Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 7/11

Tipsexperten - 6 November 2020 - 07:29

I sann Stryktips-anda hämtas samtliga bidrag från Storbritannien. Hårt betrodda favoriter ser ut att hittas på Stamford Bridge, Olympic Stadium samt Vicarage Road. Då gäller det att hitta rätt favorit att fälla. Mer om detta hittar ni i vår analys nedan, häng med!

Spelstopp: 15:59

STRYKTIPSET 7/11
1. Chelsea - Sheffield United 1
Edouard Mendy har kommit in som en frälsare för Chelsea. Efter flera usla prestationer från spanjoren Kepa skrek Chelsea-anhängarna efter en ny burväktare och in plockades en relativt okänd Edouard Mendy från Rennes. Passande nog ställdes senegalesen mot sin gamla klubb under onsdagen och höll nollan intakt för femte matchen i följd. En skaplig skillnad gentemot vad Kepa bidrog med under säsongsupptakten. Utöver det börjar de offensiva pusselbitarna falla på plats och nog ska The Blues klara sig utan den corona-drabbade Kai Havertz som haft en skakig inledning i England. Mot ett formsvagt Sheffield United lutar det åt ännu en hållen nolla för Mendy och seger för Chelsea. Bergetta!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Crystal Palace - Leeds 2
Wilfried Zaha har visat ruskigt fin form inledningsvis och i stort sett burit Crystal Palace på sina axlar. The Eagles är visserligen solida bakåt men Leeds brutala intensitet blir svårhanterligt. Kalvin Philips och Rodrigo är två tunga avbräck men med den formstarka duon Hélder Costa och Patrick Bamford tillgängliga ska Marcelo Bielsas manskap alltjämt ha goda möjligheter. Tvåan ser även ut att erbjuda fint spelvärde och om så blir fallet är spiken ett fullt rimligt alternativ. Finns ytterligare tecken att tillgå är krysset inget dumt sällskap.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. West Ham - Fulham 1
Det har knappast varit någon förtroendeingivande inledning från Fulham. Men kvalitet har hämtats i form av den inlånade duon Ademola Lookman samt Ruben Loftus-Cheek och senast hämtades säsongens första viktoria. Förvisso stod ett lika uddlöst West Bromwich för motståndet då. Det har knappast varit frid och fröjd omkring West Ham heller under det senaste året. Däremot har det sett klart bättre ut på senare tid men likt mot Liverpool förväntas den formstarke Michail Antonio saknas. Sannolik etta men då denna av allt att döma blir hårt betrodd målar vi på med samtliga tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Norwich - Swansea 1
Efter ett minst sagt misslyckat försök i Premier League är Norwich tillbaka i The Championship. En nivå som passar Daniel Farkes manskap utmärkt. Bland annat bygger Teemu Pukki upp sitt självförtroende efter en blytung vårsäsong för finländaren. Med 14 poäng på de senaste sex omgångarna har The Canaries klättrat upp till en tredjeplats och nu väntar tvåan Swansea. Walesarna hade ett väldigt intressant transferfönster där bland andra Wolves-duon Ryan Bennett och Morgan Gibbs-White plockades in. Den sistnämnda är visserligen skadad och kommer inte vara tillgänglig till detta möte men Svanarna har presterat även i 20-åringens frånvaro. Här blir det däremot tufft för walesarna och vi inleder från väst.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Birmingham - Bournemouth 2
Bournemouth åkte på säsongens första förlust när The Cherries begav sig till Hillsborough tidigare under veckan och det var en oturlig sådan. I övrigt är det mycket positiva besked hos de rödsvarta där bland annat kvalitetsspelarna Jefferson Lerma och David Brooks nyligen återvänt från rehabilitering. För Birminghams del lämnar offensiven alltjämt mycket övrigt att önska. Kollapsen hemma mot bottenlaget Wycombe var under all kritik och här får Blånäsorna det tufft. Tvåan är en given utgång.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Brentford - Middlesbrough 1
Trots en briljant inledning från nyförvärvet Ivan Toney har Brentford inlett säsongen trevande. Med tio mål på lika många matcher toppar 24-åringen skytteligan och fjolårets skyttekung Ollie Watkins är ett minne blott. Det blir således väldigt intressant att se hur Toney står sig mot Middlesbroughs solida försvar. Med blott fem insläppta har Neil Warnocks manskap släppt in minst mål i hela ligan efter tio spelade omgångar och senast Boro torskade var i premiärmötet mot Watford. Vi helgarderar!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Blackburn - QPR 1
Likt Brentford har en formstark Adam Armstrong inte varit tillräckligt för Blackburn. Elva poäng på tio omgångar gör att Rovers befinner sig på undre halvan och för att strö salt på såret har ovan nämnda Armstrong ådragit sig en mindre skada. 24-åringen saknades i 0-0-mötet mot Middlesbrough och det är fortfarande oklart huruvida skyttekungen finns tillgänglig redan här. QPR har klättrat förbi sin motståndare i tabellen efter segrar mot Derby samt Cardiff. Men kvaliteten i spelartruppen är klart sämre jämfört med i fjol och senast Londonklubben vann ett inbördes möte på Ewood Park var 1999. Halvgarderingen åt väst räcker gott och väl.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Huddersfield - Luton 2
Luton fortsätter att få med sig positiva resultat mot lag från undre halvan. The Hatters fem segrar har kommit mot Barnsley, Derby, Wycombe, Sheffield Wednesday och nu senast Rotherham. Huddersfield är ett lag som faller in i samma kategori som ovan nämnda lag. Visst har The Terriers inlett årets upplaga betydligt mycket bättre än fjolårets men utan skyttekungen Karlan Grant och Arsenal-lånet Emile Smith-Rowe ställer vi oss frågandes till truppens kvalitet. Tvåan är en intressant chansspik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

9. Rotherham - Preston 2
Rotherham har inte gjort något större avtryck under säsongsinledningen och mycket talar för en tuff kamp omkring giljotinen för nykomlingarna. Ett stort frågetecken riktas till offensiven där inte minst Freddie Ladapo haft svårt att anpassa sig till The Championship. Preston har haft en minst sagt absurd säsongsupptakt. Hemma på Deepdale, där The Lilywhites i vanliga fall är väldigt solida, har noll poäng inkasserats medan 13 av 15 möjliga pinnar har plockats på resande fot. Sådan absurd skillnad kommer självfallet jämnas ut under en hel säsong men här finns alla möjligheter till att förbättra bortastatistiken ytterligare. Tvåan spikas!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

10. Watford - Coventry 1
Watford kliver in till detta möte som tydliga favoriter när nykomlingarna Coventry gästar på svårspelade Vicarage Road. The Hornets blir inte enklare att hantera då spelare som Will Hughes,Troy Deeney samt Andre Gray nyligen återvänt från deras rehabilitering. Den sistnämnda kommer visserligen från en tung fjolårssäsong men i The Championship har 29-åringen ett utmärkt förflutet och vann bland annat skytteligan säsongen 2015/16. Coventry har dock presterat klart bättre än den unga tabellen indikerar. Bland annat togs en färsk skalp mot ligaledarna Reading. Den enskilda poäng som hämtats utanför St. Andrew’s Stadium rättfärdigar inte heller laget prestationer på resande fot. Då ettan streckas hårt ackompanjeras denna med krysset.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

11. Sheffield Wednesday - Millwall X
Sheffield Wednesday tog en fin skalp hemma mot Bournemouth i tisdags men de frågetecken som råder offensivt klarnade knappast upp. Matchens enda mål kom från straffpunkten och The Owls senaste spelmål kom för snart en månad sedan i 1-2-nederlaget mot Brentford. Millwall är dessutom väldigt solida bakåt och undantaget den tveksamma prestationen mot Huddersfield har The Lions gjort det riktigt bra. Det lutar åt en målsnål historia och vi bankar på att Millwall inte reser härifrån lottlösa - X2!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

12. Nottingham - Wycombe 1
Nottingham klev in till årets upplaga med höga förväntningar men Forest har inte alls fått det att stämma inledningsvis. Mot nykomlingarna Coventry säkrades däremot tre viktiga poäng men det var knappast en övertygande insats det heller. Det dröjde fram till den sjätte tilläggsminuten innan Lyle Taylor satte avgörandet från straffpunkten. Den notoriska målskytten har annars haft svårt att komma tillrätta i sin nya klubb och mer finns även att önska från Fulham-lånet Anthony Knockaert. Wycombe kommer till detta möte med fin form men det ska inte läsas för mycket in i det smala exemplaret på två segrar och en oavgjord. Faktum är att gästerna har en extremt begränsad trupp och vid rimlig fördelning spikar vi ettan.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

13. Derby - Barnsley X
Det fortsätter vara kaotiskt i Derby även efter att Wayne Rooney återvände från sin självisolering. Blott en seger efter tio omgångar gör att The Rams har ligans sämsta poängskörd och endast Sheffield Wednesdays poängavdrag håller de vitsvarta från jumboplatsen. Sedan har inte Barnsley gjort något större avtryck på bortamark och någon seger har det ännu inte blivit utanför Oakwell Stadium för The Tykes. Dessutom har gästerna fortsatt tunga skadeproblem där bland annat den målfarlige Cauley Woodrow återigen förväntas vara otillgänglig. Krysset först och spelvärdet åt öst följer med strax därefter.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Chelsea
Visserligen streckas Frank Lampards manskap upp i högsta laget men Sheffield United har inte alls fått till det inledningsvis. Detta samtidig som Chelsea ser riktigt trygga ut med Edouard Mendy mellan stolparna.

Varningens finger!
Fulham
Baseras framförallt på att West Ham ännu inte förtjänar det höga förtroende som tilldelas. The Hammers har trots allt bara vunnit två av de inledande sju omgångarna och stod bland annat för en riktig plattmatch i premiäromgången.

144 rader
1. Chelsea - Sheffield U 1
2. Crystal P - Leeds 2
3. West Ham - Fulham 1x2
4. Norwich - Swansea 1
5. Birmingham - Bournem. 2
6. Brentford - Mboro 1x2
7. Blackburn - QPR 1x
8. Huddersfield - Luton 2
9. Rotherham - Preston 2
10. Watford - Coventry 1x
11. Sheffield W - Millwall x2
12. Nottingham - Wycombe 1
13. Derby - Barnsley x2

864 rader
1. Chelsea - Sheffield U 1
2. Crystal P - Leeds x2
3. West Ham - Fulham 1x2
4. Norwich - Swansea 1x
5. Birmingham - Bournem. 2
6. Brentford - Mboro 1x2
7. Blackburn - QPR 1x
8. Huddersfield - Luton 2
9. Rotherham - Preston 2
10. Watford - Coventry 1x
11. Sheffield W - Millwall x2
12. Nottingham - Wycombe 1
13. Derby - Barnsley x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1 asian 0
2.00
18:00  Polen - Slovakien
Fotbolls-EM - EM - 1
1.80
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - EM - Hörnor
1.95
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Spanien tidig hörna
1.95
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
17:29  Topptipset 500 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming