i vårt tycke. Värdarna saknar viktige målspottaren Zahavi och utan honom blir det inte lätt att bryta ner ett förmodat lågt sittande Island. De tillresta har genomgått en generationsväxling inför denna samling och nytt fräscht blod kan vara precis det som behövs efter ett misslyckat VM-kval. När strecken sitter som de gör är det vettigt att lämna ettan därhän och istället gå all in på värdet till höger. X2 spelas!

7. Mexiko - Uruguay 1

Vänskapslandskamp från State Farm Stadium i Arizona där Mexiko ska hållas högst trots neutral mark. Tata Martinos adepter byggde nyligen självförtroende i segern mot Nigeria (2-1) där förbundskaptenen valde att starta med en reservbetonad elva. Här väntas dock så när som starkast möjliga manskap. Uruguay får klara sig utan både Bentancur och Suárez som inte finns med denna samling och då blir det inte lätt att brotta ner Mexiko. Sedan Tabárez försvann har sydamerikanerna haft problem med kontinuiteten i sina prestationer. Ettan spikas trots tveksamt värde.


Gå med i vårt succélag – köp in dig i vårt supersystem! 150 kr/andelen! KLICKA HÄR!


8. Ecuador - Nigeria 1

Neutral mark gäller även på Red Bull Arena i New Jersey där Ecuador och Nigeria går i klinch. De sistnämnda lyckades inte nämnvärt i Afrikanska Mästerskapen trots en stark trupp och i VM-kvalet gick det inte alls som Super Eagles tänkt sig. Mängder av rutinerade och bärande pjäser saknas här och då ska Ecuador ses med god vinstchans. La Tri stod för ett ytterst imponerande VM-kval där mer än godkänd fysisk styrka och hög höjd i Quito var viktiga faktorer för den säkrade VM-biljetten. Neutral mark är ett minus för Ecuador denna afton, men mer än krysset behöver inte ackompanjera den hårt streckade ettan. 1X räcker för grön bock.

9. Belgien - Nederländerna 1

Låglandsderbyt stundar i Bryssel där Belgien och Nederländerna drabbar samman. Länderna kommer troligtvis att göra upp om förstaplatsen då Polen och Wales är övriga aktörer i denna grupp och på sin hemmabana ska Belgien hållas högst. Courtois saknas mellan stolparna men i offensiv väg ska lirare som De Bruyne och Lukaku kunna ställa till med problem för van Gaals mannar. Silverräven lämnar över skutan till Koeman efter VM och till denna samling saknas bland andra De Roon och Wijnaldum. Då slår Oranje ur underläge på belgisk mark. Ettan står stadigt allena.

10. Frankrike - Danmark X

Frankrike floppade i EM och trots att de är regerande mästare i Nations League är ettan ingen favorit att hålla i handen. Pogba finns inte med på mitten och när Giroud tackar för sig saknar anfallet välbehövlig tyngd. Är Danmark med på noterna när Mbappé och company sätter fart ska de inte underskattas på Stade de France. Kasper Hjulmands mannar asfalterade VM-kvalet och visade redan i EM att de kan betvinga de allra bästa när de har sin dag. Tipparna går all in på ettan vilket gör högersidan till ett tidigt inslag då den rensar magiskt bland kuponghögarna. Alla tecken ska med!

11. Kroatien - Österrike X

Kroatien löste till slut biljetten till Qatar, men spelmässigt är värdarna inte på samma nivå som för några år sedan. Någon given ersättare till Mandzukic finns inte på topp och här får Dalic klara sig utan Rebic och Perisic som lämnat återbud. Det får oss att ifrågasätta ettans väl tilltagna favoritskap. Österrike har Ralf Rangnick som ny förbundskapten och alplandets högstanivå ska inte tas lätt på. Arnautovic och Sabitzer är spelare som kan såra ett ibland navit Kroatien på egen hand. Måla tvärs över och jobba in den värdemässigt sagolika högersidan.

12. Liechtenstein - Moldavien 2

Liechtenstein och Moldavien tävlar i den lägsta divisionen av Nations League. De förstnämnda har 0-26 (!) på sina sex senaste landskamper alla kategorier och värdarna ska inte hoppas på för mycket denna afton heller. Moldavien åkte ur C-divisionen efter straffar mot Kazakstan men är trots allt det klart starkare laget på pappret. Ionita finns inte med men det ska inte hindra gästerna från att komma upp i tillräcklig nivå för tre poäng. Trots något tveksamt värde är tvåan ett vettigt singelstreck.

13. Kazakstan - Azerbajdzjan 2

Kazakstan stod för ett slätstruket VM-kval och det lär dröja innan värdarna har ett landslag att skryta om. Konstgräset på Astana Arena är en fördel när Azerbajdzjan kommer på visit, men bortsett den faktorn talar inte mycket för kazakerna. Gästerna imponerade i sin tur stundtals i VM-kvalet där fina prestationer mot Portugal och poängen borta mot Irland (1-1) var höjdpunkter. Kan de komma upp i samma nivå här är tipparna ute och cyklar i streckningen. X2 gillas starkt när allt spelvärde sitter till höger.

Kupongens kassaskåp

Belgien

Belgien är en urkraft på egen mark och ska gälla som favoriter mot Nederländerna. De Bruyne och Lukaku skjuter opponenterna i sank på egen hand.

Varningens finger!

Island

Israel är utan storstjärnan Zahavi och då blir det inte enkelt att bryta ner Island. Gästerna ska ses med betydligt större poängchans än vad streckningen vittnar om.

Till Svenska Spel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se144 rader
1. Slovenien - Sverige 12
2. Spanien - Portugal 1
3. Tjeckien - Schweiz 2
4. Serbien - Norge 1
5. Nordirland - Grekland 2
6. Israel - Island x2
7. Mexiko - Uruguay 1
8. Ecuador - Nigeria 1x
9. Belgien - Nederländerna 1
10. Frankrike - Danmark 1x2
11. Kroatien - Österrike 1x2
12. Liechtenstein - Moldavien 2
13. Kazakstan - Azerbajdzjan x2

864 rader
1. Slovenien - Sverige 1x2
2. Spanien - Portugal 12
3. Tjeckien - Schweiz 2
4. Serbien - Norge 12
5. Nordirland - Grekland 2
6. Israel - Island x2
7. Mexiko - Uruguay 1
8. Ecuador - Nigeria 1x
9. Belgien - Nederländerna 1
10. Frankrike - Danmark 1x2
11. Kroatien - Österrike 1x2
12. Liechtenstein - Moldavien 2
13. Kazakstan - Azerbajdzjan x2

Gå med i vårt succélag – köp in dig i vårt supersystem! 150 kr/andelen! KLICKA HÄR!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Schweiz - Tjeckien
Fotboll - Nations League - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Tingsryd - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.04
19:00  Skellefteå - Färjestad
Ishockey - SHL - 2 hcp +0,5
1.78
20:45  Sverige- Slovenien
Fotboll - Nations League - Över 2,25 mål
1.84
20:45  Schweiz - Tjeckien
Fotboll - Nations League - 1
1.72
20:45  Portugal - Spanien
Fotboll - Nations League - U 2,5 mål
1.735
19:00  Modo - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.81
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:40  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Europatipset Tips Tisdag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Sverige-Slovenien
Fotboll - Nations League  - Över 6.5 hörnor
2.9

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Livestreaming