Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Fredag 3/12

Tipsexperten - 3 December 2021 - 09:21

Fredagens Topptips bjuder in till två ruskigt intressanta bataljer. Fulham mot Bournemouth och Benfica mot Sporting sticker onekligen ut från mängden. La Liga, Bundesliga, Eredivisie, Jupiler League och Segunda División är övriga ligor att besöka. Nu kör vi!


Spelstopp: 19:59

Till Svenska Spel

1. Fulham - Bournemouth 1

Seriefinal från The Championship där ligans två bästa lag drabbar samman. Fulhams offensiv är bäst i klassen med 49 (!) gjorda mål på 20 matcher. Det är ett alldeles enastående facit och bäst av alla har Aleksandar Mitrovic varit. Serben har dundrat in 21 pytsar och toppar med det skytteligan i överlägsen stil. Bournemouth har förlorat två matcher så här långt, minst av alla i The Championship, men här lutar vi åt att det tredje nederlaget kommer. Fulham är urstarka på Craven Cottage och till trevlig procent är ettan en utomordentlig spik.


2. Granada - Alavés 1

Ångestladdad drabbning från La Ligas nedre regioner. Granada har haft en hädisk säsong så här långt, men vi tror samtidigt att andalusierna har större möjlighet att lyfta från bottenstriden än gästande Alavés. John Guidetti hittade målet i veckans cupspel, men svensken och hans kamrater är sällan att räkna med på resande tass. Bara en seger på sex försök i denna spelform vittnar om detta. Granada har ett par tunga avbräck, men vi tror att fördelen av hemmaplan ska spela stor roll denna afton. Ettan singlas, om än med viss darr på ribban.


3. Union Berlin - RB Leipzig 2

Jesse Marsch har hittills haft svårt att få RB Leipzig att flyga. Tjurarna är segerlösa på bortagräs under säsongens gång och ska det bli tal om spel i Champions League nästa säsong behöver Forsberg och company lägga i en högre växel. Kunnandet är skyhögt i truppen, men ett varningens finger ska utfärdas för Union Berlin. Die Eisernen har cementerat sig som ett lag för den övre halvan i Bundesliga och hemma på Stadion An der Alten Försterei är värdarna inte lätta att tas med. Gubben (etta-tvåa) spelas i en förmodat målrik tillställning.


4. Benfica - Sporting X

Derby de Lisboa härnäst där Sporting äntligen är på samma nivå som Benfica och Porto. De grönvita tog som bekant hem ligatiteln i fjol och det går ingen nöd på formen hos gästerna som radat upp segrar den senaste tiden. Benfica är fast beslutna om att ta tillbaka tronen, men detta är bland de svåraste uppgifterna som går att ställas inför. Darwin Núnez är en möjlig matchvinnare för Örnarna, men har han en dålig dag ska Sporting inte räknas bort. Helst alla tecken i Lissabon.


5. Portimonense - Porto 2

Porto parkerar in som serieledare i Primeira Liga, men både Benfica och Sporting flåsar Drakarna i nacken. Sergio Conceicaos mannar har ännu inte tagit stryk på bortaplan, något vi inte tror de gör denna gång heller. Med det sagt ska Portimonense inte underskattas. Värdarnas solida defensiv har hittills räckt till en plats på den övre halvan och att Porto bara ska städa av grabbarna från Algarvekusten är inte troligt. Krysset bör finnas med bredvid den hårt streckade tvåan.


6. Groningen - Zwolle X

Hård streckning förekommer även i Nederländerna där tipparna verkar övertygade om att Groningen kör över Zwolle. Vi är dock inte lika sålda på ettan. Daleho Irandust och hans kompanjoner har bara vunnit en hemmamatch så här långt och det är inget som bjuder in till att lita på den sönderstreckade ettan. Zwolle har haft offensiva problem under inledningen, men Blåfingrarna är ändå betydligt bättre än vad tabellen visar. Groningen är en favorit i fara och därför föredras hela spannet.


7. Sint-Truiden - Royale Union Saint-Gilloise 2

Royale Union Saint-Gilloise toppar Jupiler League som nykomlingar och bara det är en bedrift i sig. Gästerna har vräkt in mål och serieledningen är på intet sätt orättvis. Senast blev det dock klar torsk mot ett beskedligt OH Leuven och att Saint-Gilloise är på väg in i en sämre period ska inte sopas under mattan. Sint-Truiden har bland annat slagit både Mechelen och Royal Antwerp den senaste tiden, insatser som skvallrar högt om värdarnas enorma kunnande. Gubben är ett lämpligt val.


8. Huesca - Valladolid 2

Nykomlingsmöte från Segunda División där både Huesca och Valladolid hoppas ta sig tillbaka till La Liga, samma serie de i fjol trillade ur. Huesca har stått för en svag inledning och bara en seger på de åtta senaste innebär också att värdarna befinner sig i en rejäl formdipp. Valladolid visar betydligt mer för dagen och kan de lilavita hitta upp i närheten av sin högstanivå under fredagen får Huesca svårt att stå emot. Ronaldos hjältar tar ytterligare ett steg mot toppstriden. X2 räcker.


Kupongens kassaskåp

Fulham

Fulham besitter The Championships främsta offensiv och den tror vi fäller avgörandet i seriefinalen mot Bournemouth. Ettan är en trevlig spik.


Varningens finger!

Zwolle

Groningen har inte alls fått till det på eget gräs och vi kan inte svälja ettans enorma förtroende. Zwolle måste finnas med på kupongen.

Till Svenska Spel

144 rader
1. Fulham - Bournemouth 1
2. Granada - Alavés 1
3. Union Berlin - Leipzig 12
4. Benfica - Sporting 1x2
5. Portimonense - Porto x2
6. Groningen - Zwolle 1x2
7. S-Truiden - Saint-Gilloise 12
8. Huesca - Valladolid x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Caen - AC Ajaccio
Fotboll - Ligue 2 - 2 +0 (asian)
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Kamerun - Komorerna
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1 asian -2,5
1.65
20:45  Caen - AC Ajaccio
Fotboll - Ligue 2 - 2 +0 (asian)
1.80
20:45  Blackburn - Middlesbrough
Fotboll - The Championship - X
3.30
20:00  Marocko - Malawi
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 2 asian +1,5
1.70
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - Bergmans succétåg (unik)
Insats: 350 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Mantorp 24/1
Insats: 720 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Måndag 24/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Mantorp 24/1
Insats: 200 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

Livestreaming