Fyra matcher från Premier League inleder lördagens Stryktips. Londonderbyt från huvudstadens västra delar sticker ut lite extra där Pontus Jansson och Dejan Kulusevski drabbar samman. Nio spännande matcher från The Championship tar oss sedan i mål. Mot 13 gröna bockar!


TV: Nu går vi för 13 rätt på Stryktipset!

 

Spelstopp: 15:591. Brentford - Tottenham 2
Som en blixt från klar himmel förlorade Tottenham mot Brighton och gjorde återigen striden om fjärdeplatsen till ett getingbo. När Spurs klickar på alla cylindrar är gästerna oerhört svårstoppade, men lägstanivån har samtidigt svikit Contes gäng tidigare. Med mängder av motivation får de liljevita utgångstipset på Brentford Community Stadium, men Brentford ska inte underskattas. Fem segrar på de sex senaste är starka papper och större under har skett än att Pontus Jansson och company grejar en pinne mot Kulusevski med kamrater. X2 på större system.

2. Manchester City - Watford 1
Tennissiffror är att vänta på Etihad där Manchester City och Watford drabbar samman. The Hornets har fått totalt 0-14 (!) i brakan på sina två senaste besök på denna arena och i princip talar för att det blir annorlunda den här gången. Man City har en kommande Champions League-semifinal mot Real Madrid att ta hänsyn till, men den ska inte hindra de ljusblå från att köra över sina motståndare. Pep kan kasta in reservlaget och ändå vinna med stora siffror. Glasklar etta i Eastlands.

3. Leicester - Aston Villa 2
Även Leicester är ett lag med viktigare uppgifter runt hörnet. Rävarna har en stundande semifinal i Europa Conference League på torsdag och Brendan Rodgers har inte varit sen med att vaska ligamatcher för att satsa på kontinentalspelet. Då går det inte att ställa sig bakom en överstreckad etta. Aston Villa har fått gott om vila i benen och lär vara revanschsugna efter fyra raka förluster innanför västen. Spelmässigt har gästerna varit klart bättre än vad resultaten visar och här gillas den lågt streckade tvåan väldigt mycket. Tänkbar spik!

4. Norwich - Newcastle 2
Norwich kämpar på i bottenstriden men kommer av mycket att döma inte lösa kontraktet. Offensiven är tam och när Kanariefåglarna måste öppna upp sig mot ett Newcastle med momentum riskerar de att bli straffade via omställningar. Skatorna kommer till Carrow Road med tre raka segrar och Eddie Howe har verkligen fått besökarna att prestera på en högre nivå sedan han tog över skutan. Kommer de svartvita upp i ansenlig nivå i Norfolk åker de hem med hela kakan. Tvåan lämnas allena.

5. Bournemouth - Fulham 1
Seriefinal från Dorset där Bournemouth bör vara klart mer motiverade än Fulham. Detta då The Cottagers säkrade uppflyttning till Premier League via 3-0 mot Preston. Risk för baksmälla finns här men vi vill samtidigt slå ett slag för gästernas stora kunnande. Bournemouth stod för en stark prestation i 3-0-segern mot Coventry men det har annars varit lite si och så med insatserna under våren. Ettan går i första hand men tillåter finanserna är det inte fel att låta tvåan agera följeslagare på större system.

6. West Bromwich - Coventry 2
West Bromwich skämde ut sig senast mot Nottingham (0-4) och där gick troligtvis tåget till playoff för The Baggies. Steve Bruce har inte klarat av att få ut det stora kunnandet som finns i truppen och här varnar vi för ytterligare ett snedsteg. Coventry föll tungt senast mot Bournemouth men har sett klart förbättrade under våren. The Sky Blues trivs med den förväntade matchbilden på The Hawthorns och vi lockas klart mest av värdet till höger. X2 är ett fräckt val som rensar bort mängder av kuponger.

7. Swansea - Middlesbrough 2
Lite i skymundan har Swansea blandat sig i kampen om playoff-platserna under våren. Det blir samtidigt oerhört svårt att nå topp 6 efter två raka oavgjorda kamper. Senast tappade walesarna 4-1 till 4-4 mot Reading och Middlesbrough blir en flera resor svårare uppgift. Boro kommer visserligen från blott en pinne på sina fyra senaste, men Wilders aggressiva spelstil bör samtidigt passa Swansea illa. När tvåan ser ut att erbjuda smaskigt spelvärde är det inte alls fel att hämta spikklubban. Boro vinner!

8. Birmingham - Millwall 2
Millwall räckte inte hela vägen fram till playoff i fjol men den här säsongen kan det mycket väl gå vägen. Sju poäng på de tre senaste vittnar om detta och här har Lejonen en ytterst tacksam uppgift framför sig. Ett utcheckat Birmingham står på andra sidan och Millwall vann det vändande mötet med 3-1. Blånäsorna kommer från tre raka förluster och har i dessa fighter släppt in hela tolv mål. Det håller inte någonstans och här åker värdarna på säsongens andra käftsmäll mot Millwall. Singlad tvåa.

9. Hull - Reading 2
Reading har stått för en stark spurt under Paul Ince och kan denna lördag säkra kontraktet om allt går vägen. Upphämtningen från 1-4 till 4-4 mot Swansea var mäktig där spelare som McIntyre och Joao klev fram. Det ska duon kunna göra även mot ett Hull som inte längre har något att spela för. Nykomlingarna förtjänar beröm för att de redan löst kontraktet, men mot slutet har insatserna varierat kraftigt. Den hårt streckade ettan lockar inte alls, gå istället all in på värdet i österled. X2!

10. Peterborough - Nottingham 2
Nottingham har vunnit sex av sina sju senaste och är ännu inte avsågade från en direktplats till Premier League. Sherifferna behöver dock göra rent hus under återstoden av säsongen för att det ska gå vägen. Peterborough är en lämplig uppgift, men det ska samtidigt brasklappas för att The Posh har chans att klara sig kvar. Nivåskillnaden denna lördag är dock påtaglig och vi har svårt att se värdarna klara mer än ett kryss. X2 spelas med hänsyn till värdet då tvåan blir hårt åtgången.

11. Stoke - QPR X
Queens Park Rangers bröt en negativ trend när de slog Derby på hemmaplan med 1-0. Spelmässigt var insatsen däremot inte mycket att hurra över och även om gästerna har chans på playoff är känslan att det ska mycket till för att det ska gå vägen. Redan under lördagen väntar ett tufft test när Stoke står på andra sidan. The Potters har ingenting att spela för, men mot ett notoriskt ojämnt QPR ska de rödvita absolut inte räknas bort. Måla tvärs över i en kamp där vad som helst kan hända.

12. Sheffield United - Cardiff X
Sheffield United visar darrig form när det gäller som mest. Bara tre triumfer på de elva senaste vittnar om detta och The Blades har framför allt bekymmer i de offensiva leden där samtliga anfallare dras med skadebekymmer. Då är vi inte intresserade av att lita blint på en övervärderad etta. Cardiff kan mer än vad tabellen visar och lyckas walesarna komma upp i närheten av sin högstanivå på Bramall Lane är mycket vunnet. Som strecken sitter är hela spannet och skrälljobb rätt väg att gå.

13. Derby - Bristol City X
Derby har kämpat länge och väl, men efter veckans förlust mot QPR blev degraderingen ett faktum för Rooney och company. Hur The Rams hanterar avslutningen på säsongen återstår att se, men värdarna är ingen favorit vi vill hålla i handen denna lördag. Bristol City har spets i Andreas Weimann som på egen hand kan skjuta ett sargat Derby i sank. The Robins är inte mycket att skriva hem om på bortagräs, men här vill vi trots allt inte blunda för högersidan. Om råd alla tecken.

Kupongens kassaskåp
Manchester City
Ettan är solklar på Etihad och här är det inte läge att slösa med garderingar. Manchester City gör processen kort med Watford.

Varningens finger!
Cardiff
Sheffield United saknar samtliga anfallare och är en favorit i fara mot Cardiff. Walesarna kan mycket i sina bästa stunder och ska inte räknas bort på Bramall Lane.144 rader
1. Brentford - Tottenham 2
2. Man City - Watford 1
3. Leicester - Aston Villa 2
4. Norwich - Newcastle 2
5. Bournemouth - Fulham 1
6. West Brom - Coventry x2
7. Swansea - Mboro 2
8. Birmingham - Millwall 2
9. Hull - Reading x2
10. Peterbor. - Nottingham x2
11. Stoke - QPR 1x2
12. Sheffield U - Cardiff 1x2
13. Derby - Bristol City 1x

864 rader
1. Brentford - Tottenham x2
2. Man City - Watford 1
3. Leicester - Aston Villa 2
4. Norwich - Newcastle 2
5. Bournemouth - Fulham 12
6. West Brom - Coventry x2
7. Swansea - Mboro 2
8. Birmingham - Millwall 2
9. Hull - Reading x2
10. Peterbor. - Nottingham x2
11. Stoke - QPR 1x2
12. Sheffield U - Cardiff 1x2
13. Derby - Bristol City 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

This is the stats tab
This is the post tip