MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Tisdag 17/11

MrHockey - 17 November 2020 - 11:09

Tisdagens Powerplay både påbörjas och avslutas i Skandinavien, men däremellan bjuder både den österrikiska och schweiziska ligan på ett gäng spännande möten som ska synas i sömmarna. En majoritet av jämna matcher erbjuder en häftig utmaning för alla som ger sig in i jakten på åtta gröna bockar. I denna analys är siktet tveklöst inställt på de stora pengarna i potten - varsågoda!

Spelstopp: 18:59

Powerplay Tips Tisdag 17/11

1. Oskarshamn - Linköping 1
Inför säsongen trodde förmodligen många att ordningen skulle vara omvänd, när fjärdeplacerade Oskarshamn denna kväll tar emot tabelljumbon Linköping. Smålänningarna har imponerat och ser ut att inte behöva oroa för kamp om sportslig överlevnad denna säsong. En situation som dock ser ut att kunna bli verklighet för Robertssons östgötar om inget mirakel sker i närtid. På resande fot har spelet varit i det närmaste uselt hos de vitklädda och målskillnaden 12-26 på de fem senaste bortamatcherna vittnar om detta. Hemmalaget har bevisat att de inte är någon bluff och i fortet som kallas Be-Ge Hockey Center är de svårslagna. Ettan gillas och lämnas allena trots hög streckning ensam!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Vita Hästen - MODO 1
Krisande MODO lämnar “Foppa-land” och beger sig söderut för att skrinna in i Himmelstalundshallen där Vita Hästen väntar på andra sidan. Finländske tränaren Ville Nieminen valde att kliva sitt tränaruppdrag i Örnsköldsviksklubben efter en minst sagt tung säsongsinledning - huruvida det var en av faktorerna som ledde till den viktiga 3-2-segern borta mot Västervik senast får vara osagt, men återvändaren Patrik Karlkvist var däremot en enormt viktig faktor med sina tre poäng direkt i återkomsten. Hos hemmalaget finns det en hel del offensiv spets, där NHL-lånet Marcus Sörensen sticker ut mest. Det luktar målglatt mellan två skjutvilliga lag och “gubbgarderingen” blir därför ett vettigt alternativ i Norrköping. Etta-tvåa!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Lugano - Fribourg 2
Serge Pelletiers Lugano har två raka 4-2-segrar i bagaget inför denna fight med tabelltrean Fribourg. Gästerna, med spetsspelare som Gunderson och Brodin i laget, samt stjärnkeepern Berra i kassen, har historiskt haft en del problem i Lugano. Senast lagen möttes i Cornèr Arena slutade det hela med en komfortabel seger för hemmalaget, men sedan dess har de svartklädda tappat en del bärande spelare, som till exempel trollkonstnären Linus Klasen. Denna gång är vinstchanserna större än på länge för bortalaget från väst, som siktar på att bärga samtliga poäng i jakten på toppkonkurrenterna. Tvåan är en intressant spik på de mindre systemen, men krysset kompletterar om stålar finns!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Rapperswil - Bern 2
Bern har allt annat än gott självförtroende i ryggsäcken när resan går norrut och mittenlaget Rapperswil står för motståndet. Fem raka förluster går att finna på resultatraden hos gästande “Mutzen” och här uppstår ett gyllene tillfälle att bryta den dystra trenden. Värdarna har historiskt har mardrömmar när just kvällens gäster har stått för motståndet, och trots att lagen stött på varandra frekvent får vi gå tillbaka så långt som till 2014 för att hitta en Rapperswil-seger under ordinarie tid. Hemmalaget ser dessutom ut att bli för högt betrodda och i jakten på värde åker både tvåan och krysset in tidigt. På de större systemen bör säkerhetsbältet åka på där samtliga tecken finns med.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. HC Innsbruck - EC Graz 2
Österrikiska ICE Hockey League bjuder på en batalj där botten möter toppen. Seriesuveränerna från Graz toppar för tillfället ligatabellen och kanadensaren Doug Masons manskap brukar ha lätt för kvällens motståndare HC Innsbrück, som inte fått till spelet ännu. De svartorangeprydda gästerna, med svenskarna Olle Alsing och Johan Porsberger i laget, har trots en imponerande säsong hittills darrat en aning de senaste omgångarna. I sin senaste match på resande skridsko blev det respass mot Fehérvér i Ungern. Även om tvåan är en trolig utgång och inleder, så bör även den lågt betrodda ettan inkluderas som ett spännande alternativ.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Bratislava Capitals - Bolzano 2
Slovakiska Bratislava Capitals och italienska Bolzano Foxes är två av de tre utländska lagen i den österrikiska högstaligan (även Ungern är representerade där). Lagen har aldrig stött på varandra i tävlingssammanhang förrän nu och kliver således in på oprövad mark. Bägge kombattanter kämpar i mitten av tabellen, men ambitioner om topplaceringar finns. “Foxes”, vars kanadensiska coach Greg Ireland har satsat hårt på spelarmaterial från Nordamerika, såg vassa ut innan uppehållet och har endast förlorat under ordinarie vid ett tillfälle på fem matcher. Notera att coronapandemin, som orsakat att matcher skjutits upp, lett till att denna tillställning spelas som ett back-to-back-möte i Italien. De gästande slovakerna kan få problem med motståndarnas offensiv här och italienarna blir en grym värdespik!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Herning - Rungsted 1
Över till vårt grannland Danmark där de blå rävarna från centrala Jylland väntar finbesök när serieledarna i danska Metal Ligaen gästar Henning Ice Stadium. Rungsted må vara herre på täppan i ligan för tillfället, men de rödblå har inte övertygat spelmässigt senaste även om poängen tickat in i strid ström. Betydligt piggare form går dock att finna hos värdarna, som har påbörjat klättringen uppåt i tabellen, och när spelare som Uldall och Nielsen fortsatt täpper till i defensiven utgör de blåvita ett hot för samtliga seriekonkurrenter. Börja från vänster och fortsätt hela vägen om resurser finns.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Herlev - Aalborg X
14 omgångar in i den danska högstaligan huserar Aalborg på andraplatsen i tabellen bakom Rungsted och beger sig denna tisdagsafton söderut för att hämta viktiga poäng i jakten på serieledning. Ett svenskbetonat Herlev, med Rögle-fostrade Lindqvist-Hansen i spetsen, kämpar på i de nedre regionerna av tabellen. Senast kvällens antagonister var på besök blev det en klar 6-2-seger för värdarna, och de ser ut att underskattas av svenska folket inför det här mötet. Hos gästerna finns förvisso ex-Skellefteåiten Kirill Kabanov som fullkomligen öser in poäng, men när det ser ut att uppstå supervärde ute till vänster hugger vi. 1X känns fint!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Oskarshamn
Smålänningarna står för värdskapet när ett Linköping, som är helt under isen för tillfället, kommer på besök. Bert Robertssons manskap har varit usla på bortaplan och lär få resa tillbaka till Östergötland utan någon poäng i bagaget.

Varningens finger!
Fribourg
Klassikerklubben från den sjönära staden har tappat en viktig pjäs i Linus Klasen, och gästas här av ett skickligt Fribourg som ser ut att bli undervärderade på kupongen. Bortaseger är ingen en osannolik utgång!

144 rader
1. Oskarshamn - Linköping 1
2. Vita Hästen - MODO 12
3. Lugano - Fribourg x2
4. Rapperswil - Bern 1x2
5. Innsbruck - Graz 12
6. Bratislava - Bolzano 2
7. Herning - Rungsted 1x2
8. Herlev - Aalborg 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1 asian 0
2.00
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - EM - Hörnor
1.95
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Spanien tidig hörna
1.95
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
17:29  Topptipset 500 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming