Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Fredag 13/11

Tipsexperten - 13 November 2020 - 07:57

Fredagens Topptips står för dörren och erbjuder en salig blandning från världens alla hörn. VM-kval och andraliga-fotboll från Sydamerika och dessutom ska vi göra enstaka nedslag i England, Nederländerna och Spanien. Nu kör vi!

Spelstopp: 20:44

Topptipset tips 13/11

1. Colombia - Uruguay 1
Det smäller redan i inledningen där Luis Suárez Colombia välkomnar Luis Suárez Uruguay. Den förstnämnda gör här sin första samling med det colombianska landslaget medans den sistnämnda är vida känd vid det här laget. Cavani är också åter som lekkamrat på topp, men känslan är att Uruguay i vilket fall som helst kommer att få de tufft i Barranquilla. Rodríguez, Zapata och Muriel är en ruskig anfallstrio som dessutom besitter fin form och håller sig värdnationen runt 50 procent kan ettan gott stå på egna ben.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Chile - Peru 2
Chile är inte lika bra som de var förr och bakom storstjärnorna Vidal och Sánchez är återväxten klen. Pinnen som togs senast mot Colombia var en småturlig sådan och dessförinnan noterades La Roja för en torsk mot Uruguay. Det lär heller inte bli enkelt när Peru kommer på besök. Carrillo och Cueva är två finurliga lirare hos gästerna som nu får en löpvillig anfallare framför sig i form av Lapadula. Den före detta Milan-spelaren tillhör numera Peru och kan säkerligen tillföra en extra dimension. Här finns fin utdelning att skörda, skippa ettan.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Brasilien - Venezuela 1
En av veckans klaraste spikar härnäst. Brasilien har imponerat stort i de två inledande matcherna och kommer att ta sin tredje raka seger när Venezuela kommer på besök. Att gästerna ska kunna stå emot Neymar, Jesus, Firmino, Richarlison och Vinícius Júnior är inte troligt och det här är endast en kamp där Brasilien bestämmer hur stora segersiffrorna ska bli. Ettan är en stålspik och kräver inga garderingar, det finns bättre ställen på bongen att lägga dem på.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Bolton - Salford City 2
Över till England och League Two. Bolton var förr ett habilt Premier League-lag med bland andra Johan Elmander i spetsen, men det är en svunnen tid. Ekonomin har varit fullständigt körd i botten sedan länge och numera speglar sig värdarna i botten av den engelska fjärdedivisionen. Sorgligt, men sant och uppgiften under fredagen är inte en enkel sådan. Salford City visar god form för stunden med två raka tävlingssegrar och ligger betydligt högre upp i tabellen jämfört med Bolton. Här tar besökarna ytterligare kliv, X2.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. FC Oss - FC Eindhoven 1
FC Oss visar inte mycket för stunden men här stärks värdarna av att ett par namn återkommer i matchtruppen. Bland de märks framför allt målskytten Philippe Rommens. Belgaren betyder mycket för Oss och han höjer slagstyrkan avsevärt med sin närvaro. FC Eindhoven blandar och ger en hel del, men i sina bästa stunder kan gästerna spela jämnt mot de flesta motstånd den här serien har att erbjuda. I en på förhand öppen batalj gör sig gaffeln allra bäst.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Real Zaragoza - Real Oviedo X
Segunda División avslutar kupongens europeiska bidrag med ett möte mellan två kombattanter som hittills kämpat med kontinuiteten. Real Oviedo och Real Zaragoza besitter egentligen nog med kvalitet för att befinna sig högre upp i tabellen, men när herrskapen tillsammans presenterar totalt fem vinster på 21 matcher är det inte svårt att förstå varför tabellens nedre halva är spegelbilden. En eventuell seger på något håll kan mycket väl betyda starten på en formtopp och här bör samtliga tecken smygas med fortast möjligt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Avaí - Paraná X
Ovisst också i Brasiliens första kamp där Avaí tar emot Paraná. Värdarna är nykomlingar från finrummet där de fick stryk i var och varannan match, men hittills har de inte visat är det är tal om ett direkt återtåg. Målskyttet måste förbättras och visst ska det kunna slinka en åtminstone en balja när Paraná står för motståndet. Det ska dock sägas att besökarna slagit Avaí i de två senaste inbördes tävlingsmötena och då det är långt ifrån omöjligt att den historien upprepar sig här är alla tecken med från start.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Oeste - CRB AL 1
Kupongen avslutas med tabelljumbons Oestes välkomnande av CRB AL. Värdföreningen har hittills haft en hädisk säsong med endast en viktoria, men poängen som togs senast mot serieledarna Chapecoense kan definitivt ha gjutit mod i Oeste. Än är hoppet om nytt kontrakt inte kört och mot ett CRB som förlorat fyra raka fajter på resande fot ska vänstersidan ses som trolig. 1X ramar in både Brasilien och kupongen i sann Franz Jäger-anda.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Brasilien
Venezuela har inte mycket att säga till om i det sydamerikanska VM-kvalet och mot ett överlägset Brasilien får gästerna fokusera på att frejda det egna målet.

Varningens finger!
Peru
Svenska folket streckar på Chile i godan ro, men då passar vi på att vända på klacken. Värde och kunnande talar för Peru och ska det bli tal om utdelning på kupongen är X2 vitalt.

144 rader
1. Colombia - Uruguay 1
2. Chile - Peru x2
3. Brasilien - Venezuela 1
4. Bolton - Salford City x2
5. FC Oss - FC Eindhoven 12
6. Zaragoza - Oviedo 1x2
7. Avaí - Paraná 1x2
8. Oeste - CRB AL 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Danmark - Finland
Fotbolls-EM - EM - 1 + hålla nollan
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming