MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 19/12

MrHockey - 18 December 2019 - 20:42

Äntligen ser en torsdagskupong ut som den ska göra. Landslagsuppehållet är över och SHL är tillbaka för fulla muggar. På Powerplay ska samtliga lag in i elden och redan i den första matchen bjuds vi på en magisk tillställning mellan Frölunda och Luleå. I tisdags prickade vi in åtta rätt för respektabla 1521 kronor. Mot nya framgångar!

Spela på Powerplay - klicka här!


Spelstopp: 18.59


1. Frölunda - Luleå 1
Scandinavium öppnar upp portarna för en hejdundrande tillställning när Luleå kommer på besök. “Bulans” björnar kommer med dubbla nederlag i ryggen mot Färjestad respektive Skellefteå. Norrbottningarna har inte riktigt stått att känna igen på slutet och nu saknas dessutom viktige Nils Lundkvist som laddar för JVM. Frölunda har i sin tur Lucas Raymond och Samuel Fagemo borta av samma anledning. Även fast göteborgarna gått tungt på slutet med tre förluster sista fyra får de gälla som favoriter framför hemmafansen. Här i “Lilla London” har Luleå skrinnat av isen med viktoria vid ett tillfälle på de senaste tolv försöken. Ettan först.


2. Linköping - Oskarshamn X
Linköping fick några extra dagars vila i och med att det inte spelade i tisdags. Det gjorde däremot Oskarshamn som stod upp bra hemma mot Rögle, men föll ändå med 1-2. Nu är det emellertid bortais och då är “Oket” inte mycket att hänga i julgranen. Utanför Be-Ge Hockey Center har Åhlunds blåvitröda krigare bara tagit fem ynka poäng på 13 matcher. Linköping är såklart ett bättre lag i grunden, men blir alldeles för betrodda av svenska folket. Berts ojämna lejon bör garderas omgående, helst med både krysset och tvåan.


3. Leksand - Färjestad 1
Liknande läge råder i Tegera Arena, men här är det gästerna som ser ut att gå mot en rejäl överstreckning. Färjestad knep förvisso fyra raka triumfer innan uppehållet där både Frölunda och Luleå besegrades under ordinarie tid. Firma Åslund, Lindqvist och Nilsson fortsätter att kasta in poäng i finrummet, samtliga återfinns på en topp 10-placering i poängligan. Leksand har gett ett betydligt piggare intryck under de 4-5 senaste omgångarna och var definitivt förtjänta av poäng borta mot Örebro i tisdags (förlust 2-4). Börje med värde-ettan och fyll på så långt kosingen räcker.


4. Rögle - Växjö 1
Växjö beger sig ner till Skåneland med vind i seglen. Lakers har bärgat poäng i fyra raka matcher och insatsen i 4-2-segern hemma mot Frölunda var stark. Viktor Fasth gjorde sin första start på flera veckor efter ett längre skadeuppehåll. Den finska backduon Ilari Melart och Miika Koivisto är kanske hela ligans bästa backpar. Rögle gjorde ingen vidare insats borta mot Oskarshamn. Skåningarna vann ändå med 2-1 vilket visserligen tyder på styrka i sig. Éric Gélinas skadade sig i den fighten och kommer inte till spel mot Växjö, Bondesson ersätter. Helt öppet på förhand där gaffeln (etta-tvåa) liras.


5. Malmö - Djurgården 2
Vi håller oss kvar i rikets sydligaste landskap. Malmö fick så äntligen segerjubla efter fem förluster i följd när HV71 lades på rygg i Kinnarps Arena. Imponerande av Peter Anderssons rödhökar som äntligen verkar ha fått ordning på defensiven. Sedan hjälper det såklart att Alsenfelt storspelar mellan stolparna just nu och bara släppt en puck på två kamper. Här lär han dock bli lite väl hårt ansatt. Arell och Lerby är fortsatt högst tveksamma till start och när då tunga Djurgården kommer på besök är känslan att Malmös backbesättning inte räcker till. Tvåan i utgång, men då den streckas hårt ska den i första hand ackompanjeras av ettan.


6. Brynäs - Örebro 2
Djurgårdens senaste offer Brynäs fick åka bananlåda tillbaka till Gävle i tisdags. “Tigrarna” såg mer ut som ett gäng tama kattungar på Hovet och blev helt utskåpade med 0-6. På hemmais har Sundquists manskap förvisso tagit elva av tolv pinnar på de senaste fyra matcherna. Värt att notera är dock att de var spelmässigt underlägsna både mot Linköping (3-1) och Växjö (4-3 efter sudden). Tabelltrean Örebro är också ligans tredje bästa lag på bortais. Med spelare som Ryan Stoa, Mattias Bromé och Sakari Salminen är Närke-laget ett ständigt hot. Läge att ta ställning i denna ovissa historia. Vi väljer Örebro. Spiktvåa!


7. Skellefteå - HV71 2
Ett ineffektivt HV71 fick se sig besegrade av Malmö hemma i Kinnarps Arena med 1-4 i tisdags. Målchanser saknades inte, men viljan att ta kampen framför en duktig Alsenfelt fanns inte där. Skellefteå knäppte rivalen Luleå på näbben med 3-2 efter straffar. Med tre spelare iväg på JVM har SAIK lånat in Magnus Isaksson från Hockeyettan-klubben Piteå och kallat upp Bert Robertssons son Simon från J20-laget. Även fast västerbottningarna stod för en strålande insats mot Luleå kan en streckning på över 50 procent inte köpas. Gästerna är trots allt ett bättre hockeylag. Läge att skippa ettan helt och gå för värdet som finns till höger. X2!


8. Oscar Möller - Simon Önerud X
I head-to-head-kampen mellan Skellefteås Oscar Möller och HV:s gamla guldgosse Simon Önerud lockar krysset först och främst. Historiskt sett är Möller en notorisk målskytt, men produktionen har stannat av i takt med åldrandet. 30-åringen lirar fortfarande runt 18 minuter per match och har en nyckelroll i powerplay tillsammans med Jocke Lindström. Båda dessa herrar har noterats för nio mål på 25 matcher. De åtta senaste gångerna när dessa gäng stött på varandra tidigare har det endast gjorts fler än fyra mål, under ordinarie tid, en gång. Därmed ingen vild gissning att det blir målsnålt ännu en gång. Spika av krysset.


Kupongens kassaskåp


Örebro
Örebro är ingen given segrare borta mot Brynäs, men då vi jagar skrällar på annat håll får Erikssons mannar full förtroende i Monitor ERP Arena.


Varningens finger!


Leksand
Färjestad ska inte känna sig alltför säkra på seger då Leksand fått upp farten mot slutet. Hemma i Tegera Arena ståtar de vitblåa med två raka trepoängare och värdet på ettan ser ut att bli alldeles för bra för att inte syna.


144 rader
1. Frölunda - Luleå 1x
2. Linköping - Oskarshamn 1x2
3. Leksand - Färjestad 1x2
4. Rögle - Växjö 12
5. Malmö - Djurgården 12
6. Brynäs - Örebro 2
7. Skellefteå - HV71 x2
8. O.Möller - S.Önerud x

Spela på Powerplay - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming