Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Måndag 12/7

Tipsexperten - 12 Juli 2021 - 07:37

Måndagens kalas kickas igång med en duo allsvenska fajter där hemmalagen ges goda chanser på Guldfågeln Arena respektive Örjans Vall. Därefter kliver vi över till oljeriket i väst där sex möten från den norska andradivisionen, OBOS-ligaen, ska synas i sömmarna. Siktet är som vanligt inställt på åtta gröna bockar!

12 & 13 på Stryket, 13 just nu på EU (söndag) & 8 på Topptipset!
Häng med i vårt Tillsammans-lag!
100 kr andelen för del i stort Topptipset-system – klicka här för köp din andel i laget!

Spelstopp: 17:59

Till Svenska Spel

1. Kalmar FF - Häcken 1
Kalmar FF är pånyttfödda under Henrik Rydströms ledarskap och trivs dessutom bäst hemma i Småland. På Guldfågeln Arena har de rödklädda ännu inte förlorat denna säsong och har därför goda möjligheter att tvåla till bortasvaga Häcken. Gästerna från Hisingen har ersatt tidigare huvudtränaren Andreas Alm med norske Per-Mathias Högmo och inledde återstarten av Allsvenskan på bästa sätt när AIK besegrades. Denna gång väntar dock en prövning av det svårare slaget. KFF ser som sagt spännande ut med Rydström vid rodret och klaffar spelet för Fröling, Romario och company kan de mycket väl gå vinnande ur denna duell. 1 först, X sen.

2. Halmstad - Djurgården X
Halmstad går knappast säkra i Allsvenskan då endast tre poäng separerar hallänningarna från jumboplatsen, men med tanke på de fina prestationer som laget stått för hittills denna säsong talar det mesta ändå för att de kommer att klara sig kvar i finrummet. Bland de som stuckit ut i positiv bemärkelse hos de blåklädda finns framför allt MFF-lånet Marcus Antonsson, som räddade poäng mot Bajen senast. DIF kommer att slåss om Lennart Johanssons Pokal denna säsong, men har haft stora problem på naturgräs – ett exempel på det är Järnkaminernas förlust mot Degerfors på Stora Valla innan EM-uppehållet. Aslak Witry och company kommer att tvingas slita ont på Örjans Vall och hemmaskrällen kan knappast uteslutas. Alla tecken.

3. KFUM Oslo - Start 1
Vi lämnar Svedala och ägnar oss åt fotboll från den norska andraligan resten av denna måndag. KFUM-Oslo åkte på respass mot serietreorna Fredrikstad senast. “Kameratene” från oljerikets huvudstad stod dock för en fin insats ska sägas, och behöver inte skämmas över uddamålsförlusten. Denna gång väntar förra säsongens Eliteserie-gäng Start, som efter degraderingen från högstaligan tappat tongivande spelare som Kasper Skaanes och svenske Kevin Kabran. Hemmalaget, med skicklige Tore Sörås som mittfältsmotor, ska ges goda chanser till poäng hemma på KFUM Arena och målandet börjar därmed från vänster. Fortsätt så länge stålarna räcker, helst hela vägen.

4. Bryne - Sogndal 2
Sogndal var efter den föregående succésäsongen nära att kvala sig upp till Eliteserien, men föll på målsnöret när Mjöndalen blev för svåra. Denna upplaga av OBOS-ligaen har börjat i moll för gästerna från utkanten av Bergen, som har blott tolv poäng inspelade efter tio omgångar. Men sett till kapacitet hålls ändå de vitklädda resenärerna snäppet högre än hemmalaget, så när tipparna ser ut att luta sig väl hårt åt vänster är det tvåan som är första tecken att plitas ned. Bryne lägger knappast beslag på samtliga tre pinnar mot klasspelare som Akor Adams och de kantspringande bröderna Kristoffer och Andreas Hoven. X2 torde räcka.

5. Grorud - Aalesund 2
Den förre Bajen-spelaren David Fällmans Aalesund ångar på i den norska andraligan och bortsett från en slätstruken 0-0-match mot Sandnes senast har det blivit idel segrar under andra halvan av juni för AFK. Grorud kan inte skryta med samma resultatrad då de blågula från huvudstaden endast vunnit en av sina sex senaste matcher. Det luktar trubbel för Aksel Bergos mannar som vid förlust hemma på Grorud Matchbane riskerar att dras allt närmare bottenstriden. Till cirka 60 procent kan tvåan gott singlas.

6. Raufoss - Fredrikstad 2
Treorna Fredrikstad kan ha hittat tillbaka till vinnarspåret igen efter den viktiga segern mot KFUM Oslo i den senaste omgången. Siktet är alltjämt inställt på spel i den norska fotbollens finrum nästa säsong och hjälten från senast, Thomas Drage, är en av de mer rutinerade spelarna som ska göra skillnaden för FFK. Raufoss är förvisso ingen strykpåse, vilket inte minst 4-1-segern mot Bryne senast vittnar om, men Christian Johnsens gulklädda mannar är på tok för ojämna för att utmana om topp 5 för tillfället. Värdet till höger är alldeles för bra för att blunda för och tvåan måste därmed lämnas allena, med viss darr på ribban ska sägas.

7. Strömmen - Stjördals-Blink X
Stjördals-Blink slog bottenlaget Grorud i den senaste omgången efter dubbla straffmål av lagets stora superstar Mats Lillebo, som kom tillbaka från avstängning med besked. Lita på att den 26-årige strikern och hans följeslagare blir farliga på nytt när de besöker den kända vintersportklubben Strömmen denna måndag. Det smaskiga värdet till höger leder till att blicken instinktivt vandrar dit, men ett varningens finger måste ändå höjas för värdarnas fina form. Lirare som Birkeland, Naustdal och inte minst Callaku har sett oförskämt fina ut på slutet. Börja strecka i öst, men samtliga tecken känns helt klart bäst.

8. Jerv - Ull/Kisa 2
Målgång sker i Grimstad där Jerv ser ut att bli på tok för hårt betrodda i hemmamötet med Ull/Kisa. Gästerna från Jessheim må husera betydligt längre ned i tabellen jämfört med värdarna, men den helnorska truppen består av en rutinerad backlinje och ett ungt och kreativt mittfält, där Vålerenga-produkten Henning Andresen är den stora klippan. De hemmahörande “Järvarna” är tvåa i OBOS-ligaen och ska såklart gälla som favoriter här, men cirka 70 procent på ettan speglar knappast de verkliga förutsättningarna inför denna batalj, som kommer att bli en jämn historia. I jakten på hög utdelning är det nästan läge att fimpa till vänster och dra till med X2 endast.

Kupongens kassaskåp
Aalesund
David Fällman och company i Aalesund går starkt i OBOS-ligaen och kommer att slåss om en plats i Eliteserien kommande säsong om det fortsätter så här. Formsvaga Grorud, som kämpar i de nedre regionerna, väger troligen för lätt. Tvåa!

Varningens finger!
Ull/Kisa
Ull/Kisa besöker serietvåorna FK Jerv som tilldelas oförtjänt högt förtroende av svenska folket. Gästernas helnorska trupp kan slå samtliga konkurrenter i serien, i synnerhet om pålitlige Henning Andresen har en bra dag. X2.

Till Svenska Spel

144 rader
1. Kalmar FF - Häcken 1x
2. Halmstad - Djurgården 1x2
3. KFUM Oslo - Start x2
4. Bryne - Sogndal x2
5. Grorud - Aalesund 2
6. Raufoss - Fredrikstad 2
7. Strömmen - Stj.-Blink 1x2
8. Jerv - Ull/Kisa x2

12 & 13 på Stryket, 13 just nu på EU (söndag) & 8 på Topptipset!
Häng med i vårt Tillsammans-lag!
100 kr andelen för del i stort Topptipset-system – klicka här för köp din andel i laget!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örgryte - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - 1
2.35
19:00  Västerås - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.64
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
20:30  Greuther Furth - Bayern M
Fotboll - Bundesliga - 2 & håller nollan
2.05
21:00  West Bomwich - QPR
Fotboll - The Championship - Över 2,5 mål
1.68
13:30  Man United - Aston Viilla
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.60
13:30  Chelsea - Manchester City
Fotboll - Premier League - 1 +0 (asian)
1.94
16:00  Leeds - West Ham
Fotboll - Premier League - 2 (+0 asian)
1.79
17:30  Malmö - Örebro SK
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 3,5 hörnor
2.33
18:30  Sevilla - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.65
18:30  Brentford - Liverpool
Fotboll - Premier League - 1 +4 hörnor (3-vägs)
1.85
21:00  Real Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.82
04:00  Volkanovski - Ortega
Annat - UFC - Volko vinnare på avslut
3.75
15:00  Southampton - Wolves
Fotboll - Premier League - BLGM
1.85
17:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - X2
1.69
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 400kr
Insats: 400 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Boden 24/9
Insats: 720 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Topptipset Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Solvalla 25/9
Insats: 1568 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Jaguars - Cardinals
Amfotboll - NFL - Cardinals -7 +2 spel till
1.87

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming